Cars videos Kuriozity,Perlicky
Re: Cars videos Kuriozity,Perlicky
Práve že to obaja prežili
http://www.auto.cz/video-nehoda-prvniho ... zdce-85283 proste hlúpi majú štastie
To bol skor nasledok nejakej nerovnosti, mozno zle urobeny most a pri odhupnuti auta sa pri tej rychlosti dostalo pod auto vela vzduchu a stratilo pritlak.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
No kua.Skor by som povedal,ze bol na ceste "hupák" a v rychlosti 310 to urobi svoje
//ani som si nevsimol,ze uz je tu nova strana a 2 dalsie prispevky

//ani som si nevsimol,ze uz je tu nova strana a 2 dalsie prispevky
Preco hlupi? Uz vidim teba, ako ako by si na Lambe siel presne 120km/h...Steju napísal:Práve že to obaja prežilihttp://www.auto.cz/video-nehoda-prvniho ... zdce-85283 proste hlúpi majú štastie
-
RATZINGER666
Darca
120km? ved tam nie je napisane, ako daleko isiel 
...auto je jedna vec, ale zase 310kmph na nejakej dialnici v pozicanom aute za tristvrte mega? na to existuju aj horsie vyrazy ako iba "hlupy"
...auto je jedna vec, ale zase 310kmph na nejakej dialnici v pozicanom aute za tristvrte mega? na to existuju aj horsie vyrazy ako iba "hlupy"
Kedze podla medii, auto patrilo pozicovni aut, respektive supersportov, myslim si, ze s tymto musia ratat, a preto maju poistku na komercne ucely. Maju stastie, ze sa nezabili, to by bolo asi zlozitejsie.
//prisevok vyssie editovany na km/h
//prisevok vyssie editovany na km/h
-
RATZINGER666
Darca
...no ale my sme sa nebavili o tom, ze ci je to kryte poistkou a ci s tym pozicovna rata, ale o tom, ze ci je clovek hlupy, ak sa hentak ruti po dialnici...
No a ja som sa vyjadril, ze tazko sudit niekoho s Lambom, lebo siel 300km/h po dialnici, lebo asi malo z nas malo moznost zazit nieco podobne, a isto nejeden z nas by to skusil tiez, teda mozno nie na 300, ale neverim, ze by kazdy siel predpisovo. Proste, kebyze ti teraz dam kluce od Lamba, ze ''na, chod sa povozit, mas ho na den'' Tak by si asi utekal na dialnicu, skusit ako sa s tym obehuje, ako to akceleruje, a mozno aj co to da.
Vlastne, to nieje rychlost co zabija...to to nahle zastavenie.
Nemecko dokazalo, ze to nieje o rychlosti, mal som tam moznost soferovat a pamatam si niekolko kuskov lepsich aut, ci uz nejake AMGcka, alebo Mkove BMW a potom aj zopar vyssich tried, co ked si siel 150km/hod a on ta obehol, tak si nemal sancu ani precitat mu SPZ.
V tomto konkretnom videu, nemal zle podmienky, cesta rovna, skoro prazdna, pocasie dobre, sucha vozovka...taka blba nestastna nahoda, sam asi nevie co sa stalo, mozno dostal defekt, kto vie.
Vlastne, to nieje rychlost co zabija...to to nahle zastavenie.
Nemecko dokazalo, ze to nieje o rychlosti, mal som tam moznost soferovat a pamatam si niekolko kuskov lepsich aut, ci uz nejake AMGcka, alebo Mkove BMW a potom aj zopar vyssich tried, co ked si siel 150km/hod a on ta obehol, tak si nemal sancu ani precitat mu SPZ.
V tomto konkretnom videu, nemal zle podmienky, cesta rovna, skoro prazdna, pocasie dobre, sucha vozovka...taka blba nestastna nahoda, sam asi nevie co sa stalo, mozno dostal defekt, kto vie.
-
RATZINGER666
Darca
ved to ano, nech sa ide povozit, ja by som tiez asi siel, sice nie na dialnicu, lebo v tom nevidim vyznam, okrem toho nemam rad vysoku rychlost... ale aj keby som mal, tak nepoletim v cudzom aute, ktore nepoznam, hentakou rychlostou... v Nemecku uz skor, tam su predsalen dialnice na inej urovni, nie ako v nejakom Madarsku, este keby to skusal tam a vlastnil predtym par rychlych aut, tak mozno nepoviem ani slovo...
Keby mi ho dali na deň tak by som išiel na Slovakia Ring kde by som si to užil určite viac ako na nejakej zaprdenej maďarskej diaľnici kde musím každých 40 sekúnd brzdiť kvôli ostatným autám ktoré idú o 200 km/h pomalšie ako ja. A taktiež je rozdiel jazdiť nepredpisovo a jazdiť 330. Medzi 120 a 330 je dosť bezpečných rýchlostí.Lub0$ napísal:No a ja som sa vyjadril, ze tazko sudit niekoho s Lambom, lebo siel 300km/h po dialnici, lebo asi malo z nas malo moznost zazit nieco podobne, a isto nejeden z nas by to skusil tiez, teda mozno nie na 300, ale neverim, ze by kazdy siel predpisovo. Proste, kebyze ti teraz dam kluce od Lamba, ze ''na, chod sa povozit, mas ho na den'' Tak by si asi utekal na dialnicu, skusit ako sa s tym obehuje, ako to akceleruje, a mozno aj co to da.
