Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
@LeibnitzX, Terepin: Dostali ste sa do stadia, ze qwertyho prispevky v tejto teme davaju viacej zmyslu nez vase, gratulujem. Neviem ci sa to uz niekomu v historii fora podarilo. Neni to jednoduche...
To este stale riesia tento problem?
Leibnitz - tvoje teorie nie su az take odveci (citim v tom TRP), ale co ako? Ako keby si sam seba snazil presvedcit, ze preco nedokazes ziskat zenu. Co ti na to mame povedat? Ze ano, mas pravdu, zeny su zle a nikdy ziadnu nebudes mat?
Zien mas habadej, nie su vsetky rovnake, kazdy si najde co hlada....
Leibnitz - tvoje teorie nie su az take odveci (citim v tom TRP), ale co ako? Ako keby si sam seba snazil presvedcit, ze preco nedokazes ziskat zenu. Co ti na to mame povedat? Ze ano, mas pravdu, zeny su zle a nikdy ziadnu nebudes mat?
Hmm, to je dobra otazka ... mne osobne by nevadilo kebyze zalozime koloniu na marse a vsetky ich deportujeme tam. Totizto ked napr cely vikend som osamote u seba a kodim/citam/hram sa tak mi to nevadi ale ked idem na internet a vidim nejaky clanok o specificky o zenach (alebo ako su chudinky stale utlacane a o tom ako je pomaly kazdy muz rapist len koli tomu ze je muz) alebo ked idem do obchodu a vidim zeny/pariky ma niekedy ide rozdrapit (cize ak by ani ostatni muzi nemali zeny tak by to bolo OK).militarol napísal:To este stale riesia tento problem?![]()
Leibnitz - tvoje teorie nie su az take odveci (citim v tom TRP), ale co ako? Ako keby si sam seba snazil presvedcit, ze preco nedokazes ziskat zenu. Co ti na to mame povedat? Ze ano, mas pravdu, zeny su zle a nikdy ziadnu nebudes mat?Zien mas habadej, nie su vsetky rovnake, kazdy si najde co hlada....
edit: taktiez by som ich rad hejtoval/ignoroval/vyhybal sa im ale nemozem, pretoze kebyze ano tak je uplne jasne ze nikdy ziadnu mat nebudem. Tym ze ich neignorujem nemozem nezaregistrovat ich negativny hejt mojim smerom (nizki, introverti, informatici, beta, etc.) co ma samozrejme dost rani (a potapa sebavedomie - uz mesiace, resp roky).
-
Fabo
Hardcore addict
nemas chodit na MRA weby ktore odkazuju na rovnako slahnute weby ale opacnym smerom. Nie je problem krizom krazom po nete stretnut normalne, vyrovnane zeny.
na ten Mars by si sa mohol odstahovat sam 
-
qwerty-xyz
akonahle by bol na MARSE vsetci vieme ako by to dopadlo ......
The Union Aerospace Corporation is the largest corporate entity in existence. Originally focused on weapon and defense contracts, new ventures have expanded into biological research, space exploration and other scientific endeavors. With unlimited funds and the ability to engage in research outside of moral and legal obligations, the UAC controls the most advanced technology ever conceived
mimochodom s tezou, ze vsetky zenu su zle, a ked ju nemas ty, nedoprajes ju ani inemu,daleko nezajdes, skor to vidim ze ti za takyto nazor da niekto kvalitne po hube, pretoze toto su presne tie idiotske nazory, ktore vedu ku konfliktom v spolocnosti. Americanka nemoze mat deti, tak na smrt doboda druhu tehotnu, aby ani ona nemala, popripade jej s nozom vyberie zivy plod z tela.
Dalsi pripad je, ked zena chodi s chlapom, a jej ziarlivy byvaly priatel to nevie pochopit ze ma ineho, tak ho zabije. fikcia? ale coby. situacia v presove, no nie ? strelil do hlavy jeho aj ju. lebo chudacik to nevedel prekusnut. podobnych pripadov, stalkingu a obdobnych psychopatickych aktivit frustrovanych curakov, a cudakov, su spravy plne kazdy den, ci uz v tlaci, tv alebo net ....
