Pokuty MHD v KE
Pokuty MHD v KE
Dobry den!
Mal tento reklamáciu pokuty nárok ktorá som dostal na MHD lebo som zabudol že mám novšie lístok ale potom išiel som po revizorku ale povedal že iný to cipoval. ..
Mal tento reklamáciu pokuty nárok ktorá som dostal na MHD lebo som zabudol že mám novšie lístok ale potom išiel som po revizorku ale povedal že iný to cipoval. ..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: Pokuty MHD v KE
RIP slovencina 
skynet komunikuje...
Dzien dobry, neviem aká je podmienky v košice ale v bratislava ak je pokutované prvý krát možnosť je podať odvolania a v takej prípade vo večšiny prípadoch pokuta odpustili. Mnoho šťastie.
Nedavno kamarat dostat prvy pokuta v MHD v Kosice a isiel odvolat sa. Teta v dopravny podnik vsak ponuknut maximalne splatenie pokuta na splatky, ziadne odpustit pokuta.
To nejaky madar pisal
v KE je ich dost...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som vlastne ani nepochopil, aky mal problem
ale ak aj pojdes reklamovat, tak s tymto slovencinom tam nepochodis 
Motorku?
Zidan dva sto...
Zidan dva sto...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Na jednej oslave sa rozprávajú rôzne príbehy zo života. Na šór prišla stará Maďarka a hovorí:
- Minule ja navariť piroh a čakať môj muž z robota. Byť už šesť aj tri fertale a Pištinko nikde. Ja zapnúť televízor, pozerať film a čakalny. Večer o deväť hodín ja ľahnúť posteľ nervózny a už skoro zaspávať, keď počuť krok.
Preto zavolať tma: "Pištík, piroh sú v rúra-pec, ty papaj pekne a choď k mamka bubalny..." Ale Pištinko nejesť piroh a hneď posteľ ku mňa.
Začala vrúcna bozkať... viete... a pomilovať ma raz, potom pekný dva a dokonca aj tri razoš... Mne to akosi nezdať, bo Pištík taká vec robiť len raz...
A fertig! Ja preto zapáliť svetlo, začudovalny pozerať... A to lupič na môj pič!
- Minule ja navariť piroh a čakať môj muž z robota. Byť už šesť aj tri fertale a Pištinko nikde. Ja zapnúť televízor, pozerať film a čakalny. Večer o deväť hodín ja ľahnúť posteľ nervózny a už skoro zaspávať, keď počuť krok.
Preto zavolať tma: "Pištík, piroh sú v rúra-pec, ty papaj pekne a choď k mamka bubalny..." Ale Pištinko nejesť piroh a hneď posteľ ku mňa.
Začala vrúcna bozkať... viete... a pomilovať ma raz, potom pekný dva a dokonca aj tri razoš... Mne to akosi nezdať, bo Pištík taká vec robiť len raz...
A fertig! Ja preto zapáliť svetlo, začudovalny pozerať... A to lupič na môj pič!