Takymi recami urazas. Mozes urazit napriklad moju priatelku, ci priatelku hocikoho tu v teme. Ja som na prvom rande nesahol medzi nohy, a vo friendzone som nebol, tak netrep sprostosti. Mozno by to chcelo zenu, ktora sahne medzi nohy tebe, aby si aspon skusil co to je sex, mozno by si potom bol spokojnesi.Terepin napísal:Možno dievča, ktoré bude zároveň slobodné a nepošle ma do "friendzone level 9000" pri prvej šálky kávy, pretože som jej do piatich minút nešahol medzi nohy.
Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Na jednej strane sa necudujem Terepinovi ze nedoveruje ženám.
Trochu im krivdí, lebo nie vždy klamú a vedia byt dost uprimne, teda aspon ja som také zažil.
Napr ani ja som tej svojej na prvom rande nestrcil ruku za 5 minut pod gaťky, to prislo o pár mesiacov neskor.
Na 1. rande sme fakt len kecali a na konci sme sa objali som jej dal pusu na líce, z coho vyzerala byt zjavne milo prekvapená a zahanbená.
Ale som tomu rád, ze sa to hned nezvrtlo aj ked ma rajcovala a ja ju tiez, lebo kebyze mi "dá" by som ju nechcel na vztah.
Trochu im krivdí, lebo nie vždy klamú a vedia byt dost uprimne, teda aspon ja som také zažil.
Napr ani ja som tej svojej na prvom rande nestrcil ruku za 5 minut pod gaťky, to prislo o pár mesiacov neskor.
Na 1. rande sme fakt len kecali a na konci sme sa objali som jej dal pusu na líce, z coho vyzerala byt zjavne milo prekvapená a zahanbená.
Ale som tomu rád, ze sa to hned nezvrtlo aj ked ma rajcovala a ja ju tiez, lebo kebyze mi "dá" by som ju nechcel na vztah.
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zas ďalší extrém. Áno, ty jej musíš dať jasne najavo o čo ti ide (obvykle im to dojde už z toho pozvania na rande, ale nie všetkým), ale nie hentak, dá sa to aj verbálne. A navyše, baba, s ktorou sa vyspíš na prvom rande, nie je vhodná na rozumný vzťah.Terepin napísal:Možno dievča, ktoré bude zároveň slobodné a nepošle ma do "friendzone level 9000" pri prvej šálky kávy, pretože som jej do piatich minút nešahol medzi nohy.
Som zvedavy ako toto vies s takou istotou po 1. rande tvrditBlastbit napísal: a ja ju tiez
Pane Boze.
Na prvom rande nic nerobili (okrem objatia na konci) a aj tak on "vedel" ze je z neho cela hotova, tak ma fakt zaujima odkial berie vsetku tu istotu a sebavedomie.Lub0$ napísal:
Pane Boze.Preco by to nevedel? Da sa to spozorovat, a tak isto, ked uz po tyzdnoch/mesiacoch, sli na vec tak videl, ze ked ju niekde chytil tak z toho bola hotova, pytas sa jak dilino. Moznosti je vela, mozno ju zacal bozkavat na krku, a ona zacala vzdychat, mozno jej proste dal ruku medzi nohy, a citil mokro...nemusi sa nam tu s tymto zdoverovat, nie?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak aj zena vysiela signaly, vidis ako sa usmieva, ako jej hraju oci a rec tela tiez vela napovie...toto by si ale vedel keby si sa socializoval
Myslim, ze on pise o tom zaciatku pred sexom, nie iba jednom dni.
Mozno mu to potom povedala, robis z toho taku vedu...ludia vedia medzi sebou komunikovat, ako pocitace napriklad, alebo aj zvierata to dokazu...my to robime slovne, a recou tela.
Mozno mu to potom povedala, robis z toho taku vedu...ludia vedia medzi sebou komunikovat, ako pocitace napriklad, alebo aj zvierata to dokazu...my to robime slovne, a recou tela.
