Vyzdvihnutie balíka na pošte

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
electohouse
Novice
Novice

Vyzdvihnutie balíka na pošte

Príspevok od používateľa electohouse »

Zdravím,

neviete niekto ako to ma správne fungovať?

Ide o to ,že v poslednom čase som objednával trocha viac veci z Činy a poštárke sa to samozrejme nechce nosiť ,tak mi hneď dáva žlté listočky aj keď som doma. To chápem mne by sa tiež nechcelo a ja si toľko na poštu zájdem. Problém je že ten balík na pošte mi vydajú až na ďalší deň ako mi doručí žltý listoček pani poštárka a zbytočne im budem vysvetľovať že ten balík poštu ani neopustil. Oni vraj musia niečo zaevidovať. Tak by som rad vedel ako to ma fungovať?

Môžem si vyzdvihnúť balík už rovno v ten deň (na žltom lístku je niekedy napísané veľký rozmer / krabica , niekedy nie) a na pošte to majú jednoducho dopletené?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Tovar z činy a doručenie slovenskou poštou

Príspevok od používateľa brm »

Možno to závisí od pošty.. ja keď idem s tým žltým lístkom po 17h na svoju poštu, stále mi balík alebo hocijaký iný list vydali.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyzdvihnutie balíka na pošte

Príspevok od používateľa hojko »

Problem je v akejsi evidencii, tak ako pises. Tiez mi to tak bolo vysvetlene, ked som si isiel po doporuceny list. Pretoze tie zasielky sa delia podla postarov, su pripravene na dorucenie k adresatovi. Po navrate postara sa robi evidencia, co sa odnieslo a co nie, musi sa to nahodit do systemu a potom sa dalej ulozia. V tom je ten problem. Ale zaroven ako pise brm, tiez ked pridem okolo piatej poobede na postu, tak skoro vzdy mi tu zasielku vydali.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Zalezi to aj od toho, ci ta zasielka bola dana postarovi/postarke na dorucenie, alebo nie. V niektorych pripadoch sa ta zasielka realne ani nedava na dorucenie (napriklad v pripade vacsich rozmerov zasielky, alebo niekedy aj v pripade dobierky). Minule napriklad som ocakaval nejaku zasielku (dobierkou), a kedze som k nej mal tracking, uz rano som videl stav ze bola ulozena na poste, teda postarka ju ani so sebou nebrala. Ak by ju brala, a nepodarilo by sa jej dorucit mi ju, spravidla by sa status v trackingu zmenil az po navrate postarky na postu a vykonani evidencie ktora sa spomina vyssie.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Mal som podobny problem. Postarka automaticky hadzala listky s tym ze adresat bol nezastihnuty, pricom v byte 3 ludia. Stacilo zajst na postu, zavolat si veducu a ozrejmit situaciu. Ta zavolala postarku (akurat tam bola) a vykrucala sa ako had :) Odvtedy vsetko nosi. Najnovsie hadze listky ze zasielka je mimo rozsahu dorucovacich sluzieb (pricom v minulosti doniesla aj 3x vacsie zasielky). Mozmo skocim na pokec aj kvoli tomu :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Mozno uz ma 3x vacsi rajon :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A možno aj 3x viac ľudí si objednáva zásielky takej veľkosti, čiže to všetko možno nestrčí do tašky/vozíka..
Napísať odpoveď