TAKYM CLOVEKOM SA CHCES STAT ???? lebo ty nemas, rsp nevies si nabalit zenu, tak ani ostatni nemozu mat? ....
Dalsi pripad je, ked zena chodi s chlapom, a jej ziarlivy byvaly priatel to nevie pochopit ze ma ineho, tak ho zabije. fikcia? ale coby. situacia v presove, no nie ? strelil do hlavy jeho aj ju. lebo chudacik to nevedel prekusnut. podobnych pripadov, stalkingu a obdobnych psychopatickych aktivit frustrovanych curakov, a cudakov, su spravy plne kazdy den, ci uz v tlaci, tv alebo net ....
TAKYM CLOVEKOM SA CHCES STAT ???? lebo ty nemas, rsp nevies si nabalit zenu, tak ani ostatni nemozu mat? ....
Kludne by som sa odstahoval, ale Mars je mi ukradnuty ... ale taky Death Star, hmm ...
(a teraz uz ostanme pri teme)
-
qwerty-xyz
pri teme sme ostali. citaj vyssie.
prestan byt frustrovany zo zien ako takych, tes sa z toho ze ini maju, pretoze to nie je nedosiahnutelna vec, nie je to nieco co mat nikdy nemozes, je to praveze lahko pristupna a samozrejma vec v zivote kazdeho chlapa, ze si nabali poriadnu zensku, tak bud poriadny chlap, chod na miesta kde zeny su v hojnom pocte, a skusaj a skusa, zacni 6tkami, a pokracuj a pokracuj dalej, vyhladavaj spolocnosti s obrovskym vyskytom zien, nefilozofuj, netrep hovadiny, statistiky ani nic ineho, ktora sa zasmeje z tvojej vysky, ked si z toho mimo, povedz ze pan boh ked na jednom mieste ubral tak na druhom pridal, a velavravne a s usmevom sa pozri dole do svojho rozkroku, (po siestom poldeci tvrdeho, to bude kazdej jedno ci ho mas naozaj velkeho ako kon alebo nie ..... ) usmievaj sa stale, dobra nalada a rozoberaj neutralne veci a temy, nenud ju, povedz sem tam nejaky vtip, najlepsie nejaky kratky kamenak z ktoreho je smiesno kazdemu furt, .... a neries, normalny kamaratsky otvoreny spravny pristup.
Ja som bol v tomto debil tiez, ale nedalo mi to, fakt ze mi to nedalo. ja osobne som si nastudoval knihy, snazil som sa ich pochopit v maximalnej moznej miere, a svoje JA take to curakovske, som pochoval. A slo to..... obdobne aj dalsi ludia, ktori dlhooooo dlhooo nechceli priznat ze sa musia troska, zmenit, spravat inak, pomakat troska na sebe, a ked to nakoniec spravili bum, prisiel zlom a take zeny mali omotane kolo prsta (kolo svojich vtákov, ale vravi sa, ze kolo prsta ... ) ze konec. 10 tky balili ludia bez debaty, do postele a na kratkodobe vztahy. 8 cky uz na dlhsie..... a bez problemov.
takze ide to, len nerob z thoo vedu v svojom ponimani, ale ber to ako samostatnu vedu, ktoru si (v tvojom pripade) musis patricne nastudovat, POCHOPIT PRINCIPY A RIADIT SA NIMI ..... pre teba neostava nic ine nez na to ist takto. niekto ma na to prirodzeny talent, ty nie, tak vyuzi ten svoj intelekt, a genialitu ktorou oplyvas, ked si taky coder, a hacker, a fyzik a neviem co este ,.... a nastuduj si aj tuto oblast, ved pre teba nacitat dve (200 a 300) stranove knihy a pochopit ich nemoze byt ziaden velky problem, a zapamat si niektore pasaze a vtrepat si ich do hlavy tiez nie..... tak vo co go ?