-
qwerty-xyz
autor temy mi pripada ako hlavny hrdina serialu MR.ROBOT ....
typicky ITckar, genius na pocitce, zavisly na drogach, hackujuci inym ludom ucty, starajuci sa do zivota vsetkym, analyzujuci hovadiny, zacne mozno trpiet tiez iluziami,..... a bojujuci proti zlej spolocnosti. Chodiaci k psychiatrovi..... strateny pripad.
qwerty-xyz napísal:autor temy mi pripada ako hlavny hrdina serialu MR.ROBOT ....
typicky ITckar, genius na pocitce, zavisly na drogach, hackujuci inym ludom ucty, starajuci sa do zivota vsetkym, analyzujuci hovadiny, zacne mozno trpiet tiez iluziami,..... a bojujuci proti zlej spolocnosti. Chodiaci k psychiatrovi..... strateny pripad.
Kód: Vybrať všetko
... who suffers from an anti-social disorder and connects to people by hacking them. (Synopsis) Ano, aj napriek tomu ze informatikov vykresluju v serialoch a filmoch velmi nepresne
BTW qwerty: ty si inac dobre mimo, teraz pozeram ze ten serial premieruje o 2 dni (Jun 24) ... cize si ma prirovnal k serialovemu hrdinu ktoreho si este ani nevidel
-
qwerty-xyz
videl, ....
nezaujima ma moc kedy to ma premieru, ja kukam serialy na stranke s online serialmi kde to proste uz je, videl som to vcera, alebo predcvcerom .... napadol si ma hned ako prvy ty. Inak ti poviem taku srandu, ... game of thrones boli 4 diely vonku skor ako sa odvysielali, .... zazrak? .... hej, ne ?
Mne nevadí, že ma hádžu do friendzone. Mne vadí, že ma hádžu do friendzone vždy a ihneď. Vlastne ani len to už mi nevadí; ide mi len o princíp. Teraz to už robím aj ja.audiotrack napísal: ty žiadnej bez ohľadu nedôveruješ, no zároveň sa ti nepáči keď ťa hádžu do svojej ochrannej zony (mužmi nazývanej friendzone) a nepripustia si ťa viac k sebe? Prečo by ti mali dať šancu (chodiť s tebou na kávu, von, do kina, rozprávať ti o sebe a podobne) keď z tvojej strany je voči nim nulová dôvera? Už tá friendzone je viac ako si zaslúžiš.
O tom šahaní medzi nohy máš asi prečítaných veľa výtlačkov brava.
-
javatar
Hardcore addict
Nenatrafis. Power struggle je sucast ludskeho ega. Proste kazdy chce mat svet podla seba. A zena pri vybere partnera ho bude fakt testovat ako zapada do jej predstavy o partnerovi. Niecomu sa treba podriadit, niecomu nie. Je to sucast hry (lepsi nazov pre to asi fakt neexistuje). A neplati to len o zenach. Hru o moc mozes vidiet takmer vsade. Uz len si staci uvedomit, ze tvoja nenavist nepatri hracom ale hre.Terepin napísal:... Nevravím, možno raz natrafím na takú, ktorá si zo mňa nebude chcieť urobiť handrovú bábiku...
Ludstvo je zvlastne. Sebavedomie poraza kompetenciu, neprijemny a otravny ludia si v praci vydupu viac benefitov, k najvyssim prieckam vo velkych firmach sa da dostat len ritolezectvom, oplaca sa viac zamestnat nepriatela ako priatela (ked vies ako), ludia vychovavaju k istym hodnotam a obdivuju ludi ktori sa ich nedrzia.
Da sa s tym vyrovnat a nie je to lahke ale ty si to jednoducho vzdal...
Dobre trepes. Ludia co mali problem so zenami boli aj pred 50 rokmi rovnako ako aj suknickari s vysokou mierou uspechu. Ak ti chybaju skilly tak ich cvic, ina cesta nie je. Vobec sa nemusis ucit ako zbalit zenu, ty sa najskor potrebujes naucit komunikovat a vnimat ludske bytosti ako ludske bytosti, nie riesit v hlave statistiky.LeibnitzX napísal:Muz ktory si pred 50 rokmi mohol bez problemov najst zenu je v sucasnosti "beta" a bez toho aby sa naucil pickup/PUA/confidence/Game sa v lepsom pripade zeny nedotkne, v horsom ho zena pouzije a potom ho odhoti ako handru len koli tomu, ze sa najde niekto, kto alfa-iluziu vytvori. Klinec do rakvy je ze po tom ako sa zisti, ze alfa-iluzia ma len kratkodoby prospekt je zena ochotna znova sa chytit odhodenej handry a ta odhodena handra je castokrat ochotna toto tolerovat.
