Ferarri nechcel poskytnut auto proti P1, potom to bolo naopak, potom chceli auta priamo z továrne a takto dokola. V predposlednej časti však spomenuli že už sa začína rysovat dohoda a moze dojst k testu. Akurat potom zrusili show
No musim povedat, ze je to dost zle. Produkcna kvalita tam stale je ale moderatori su katastrofa. Absolutne ziadna chemia, ziadny humor nic. Ten v okuliaroch huci pri kazdej prilezitosti a snazi sa napodobnovat stary top gear. Blanc rozprava ako keby mal kazdu chvilu zaspat. To ze dalsich x moderatorov je v extra gear som tiez nepochopil. Cele mi to prislo moc americke. Nemalo to ziadnu hlavu ani patu. Ten extra top gear bol trochu lepsi, ale inac asi nebudem pozerat dalej, bolo to nudne a musel som to miestami aj preklikat. Aj ked bol predosly top gear cely podla scenara, tuto je to uplne vidiet, ze len citaju tie vety.
Uplne suhlasim, hlavne Evansovi som neveril ani slovo, zvlast ked "testoval" Viper. LeBlanc sa snazi, ale spolupraca s Evansom mi prisla taka umela, presne ako pises - bez chemie. Tazko sa to opisuje, proste treba vidiet. Testy a sutaze su podobne, ale posobi to velmi umelo. Je pravda, ze v poslednych seriach s predchadzajucou partiou boli sutaze tiez uz dost sialene, ale aspon s nimi bola vacsia zabava. Mozno je to aj tym, ze boli traja a hlavne medzi nimi bola rivalita, resp. take chlapske podpichovanie. Tito dvaja sa tvaria ako kamarati, no vyzera to tak, ze v skutocnosti su len kolegovia.
Tak som si dnes pozrel Extra Gear s Rorym a Chrisom Harrisom, a teda uplne ina trieda. Evansa prec, Roryho a Chrisa do hlavneho programu a bude z toho este nieco...