orezanie visa karty
orezanie visa karty
caute, neviete ci je mozne nejako orezat tuto kartu/nalepku aby bola co najmensia a zarovane stale funkcna?
- Prílohy
-
- sticker.jpg (65.8 KiB) 1354 zobrazení
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: orezanie visa karty
Co chces na tom akoze orezat???
chce ju mat este mensiu
naposledy ked som strihal moju staru, tak "chrumkala" vsade, asi by som ju nezmensoval, podla mna sluzi cela ako antena
naposledy ked som strihal moju staru, tak "chrumkala" vsade, asi by som ju nezmensoval, podla mna sluzi cela ako antena
tak tak, chcem ju mat este mensiu lebo aj tak je to strasne hovado a kazi to dojem z mobilu 
Do bankomatu ju ako strcis? Alebo ti ide len o bezkontaktne platby?
ja ju mam pod krytom na mobile nalepenu na baterke (SGS4)
ano, len na bezkontaktne
ano, len na bezkontaktne
Ktorú časť vlastne môžem odstrihnúť, aby stále fungovali bezkontaktné? Všetko okrem toho zlatého čipu, čo vyzerá ako zo SIM-ky? A dá sa takto strihať aj klasická karta? Nemusím mať tú odlamovaciu čo je v prvom príspevku?
Zaujímavé riešenie, normálne ste mi dali chrobáka do hlavy. Banka mi dve karty asi nevydá, že? Že by som jednu mal stále pri sebe na platby a normálnu len na bankomat.
Zaujímavé riešenie, normálne ste mi dali chrobáka do hlavy. Banka mi dve karty asi nevydá, že? Že by som jednu mal stále pri sebe na platby a normálnu len na bankomat.
Jasne ze musíš mať odlamovaciu. Normalne banky ju dávajú zdarma, kedze ta druha funguje iba na bezkontaktné platby
-
Jaccobinho
Medium Star
Či už na klasickej bezkontaktnej platobnej karte (VISA Electron napr.) alebo tejto nálepke orezávanie nehrozí, v obidvoch prípadoch je v nej po obvode zaliata anténa pre bezkontaktné platby, jej prerušením tieto platby prestanú fungovať.
-
hojko
Site Admin
A co tak NFC v mobile a bezkontaktne platby??? Viem, ze to podporuje napriklad Tatra banka, ale ci aj ine banky, to uz neviem.
SLSP vydáva tú odlamovaciu aj ku študentským účtom? Resp. ako sa to volá, aby som to našiel? Odlamovaciu mi nenájde, a bezkontaktnú mi nájde aj klasické.
@hojko vyzera ze mojia lumia 925+vub nebude fungovat
+ pri tejto karte by som nemusel byt pripojeny na net.
-
Fabo
Hardcore addict
SLSP mala skusobnu prevadzku, som sa skusal k tomu dostat, ale nejak to nevyslohojko napísal:A co tak NFC v mobile a bezkontaktne platby??? Viem, ze to podporuje napriklad Tatra banka, ale ci aj ine banky, to uz neviem.
VUBka teraz zavadzala nejake nove srandy podobného štýlu. Na zive.sk to celkom dobre hodnotili. http://mobilmania.azet.sk/clanok/104675 ... s-neusetri