Ja som bol v tomto debil tiez, ale nedalo mi to, fakt ze mi to nedalo. ja osobne som si nastudoval knihy, snazil som sa ich pochopit v maximalnej moznej miere, a svoje JA take to curakovske, som pochoval. A slo to..... obdobne aj dalsi ludia, ktori dlhooooo dlhooo nechceli priznat ze sa musia troska, zmenit, spravat inak, pomakat troska na sebe, a ked to nakoniec spravili bum, prisiel zlom a take zeny mali omotane kolo prsta (kolo svojich vtákov, ale vravi sa, ze kolo prsta ... ) ze konec. 10 tky balili ludia bez debaty, do postele a na kratkodobe vztahy. 8 cky uz na dlhsie..... a bez problemov.
takze ide to, len nerob z thoo vedu v svojom ponimani, ale ber to ako samostatnu vedu, ktoru si (v tvojom pripade) musis patricne nastudovat, POCHOPIT PRINCIPY A RIADIT SA NIMI ..... pre teba neostava nic ine nez na to ist takto. niekto ma na to prirodzeny talent, ty nie, tak vyuzi ten svoj intelekt, a genialitu ktorou oplyvas, ked si taky coder, a hacker, a fyzik a neviem co este ,.... a nastuduj si aj tuto oblast, ved pre teba nacitat dve (200 a 300) stranove knihy a pochopit ich nemoze byt ziaden velky problem, a zapamat si niektore pasaze a vtrepat si ich do hlavy tiez nie..... tak vo co go ?
Leibnitz
Viem to preto, pretože to nebola moja prvá skusenost so ženou, tak už to mám odpozorované.
Nemal som co stratiť iba získať, tak som jej jemne ukázal moj záujem o ňu tým objatim a pusou na líco.
Ja som to proste na jej mimike,usmeve, pohlade videl ze sa jej dost páčim, ale bol som klasicky upravený s klasickým oblečením aj s troškou voňavky.Tak ako bežne prirodzene chodím von, za postavu sa nehanbím a co sa týka mojej tváre, tak viem ze ked som sa jej díval do očí priamo tak odvracala zrak a potom sa nenápadne kukla..boli to typicke hanblivé ženské reakcie a mne pripadá hanblivost sexi na žene....takze aj sexuálna iskra prebehla.
Samotný rozhovor bol normálny, ja som si nedovoloval..samozrejme sme za 4 hodiny neprebrali vsetky témy....skor sme sa len dost doberali, ako by sme o niecom poctatnom kecali...potom o 2 týzdne sme opät sli von ku koncu padla pusa, ktoru som jej dal ja a chytil som jej ruku a jemne stiskol, tak sme sa drzali aj za ruky...na 3 krát ma ona volala von a pokracovalo to striedavo.
Ked sme uz spolu chodili sme si zaspominali na 1. rande a tam vyklopila aku chut mala mi dat pusu hoci aj prvá, len nechcela aby vyzerala ako stihačka a ze som mal pekný sveter ktorý mi zvyraznoval hrudnik aj ramená ze ju to vzrusovalo, ale ze ju bavila aj samotná debata tá pri ktorej sme si jeden druheho doberali.
V poctate takto som ja zacinal s mojou terajsou priatelkou.
Najlepsie je na tom ze uz si mal jednu zenu v posteli a nic si neurobil...stacilo ju hladkat jemne a by po tebe vystartovala to mi ver
Viem to preto, pretože to nebola moja prvá skusenost so ženou, tak už to mám odpozorované.
Nemal som co stratiť iba získať, tak som jej jemne ukázal moj záujem o ňu tým objatim a pusou na líco.
Ja som to proste na jej mimike,usmeve, pohlade videl ze sa jej dost páčim, ale bol som klasicky upravený s klasickým oblečením aj s troškou voňavky.Tak ako bežne prirodzene chodím von, za postavu sa nehanbím a co sa týka mojej tváre, tak viem ze ked som sa jej díval do očí priamo tak odvracala zrak a potom sa nenápadne kukla..boli to typicke hanblivé ženské reakcie a mne pripadá hanblivost sexi na žene....takze aj sexuálna iskra prebehla.
Samotný rozhovor bol normálny, ja som si nedovoloval..samozrejme sme za 4 hodiny neprebrali vsetky témy....skor sme sa len dost doberali, ako by sme o niecom poctatnom kecali...potom o 2 týzdne sme opät sli von ku koncu padla pusa, ktoru som jej dal ja a chytil som jej ruku a jemne stiskol, tak sme sa drzali aj za ruky...na 3 krát ma ona volala von a pokracovalo to striedavo.
