Multi-kulti
Re: Multi-kulti
Už sa to začalo- kto je "jediný" proti - Kotlebovci a neokonz, kto je za, neoliberáli a frankfurtská škola. Čo sa zmení na tom či sem prisťahovalci prídu alebo neprídu ? Absolútne nič! jediné čo sa tým sleudje je naberanie hlasov pre oba extrémistické smery a "triedenie" si svojich.
Nikto sa nás pýtať na imigrantov nebude. A nikto nevyrieši problém imigrácie demonštráciami a bitím nevinných okoloidúcich ľudí. A Nikto nevyrieši problém fanatizmu tým, že bude ostatným nanucovať svoje pozitívne pohľady na imigráciu. Ako vidno názorová tolerancia nikomu už nič nehovorí. Fanatici z obidvoch táborov chcú násilím prerábať názory každého kto s nimi nesúhlasí na 100 percent. Každý kto nieje s nimi je proti nim. Je to veľmi nebezpečná hra, ktorá sa tu hraje. Týchto fanatikov by niekto mohol zavrieť spolu na jedno ihrisko nech si to tam sami vydiskutujú a neobťažujú ostatných občanov, ktorí netvrdia že všetci islamisti sú teroristi a všetci afričania opice ale ani netvrdia že riešením je ich všetkých spasiť tým že si ich tu nasťahujeme.
Nikto sa nás pýtať na imigrantov nebude. A nikto nevyrieši problém imigrácie demonštráciami a bitím nevinných okoloidúcich ľudí. A Nikto nevyrieši problém fanatizmu tým, že bude ostatným nanucovať svoje pozitívne pohľady na imigráciu. Ako vidno názorová tolerancia nikomu už nič nehovorí. Fanatici z obidvoch táborov chcú násilím prerábať názory každého kto s nimi nesúhlasí na 100 percent. Každý kto nieje s nimi je proti nim. Je to veľmi nebezpečná hra, ktorá sa tu hraje. Týchto fanatikov by niekto mohol zavrieť spolu na jedno ihrisko nech si to tam sami vydiskutujú a neobťažujú ostatných občanov, ktorí netvrdia že všetci islamisti sú teroristi a všetci afričania opice ale ani netvrdia že riešením je ich všetkých spasiť tým že si ich tu nasťahujeme.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
natrafil som na zaujimave video, je na nom vidiet ako brutalne napadli chuligani divakov na tych pretekoch...
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 20:36)
ako inak "vystizny" nazov videa od noveho casu
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 20:39)
inak ak videl niekto video kde napadaju tych divakov tak ho sem hodte, sam som zvedavy... zatial mi to vychadza len na jedno, ze prerusili preteky a bol konflikt s policiu + ten chudak kameraman co dostal na budku lebo magorovi preplo z toho, ze ho nataca...
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 20:36)
ako inak "vystizny" nazov videa od noveho casu
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 20:39)
inak ak videl niekto video kde napadaju tych divakov tak ho sem hodte, sam som zvedavy... zatial mi to vychadza len na jedno, ze prerusili preteky a bol konflikt s policiu + ten chudak kameraman co dostal na budku lebo magorovi preplo z toho, ze ho nataca...
na tom video je vidno ze ich kludne 300 mohlo byt, video ako biju divakov som nevidel, no cital som vypovede ako obklucili ludi (preco by to robili?) no a v tom vraj prisla policia a hrdinovia sa uz rozutekali medzi divakov akoby nic
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mohlo ich byt... ja som cital ako zucastneni spominaju, ze chceli prejst krizom cez drahu, policia ich zatlacila naspat ale konflikt bol len s policiou, nie s divakmi...
ja si myslim ze policia odviedla celkom dobru pracu, sice niektore veci vyzerali dost cudne .. zeby sa potvrdilo "Náckovia a polícia, jedna koalícia" ?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nackovia a policia, jedna koalicia... ak by to tak bolo tak tu mozno teraz nepises, pustili by ich k vam...
no jo, potom v noci ked sme sa este vracali do mesta, pytali sme sa policajtov ci okrem nich uz v meste niesu ziadni fasisti, odpovedali nie 
http://tivi.cas.sk/video/2292104/ibi-ma ... kvapi.html
takze aj Ibi je xenofob a rasista ?
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2015, 7:10)
este nadviazem na predchadzajuci prispevok
z FB:
takze aj Ibi je xenofob a rasista ?
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2015, 7:10)
este nadviazem na predchadzajuci prispevok
z FB:
pani udajne stali celi cas pri policajnom aute a na pochod na namestie nesli nasledne ich je vidno na videu cas 1:40 ako ich zatykaju a nakladaju do autobusu zeby to bola len nahoda ?
Kotlebisti, ľudáci a nacisti sa nevedia vpratať do kože
my tých imigrantov príjmeme lebo im chceme pomôcť ako Slovensko páči či sa to Kotlebistom páči alebo nie a vačšina obyvatelstva bude na strane imigrantov sem putujúcich lebo Kotlebisti sa riadne zdiskreditovali 
nie to iste ako s islamistami, migrantskymi zlocincami a podobne?beardie napísal:ty hovoris, ze ich bola vacsina, ine odhady okolo 10 % poctu
neskodni, primerni, mierumilovni nie su pre novinarov zaujimavi. ale ti agresivni, extremni su a len tych vysielaju a fotia. potom vznika pokriveny obraz
zaujimave, ze policajtom akosi nevadilo ze chuligani mali masky .. no na minulej blokade im vadilo aj ked mal clovek trochu na bradu vyhrnuty sal
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2015, 15:53)
zaujimave, ze policajtom akosi nevadilo ze chuligani mali masky .. no na minulej blokade im vadilo aj ked mal clovek trochu na bradu vyhrnuty sal
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2015, 15:53)
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
butthead napísal:este nadviazem na predchadzajuci prispevok
predstaviteľ Ultras Slovan Pressburg na forum.hooligans.cz napísal:Vyhlásenie Slovanu Bratislava k videám s údajným policajtom v dave:
Chlapec v čiernom tričku so žltým nápisom v žiadnom prípade nie je policajt!
Prosíme iniciatívnych ľudí, ktorí zdielaju túto dezinformáciu, aj keď v dobrej viere, aby s tým prestali, prestali tým škodiť a informovali aj svoje okolie.
http://medzicas.sk/moslimovia-v-anglicku-vladnu/
no ked takych bude vacsina v strukturach EU, tak sa mame na co tesit.
no ked takych bude vacsina v strukturach EU, tak sa mame na co tesit.
Co je to za zbierku nezmyslov?
Aky kriz na vlajke u Skotskych policajtov?
Aky kriz na vlajke u Skotskych policajtov?