...
(btw neviem ako terepinova ale moja nenavist patri aj hracom, vedome sa rozhodli ze budu hrat hru)
(btw neviem ako terepinova ale moja nenavist patri aj hracom, vedome sa rozhodli ze budu hrat hru)
-
qwerty-xyz
PRESIKAJ TUTO TEZU .....
toto je overene potvrdene, internetovy zdroj ti nedam.... toto je real life.
tak zasek je rozdiel medzi 8kou v 20ke a neskor v 30ke. A samozrejme ze "8ku" v 30ke nebude horuci tovar pre alfy, pretoze medzitym vyrastla nova generacia 20-something zien, tym padom po nej klesne dopyt z zrazu bude aj beta muz so stabilnou pracou dobry ulovok. 2 znepokojujuce veci:
* treba cakat do 30ky (ak nechces randit o 10 rokov starsie zeny)
* Zeny, ktore svoju dvadsiatku travili zosmiesnovanim vsetkych nie-alfa muzov a venovali sa bohumilej aktivite cock-hopping ma az tak nepritahuju (jediny jeden dovod ich zaujmu su prachy)
* treba cakat do 30ky (ak nechces randit o 10 rokov starsie zeny)
* Zeny, ktore svoju dvadsiatku travili zosmiesnovanim vsetkych nie-alfa muzov a venovali sa bohumilej aktivite cock-hopping ma az tak nepritahuju (jediny jeden dovod ich zaujmu su prachy)
aj v skole by ta sralo, keby ty sa ucis poctivo, chodis na kazdu prednasku a nakoniec ta nejaky vychcanec na skuske presti... V zivote mas iste iba dve veci, za ostatne treba vediet bojovat a nariekanim dostanes vies co? to iste co zobrak na ulici
-
qwerty-xyz
LeibnitzX --- veselo mozes obrabat zeny 30+
od 30 do 40 su niektore velmi dobre kusy, dokonca aj take co boli kedysi riadne 10 tky, a teraz su vo svojej vekovej kategorii lepsie 8 cky, ..... lebo priznajme si 30 - 35 rocna 10 tka je v naruci 50 rocneho krochtaveho podnikatela, s ktorym ide na havaj chytit bronz.
takze z casti ti davam za pravdu, a k tej druhej poznamke, musis sa s tym proste bohuzial zmierit. Ked chces TOP ....taaaaaaaak uz ojazdenu. Novehu 25-28 rocnu 10 tku, nenajdes, to by musela byt akosi vadna na hlavu. Ojazdena neni problem.
Preto ti pisem, skus sa zamerat na tie LEPSIE 8 cky, tam nehrozi ze to bude az take ojazdene. (tam sa rata, ze mala v posteli pri veku 28 rokov, do 10 chlapov .... ) alebo ako som pisal vyssie, s kludnym srdcom,starsie, 30 a viac. na trtkaci vikend.
To co som pisal plati, ked chces riesit aj lasku. teda 8 cky, v tvojom veku, na je*acku 30 a viac statocne aj teraz, a ked ti mozem naozaj poradit, riad sa tym co sa tu uz pisalo, a pisal som aj ja, .... chod na miesta s vysokym vyskytom zien, je velka sanca ze sa na teba nejaka aj schopna nalepi, zacni kludne 6 tkami, a nebude problem, plus do 8ciek sa prepracujes velmi lahko, chce to len ine prostredie, ...
takze z casti ti davam za pravdu, a k tej druhej poznamke, musis sa s tym proste bohuzial zmierit. Ked chces TOP ....taaaaaaaak uz ojazdenu. Novehu 25-28 rocnu 10 tku, nenajdes, to by musela byt akosi vadna na hlavu. Ojazdena neni problem.