Ked sme uz spolu chodili sme si zaspominali na 1. rande a tam vyklopila aku chut mala mi dat pusu hoci aj prvá, len nechcela aby vyzerala ako stihačka a ze som mal pekný sveter ktorý mi zvyraznoval hrudnik aj ramená ze ju to vzrusovalo, ale ze ju bavila aj samotná debata tá pri ktorej sme si jeden druheho doberali.
V poctate takto som ja zacinal s mojou terajsou priatelkou.
Najlepsie je na tom ze uz si mal jednu zenu v posteli a nic si neurobil...stacilo ju hladkat jemne a by po tebe vystartovala to mi ver
-
Runes
Addict
kokos mna to tu uz ani nebavi citat cize zaregujem na par riadkov co som zachytil
friendzone je celkom fajn zone
prave v mojom najbujnejsom obdobi som mal odtial dost sexualnych partneriek kde slo len o tu jednu noc abo vecer len si to treba vzajomne ujasnit
nesuhalsim s tym ze alfa samec osuka vsetko a vybere is daco a ostatne na ocot, ja nie som alfa samec a zadarilo sa poriesit aj 10 ktore prave alfa samcov odmietali, plati co som pisal kazda baba kazdy chalan ma svoj pohlad na opacne pohlavie a daktore sukezne zeny maju svoje rebricky nastavene naozaj divne.
Napr staci ist na http://www.comics-salon.sk/ kde je dost sukacieho materialu tak prasteneho ze skor ma u nich sancu ITckar nez prevtelenie adonisa
mal som s tychto kruhov jednu zrzku ktoru chcel fakt kazdy nalozit, nebyt toho ze ja som prepnuty do StarWars a Marvelu tak ma rovno odpalkuje a to som bol v sluzbe v zachranarskej uniforme
stala kusok odomna prehodil som par viet videl som ze neurodna poda, potom som si vsimol tento comicssalon naramok, som sa jej spytal ze ci je fanusik anime ci co (ja anime moc nemusim) ona ze hej a robi aj cosplay ja ze to mna dako nebere ze ja skor teda Marvel a SW ale ze bol som na salone, zacali sme kecat a 2 tyzdne na to bol kocur v trube
akurat vcera som ju videl po 4 rokoch a som si len povzdychol ako by som ju ....
no ona zadana ja tez a to sa uz nehodi 
friendzone je celkom fajn zone
nesuhalsim s tym ze alfa samec osuka vsetko a vybere is daco a ostatne na ocot, ja nie som alfa samec a zadarilo sa poriesit aj 10 ktore prave alfa samcov odmietali, plati co som pisal kazda baba kazdy chalan ma svoj pohlad na opacne pohlavie a daktore sukezne zeny maju svoje rebricky nastavene naozaj divne.
Napr staci ist na http://www.comics-salon.sk/ kde je dost sukacieho materialu tak prasteneho ze skor ma u nich sancu ITckar nez prevtelenie adonisa
-
guess.whoo
Redeemer
ale na to by musel tu konverzaciu zacat
on by zacal rozmyslat, ze aaa ona ma rada asi komixy, anime a pod. hmmm co by mohla chciet odo mna. urcite ma niekoho, kto tam s nou chodieva a neprehodila by si mnou ani slovo. tak radsej budem ticho cumiet na jej kozy, mozno si nic nevsimne
a tu je rozdiel..runes zacal konverzovat a aj ked nemali uplne spolocnu zalubu tak kocura upiekol. ty by si sa vratil domov a zapol si PC
a tu je rozdiel..runes zacal konverzovat a aj ked nemali uplne spolocnu zalubu tak kocura upiekol. ty by si sa vratil domov a zapol si PC
-
javatar
Hardcore addict
A zase trepeme. Pozri, je tu nejaka realita. Veci nejako funguju. A ak chapes ako funguju tak ti to dava v danej oblasti vyhodu.LeibnitzX napísal:(btw neviem ako terepinova ale moja nenavist patri aj hracom, vedome sa rozhodli ze budu hrat hru)
Tvoja nenavist je ako ked robotnik zarabajuci 500 v hrubom zavidi susedovi ktory si cosi nastudoval, mal gule, zacal podnikat a zbohatol (obrazny a zjednoduseny priklad). Alebo ako ked tlsty nenavidi makaca v posilke za to, ze ma kocky na bruchu. Nechce sa mi dalsie priklady vymyslat.
