Paypal, platby cez paypal
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Paypal, platby cez paypal
ist mu to musi ak si to nepokaslal ty a adresu mozes poskytnut, nema to ako zneuzit pokial nevie tvoje heslo 
Nie.Môžem sa stať obeťou podvodu, ak niekomu poskytnem môj PayPal nick (e-mail adresu)?
-
hojko
Site Admin
Ked posles request a on to zaplati, uz zrejme nie je cesta k vrateniu penazi. V takom pripade sa tusim neda ani uviest platba ako dar.
-
guess.whoo
Redeemer
je, ale je velmi spletita a neda sa vzdy po nej ist. musel by dokazovat ze islo o podvod pri obchode a pod....proste je to na dlhe lakte
Ako požiadať o refund na Paypal ?
Natrafil som na podvodníka, ktorý mi mal niečo poslať, ale neposlal.
Bola to súkromná neoficiálna transakcia ako GIFT, nebolo to cez ebay ani žiaden eshop. Komunikácia cez súkromné správy cez fórum - nie hojko
Keby som im napísal, že som si pomýlil email a chcel by som to preposlať na iný email ?
Je to len blbých 5€ , ale ide o ten princíp ...
Natrafil som na podvodníka, ktorý mi mal niečo poslať, ale neposlal.
Bola to súkromná neoficiálna transakcia ako GIFT, nebolo to cez ebay ani žiaden eshop. Komunikácia cez súkromné správy cez fórum - nie hojko
Keby som im napísal, že som si pomýlil email a chcel by som to preposlať na iný email ?
Je to len blbých 5€ , ale ide o ten princíp ...
-
guess.whoo
Redeemer
neuspejes
caute, menil som si kartu v pp kedze stara expirovala, klasicky mi stiahlo 1.5e ale ked som chcel zadat ten verifikacny kod tak som zistil, ze ta karta uz v pp nie je. zostala mi tam len ta stara? co teraz?
No skús im asi napísať na support. Predpokladám, že by tam mali vidieť históriu zmien na tvojom účte, takže by mali zistiť, či sa stala chyba u nich alebo u teba.
neviem co sa stalo, ale zrazu sa mi to tam objavilo a uz vsetko funguje ako ma 
Dnes mi prisiel tento mail z adresy noreply <[email protected]>.
Dany link odkazuje na http://paypal.webfromservice.com/, radsej som to este ani neotvaral, ale pocitam, ze im ide len o udaje, je to tak? Dost chaby pokus.
Dany link odkazuje na http://paypal.webfromservice.com/, radsej som to este ani neotvaral, ale pocitam, ze im ide len o udaje, je to tak? Dost chaby pokus.
Stalo sa vam taketo nieco?
You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
To uz asi 2 tyzdne dozadu. Odvtedy normalne PayPal funguje ako vzdy. Len mi pise, aby som im poslal odfoteny ID + nejaky bankovy vypis kde vidno moju trvalu adresu.
Je to len taka formalitka? Poslem im to, oni sa kuknu, ze ano, existujem, neni to nejaky fake ucet na pranie penazi a neriesi to nikto dalej?
You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
To uz asi 2 tyzdne dozadu. Odvtedy normalne PayPal funguje ako vzdy. Len mi pise, aby som im poslal odfoteny ID + nejaky bankovy vypis kde vidno moju trvalu adresu.
Je to len taka formalitka? Poslem im to, oni sa kuknu, ze ano, existujem, neni to nejaky fake ucet na pranie penazi a neriesi to nikto dalej?
-
guess.whoo
Redeemer
ano..ale riesit to zacni iba ak prekrocis ten limit
No ten prekrocim velmi rychlo, tak by som to asi mal zacat riesit uz teraz, nie? Lebo potom mi to asi bloknu a nebudem moct prijimat platby a to by bol dost problem.
-
guess.whoo
Redeemer
tak to ano, nie je sa coho bat
-
rastikbart
Medium Star
Da sa pridat k frajeerkinmu paypalu moja karta? podotykam ze ona paypal nema sparovany so ziadnou kartou.
Re: Paypal
Pochybujem, ale skusit to mozes. Ak niekto zabudne email, tak pri vsetkej slusnosti si dovolim povedat, ze je debil.
Re: Paypal
p4ra ďakujem pekne
aspoň jedna poriadna opdpoveď