indikacia urovne zvuku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hitman957
Medium Star
Medium Star

indikacia urovne zvuku

Príspevok od používateľa hitman957 »

čaute...mam notebook lenovo a windows 7 home premium...no a ked som pridaval hlas tak mi zvyklo ukazať takuto kolonku ktora ukazovala ako hlasno (na kolko paličiek) ide zvuk...rovnako aj s rozjasnenim a stmavenim obrazovky...no teraz mi to nejako po preinštalovani windowsu nejde...čital som nejake veci na nete a pišu že vraj mam nainštalovať audio driver..no ale tento mi nejde nainštalovať lebo piše že pristup bol odopreny ale zvuk ide normalne....nemate s tym niekto skusenosti?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: indikacia urovne zvuku

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ešte koľko tém tu bude s tou otázkou ? :smt081 Nainštaluj všetky drivery ktoré ti chýbajú, pozri do správcu zariadení, ale predpokladám že to bude len nejaká utilita.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To neni audio driver, to bude nejaky driver k chipsetu alebo nieco podobne, v najhorsom pripade to moze byt driver Synaptics. Ale vravi kubiak, nainstaluj vsetky ovladace a je po probleme.
hitman957
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hitman957 »

No ja som nainštaloval.. Ale niektore mi z nejakeho čudneho dovodu nejde nainštalovať.. Mi napiše že pristup odopreny.. Aj keď spuštam cez administratora
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Daj to niekomu preinštalovať tak ako treba. Alebo to sprav ty, ale inštaluj tak že si spravíš bootovacie dvd alebo usb s tým, že formátneš disk C. Nie tak ako si to spravil ty :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby si to nainstaloval, tak ti vsetko funguje ako ma. Kedze si to nenainstaloval poriadne, tak ti to nejde.
Napísať odpoveď