Nikdy nie je startovacia ciara pre vsetkych na rovnakom mieste a to ako ludia funguju nie je nikoho vina. Ale ak chces nenavidiet ludi co su lepsi ako ty namiesto toho aby si sa od nich ucil tak nech sa paci.
Mala a ma. K sexu sa teraz chlap dostane lahsie a udrziavanie vztahov sa stalo tazsie. Z prveho profitujes a k druhemu mas daleko. Zvysne aspekty su pre teba momentalne nezaujmave.LeibnitzX napísal:A @Javatar: mi fakt chces povedat ze antikoncepcia, feminizmus, emancipacia nemala ziaden efekt na sexualne spravanie? Inak sa budem spravat par dekad do zadu ked zabava automaticky znamena decko alebo nelieceny neuro/syfilis (neviem co je horsie) ako teraz, ked mas elektronicky testovane etra-safe kondomy takze mozes pretiahnut 1000 a s velkou pravdepodobnostou sa ti aj tak nic nestane (choroby/deti)
Na zaver si poziciam obrazok z obrazkovych vtipov:
- Prílohy
-
- peknedievcata-508x317.jpg (32.42 KiB) 1266 zobrazení
Mas uplnu pravdu. Po case prispevok ktory prinutil zastavit sa (pretoze pindanie o praci/nadvahe neznasam kedze je to, ako pises, castokrat zmenitelne; zda sa vsak ze moje vlastne pindanie nejako preslo pod mojim radarom...)javatar napísal:A zase trepeme. Pozri, je tu nejaka realita. Veci nejako funguju. A ak chapes ako funguju tak ti to dava v danej oblasti vyhodu.
Tvoja nenavist je ako ked robotnik zarabajuci 500 v hrubom zavidi susedovi ktory si cosi nastudoval, mal gule, zacal podnikat a zbohatol (obrazny a zjednoduseny priklad). Alebo ako ked tlsty nenavidi makaca v posilke za to, ze ma kocky na bruchu. Nechce sa mi dalsie priklady vymyslat.
-
Fabo
Hardcore addict
Mi hovor. Povie ti taky Fero ze "jak to robis, ani vysoku si nedokoncil a take penaze zarabas, aj ja chcem". A ked sa ho spytam ci vie aspon anglicky tak "nee naco, sak ked dakto sce daco odomna ta nej sa nauci slovensky, che che che che, no ne?".javatar napísal:Tvoja nenavist je ako ked robotnik zarabajuci 500 v hrubom zavidi susedovi ktory si cosi nastudoval, mal gule, zacal podnikat a zbohatol (obrazny a zjednoduseny priklad). Alebo ako ked tlsty nenavidi makaca v posilke za to, ze ma kocky na bruchu. Nechce sa mi dalsie priklady vymyslat.
No ne. Leibnitz, nauc sa anglicky.
Nevzdal, len už nechcem viac mlátiť mŕtveho koňa. Jedného som ničil 2 roky a nič mi to nedalo. Počkám na nového.javatar napísal:Da sa s tym vyrovnat a nie je to lahke ale ty si to jednoducho vzdal...
-
Fabo
Hardcore addict
newsflash: novy kon nebude.
Vieš, že ma to netrápi?
-
Fabo
Hardcore addict
viem. vyuzijes kazdu prilezitost na to, aby si to o sebe tvrdil.
Skutocny osobny nazor si necham pre seba
ten, ze sa len robi zaujimavym a chce sa nechat lutovat?Fabo napísal:Skutocny osobny nazor si necham pre seba
Treba to evidentne trápi viac, než mňa.Fabo napísal:viem. vyuzijes kazdu prilezitost na to, aby si to o sebe tvrdil.