True Detective
Re: True Detective
nehral aj McConaughey predtym v nejakych takych filmoch?
Ja dufam, ze bude nejaka normalnejsia vrazda.
Ja dufam, ze bude nejaka normalnejsia vrazda.
No ma na konte par komedii, ale tie som nevidel. Zapamatal som si ho hlavne z vaznejsich filmov, kde sa ukazal ako vyborny herec. Vsetko to je zalozene na mojich dojmoch...Farrell vie tiez hrat, len v cisto vaznej roli som ho este nevidel, preto som zvedavy. No o Vaughnovi mam pochybnosti, ale clovek nikdy nevie, snad ho reziser donuti hrat poriadne 
GothaR, však možno mu vytvoria nejaký taký charakter. Každopádne som veľmi zvedavý, lebo je to zaujímavý koncept, vymeniť komplet hercov a celý prípad. Tak či sa to uchytí a či sa prípadne dočkáme v tretej sérii zase kohosi iného.
Dnes vysiel teaser na druhu seriu, zatial ma nechava celkom chladnym. Hlavne Farrel vyzera s tymi fuzikmi dost divne 
Ale co je dolezite, premiera bude 21. juna.
Ale co je dolezite, premiera bude 21. juna.
-
twardykamen
Medium Professional
Rachel McAdams ako policajtka,Colino tiez.Nezavrhujem to,ale nie som nadseny.
tak prva seria bola spravena tak dobre, ze po pozreti hocijakeho teaseru na druhu seriu zakonite pride schladenie, lebo to neni to co bolo. ale aj tak tipujem, ze to bude silny nadpriemer v serialovej tvorbe, oni vedia co robia.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no len to budu robit ini reziseri, prostredie bude ine..mne to pride ako iny serial taziaci z mena prvej serie.
velmi mi vyhovovala jednotka lebo bola zasadena do 80/90tych rokov. Z dnesnej doby je tolko detektivnych filmov a serialov, ze mi je az zle z toho, ze aj toto bude novodobe.
ale kazdopadne uvidime
velmi mi vyhovovala jednotka lebo bola zasadena do 80/90tych rokov. Z dnesnej doby je tolko detektivnych filmov a serialov, ze mi je az zle z toho, ze aj toto bude novodobe.
ale kazdopadne uvidime
Tych serialov tak moc neni, existuje vela proceduralnych kravin ala CSI, ale kvalitnejsich serii, kde je poriadna mystery na celu sezonu sa da spocitat na ruke. Mna v jednotke ten pribeh nejak moc nezaujal, tak dufam, ze toto bude lepsie.
-
Grim
Darca
Videl som prvú sériu a nejak ma ten akože woodoo príbeh nezaujal. Dvojke už šancu nedám.
Novy trailer vyzera omnoho lepsie a atmosfera 1. serie zrejme ostane zachovana, aj ked sa to tvari trochu akcnejsie.
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2015, 19:57)
Vysli dalsie 2 teasery, atmosfera sa mi zacina pozdavat
Ze by sa Vince Vaughn konecne objavil v poriadnej drame?
http://time.com/3912286/true-detective-season-2-teaser/
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2015, 19:57)
Vysli dalsie 2 teasery, atmosfera sa mi zacina pozdavat
http://time.com/3912286/true-detective-season-2-teaser/
Ako sa vlastne budú hodnotiť takéto seriály celkovo (csfd, imdb) kde každá sezóna má iný dej, postavy, scenár...?
Inak pre mňa bola prvá séria fakt dobrá, postavy boli skvelé, no teraz sa má kompletne vymeniť obsadenie a ja celkom pochybujem že sa to priblíži kvalitám prvej sezóny... Za to asi môžu pre mňa nesympatický herci ktorý mi do mysteriózneho deja nepasujú
Inak pre mňa bola prvá séria fakt dobrá, postavy boli skvelé, no teraz sa má kompletne vymeniť obsadenie a ja celkom pochybujem že sa to priblíži kvalitám prvej sezóny... Za to asi môžu pre mňa nesympatický herci ktorý mi do mysteriózneho deja nepasujú
jednoducho, spravi sam im osobitny profil, pri american horror story to tiez tak jePstros napísal:Ako sa vlastne budú hodnotiť takéto seriály celkovo (csfd, imdb) kde každá sezóna má iný dej, postavy, scenár...?
Tak podla mna zaciatok druhej serie slusny, da sa pozriet zadarmo online:
http://www.hbogo.cz/content/true-detect ... -131887582
http://www.hbogo.cz/content/true-detect ... -131887582
Vdaka za link, je dobre, ze to HBO takto propaguje.
K 2x01: slusny uvod, herci prekvapili a Farell sa opat ukazal, ze vie dobre hrat. Tentokrat dokonca aj vo vaznej ulohe. Atmosfera je podobna prvej serii, len mam pocit, ze hlavne postavy nemaju az taku charizmu, ale uvidime. Zaciatok je to slubny, zvysok bude zavisiet na scenari.
K 2x01: slusny uvod, herci prekvapili a Farell sa opat ukazal, ze vie dobre hrat. Tentokrat dokonca aj vo vaznej ulohe. Atmosfera je podobna prvej serii, len mam pocit, ze hlavne postavy nemaju az taku charizmu, ale uvidime. Zaciatok je to slubny, zvysok bude zavisiet na scenari.
Trochu pomalsi zaciatok, kym clovek zistil, ze kto je vlastne co. No som zvedavy co vytvoria v tych uz len 7 castiach. Intro pesnicka nic moc.
-
Grim
Darca
Intro je fakt nič moc. Asi do 45 minúty som vôbec nechápal, o čo ide.
-
guess.whoo
Redeemer
prave intro song je velmi dobry. pustil som si ho 2x 
postavy sa celkom vyfarbili, na uvodnu cast velmi dobre. atmosfera, hudba, kamera proste top.
dufam, ze v tom budu pokracovat a znova to bude pecka ako prva seria
postavy sa celkom vyfarbili, na uvodnu cast velmi dobre. atmosfera, hudba, kamera proste top.
dufam, ze v tom budu pokracovat a znova to bude pecka ako prva seria
-
mirak2
Hardcore addict
ja som sa pri novej epizode priserne nudil, nechapal, co sa deje, vsetky postavy mi pripadali stejne... tempo nie pomale, ale ze ziadne. podla mna je toto jeden z najprecenovanejsich serialov.
-
twardykamen
Medium Professional
Po 1 .diely hodnotim podobne ako som hodnotil zaciatok prvej serie.Zaciatok pomaly (nie nudny) zaujali postavy.Co mi vsak dost vadilo boli kratke sceny.Casto akokeby umelecky zaber na :mesto,dialnicu,hovno....
Zaujal ma a budem sledovat.
Zaujal ma a budem sledovat.
No toto je celkom aj pravda, prva seria bola sice super, ale serial je to prehypovany strasne.mirak2 napísal:ja som sa pri novej epizode priserne nudil, nechapal, co sa deje, vsetky postavy mi pripadali stejne... tempo nie pomale, ale ze ziadne. podla mna je toto jeden z najprecenovanejsich serialov.