A práve o tom to je, frajerík si myslí, že stačí položiť tehlu na pedál v pravo a všetko bude v poriadku, ved sedím v Lambe na diaľnici... a hopla, len s veľkým štastím prežil. A potom, že nie je hlúpy. Keby nebol, tak by dopredu vedel, že si takýmto jazdením koleduje o veľké problémy, a nerobil by to.Lub0$ napísal: V tomto konkretnom videu, nemal zle podmienky, cesta rovna, skoro prazdna, pocasie dobre, sucha vozovka...taka blba nestastna nahoda, sam asi nevie co sa stalo, mozno dostal defekt, kto vie.
Sak jasne, ja ho neobhajujem, ja len, ze isto by to iste robil kazdy druhy, ktory by mal tu moznost ako on. Ja sam neviem ci by som sa odvazil na taku rychlost.
-
Fabo
Hardcore addict
Tak to, ze sa na aute z pozicovne nezabijaju ludia kazdy tyzden dokazuje, ze to nerobi kazdy druhy...
Ja keby som dostal do ruky lambo, tak ano, chcel by som vyskusat ako to ide, co to spravi ked pridam v 80 plny... ale urcite by som nesiel po dialnici, kde nikdy nevies co kde kedy ta odfukne alebo co bude na ceste, 330... radsej nez blbnut kdesi kolo Balatonu na dialnici by som obisiel Budapest a zasiel si na Hungaroring. 330 by som asi nedal, ale zase by som si urcite viac uzil to auto. A X nasobne bezpecnejsie.
Ja keby som dostal do ruky lambo, tak ano, chcel by som vyskusat ako to ide, co to spravi ked pridam v 80 plny... ale urcite by som nesiel po dialnici, kde nikdy nevies co kde kedy ta odfukne alebo co bude na ceste, 330... radsej nez blbnut kdesi kolo Balatonu na dialnici by som obisiel Budapest a zasiel si na Hungaroring. 330 by som asi nedal, ale zase by som si urcite viac uzil to auto. A X nasobne bezpecnejsie.
No okruh je problem kvoli pneumatikam. Pri prenajme sa totiz podpisuje zmluva, kde je uvedene, ze opotrebovanie pneumatik nesmie prekrocit tolerovane opotrebovanie:
Tolerované opotřebení (úbytek) dezénu pneumatik: ujetí 1.000 Km = úbytek desénu 0.5 mm, v případě překročení tolerovaného opotřebení
pneumatik uhradí Nájemce Pronajímateli poplatek ve výši 1.000,- Kč za každou pneumatiku za každý započatý 0.5 mm přes toleranci.
Na druhej strane sa Huracan prenajimal za 100 000 kc na vikend, takze tam par tisic za gumy nehra rolu
Tolerované opotřebení (úbytek) dezénu pneumatik: ujetí 1.000 Km = úbytek desénu 0.5 mm, v případě překročení tolerovaného opotřebení
pneumatik uhradí Nájemce Pronajímateli poplatek ve výši 1.000,- Kč za každou pneumatiku za každý započatý 0.5 mm přes toleranci.
Na druhej strane sa Huracan prenajimal za 100 000 kc na vikend, takze tam par tisic za gumy nehra rolu
No presne ako píšeš, kto si nemôže dovoliť meniť pneumatiky nemôže si dovoliť ani jazdiť na takom aute... a ešte aby som nezabudol: ísť rýchlo na rovnej ceste dokáže aj cvičená opica... tak ja radšej ten okruh 
A skúsim aj niečo k téme
A skúsim aj niečo k téme
-
RATZINGER666
Darca
gothar: pre bezneho sofera je to uplne postacujuce... je to najma kvoli udrzbe... ak chce ist clovek pilu na makkych slikoch, musi s tym pocitat... ak chce ist clovek driftovat, nech ide inde
toho pol milimetra necha kludne v jednej lepsej tiahlej zakrute 
steju: ...a stavim sa, ze tam stali okolo toho styria a rozmyslali, preco im to kape
takychto postavajucich radobymechanikov presne poznam 
steju: ...a stavim sa, ze tam stali okolo toho styria a rozmyslali, preco im to kape
-
vladenko007
VIP
Úžasný diváci. Nabehnú ako kobylky a upracú každé auto. Dobre sa na to pozerá.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2015, 22:42)
Chlapík zabil.
https://www.facebook.com/PriznaniaAUTO/ ... nref=story
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2015, 22:42)
Chlapík zabil.
https://www.facebook.com/PriznaniaAUTO/ ... nref=story
Dost blba zakruta na polskej rally 
Chlap vs. auto. V niektorých situáciách behá mráz po chrbte... odporúčam pozrieť do konca
.
Video z testovacej jazdy Ferrari F430
Vidiet krasne aka super je elektronika v aute
Neverim ze by to dal bez toho.
Vidiet krasne aka super je elektronika v aute
-
tacosi
Moderátor
Ale vidiet,ze aj sofer ma nieco za sebou a vie ako paprcami narabat