Preto ti pisem, skus sa zamerat na tie LEPSIE 8 cky, tam nehrozi ze to bude az take ojazdene. (tam sa rata, ze mala v posteli pri veku 28 rokov, do 10 chlapov .... ) alebo ako som pisal vyssie, s kludnym srdcom,starsie, 30 a viac. na trtkaci vikend.
To co som pisal plati, ked chces riesit aj lasku. teda 8 cky, v tvojom veku, na je*acku 30 a viac statocne aj teraz, a ked ti mozem naozaj poradit, riad sa tym co sa tu uz pisalo, a pisal som aj ja, .... chod na miesta s vysokym vyskytom zien, je velka sanca ze sa na teba nejaka aj schopna nalepi, zacni kludne 6 tkami, a nebude problem, plus do 8ciek sa prepracujes velmi lahko, chce to len ine prostredie, ...
akoze, rozhodne nepotrebujem 8ky. Povahovo zaujimava, vzdelana zena ktora by mala potencialne zaujem o mna moze kludne byt o dost nizsie. Ale ako je vidno na diagrame, ak zena je ochotna obetovat vztah tak alfy jej daju, pre nich je varieta dolezitejsia ako to aby mali same 10ky. Takze je mozne ze vsetky 6ky pojdu za TOP muzmi a ti sa im potesia, kedze nebudu chciet zavazok.
A @Javatar: mi fakt chces povedat ze antikoncepcia, feminizmus, emancipacia nemala ziaden efekt na sexualne spravanie? Inak sa budem spravat par dekad do zadu ked zabava automaticky znamena decko alebo nelieceny neuro/syfilis (neviem co je horsie) ako teraz, ked mas elektronicky testovane etra-safe kondomy takze mozes pretiahnut 1000 a s velkou pravdepodobnostou sa ti aj tak nic nestane (choroby/deti)
A @Javatar: mi fakt chces povedat ze antikoncepcia, feminizmus, emancipacia nemala ziaden efekt na sexualne spravanie? Inak sa budem spravat par dekad do zadu ked zabava automaticky znamena decko alebo nelieceny neuro/syfilis (neviem co je horsie) ako teraz, ked mas elektronicky testovane etra-safe kondomy takze mozes pretiahnut 1000 a s velkou pravdepodobnostou sa ti aj tak nic nestane (choroby/deti)
-
qwerty-xyz
t je zase len z casti pravda, stale musis brat do uvahy obrovske pocty zien, ktore su v tvojej vekovej kategorii k dispozicii.
8 cka prilezie za alfou len niekolkokrat, a stale dolezie za inou Alfou. Alfa borec vyskusa, zisti ze 8cka tr*ka dobre, ale 10 tka to nie je, a odkopne prec, dalej sa nou uz (VER MI) nebude zaoberat. (z dovodu ze ich je vela, skusi dalsiu)
v konecnom dosledku, 8 cka, skusi 3-4 krat Alfu borca a zisti ze nic z neho, a zaskatulkuje si vysoko efektivne ostatnych v tejto kategorii. Tym padom pre nu uz Alfy zhasli, a ani v buducnosti nenaberu potrebu sa ku nim vratit, POKIAL ju nesklamu bety. a to sa stava malokedy.
Vztahy 6 tiek a obdobne voci chlapcom rozneho hodnotenia pritazlivosti by bolo na dlhsie rozoberat, ale kludne, ...
8 cka prilezie za alfou len niekolkokrat, a stale dolezie za inou Alfou. Alfa borec vyskusa, zisti ze 8cka tr*ka dobre, ale 10 tka to nie je, a odkopne prec, dalej sa nou uz (VER MI) nebude zaoberat. (z dovodu ze ich je vela, skusi dalsiu)
v konecnom dosledku, 8 cka, skusi 3-4 krat Alfu borca a zisti ze nic z neho, a zaskatulkuje si vysoko efektivne ostatnych v tejto kategorii. Tym padom pre nu uz Alfy zhasli, a ani v buducnosti nenaberu potrebu sa ku nim vratit, POKIAL ju nesklamu bety. a to sa stava malokedy.
Vztahy 6 tiek a obdobne voci chlapcom rozneho hodnotenia pritazlivosti by bolo na dlhsie rozoberat, ale kludne, ...