Batman Arkham Knight (2015)
Batman Arkham Knight (2015)
Rocksteady Studios prichádza po Arkham Asylum a Arkham City s treťou časťou trilógie o netopierom mužovi. Bruce Wayne sa chystá do posledného boja proti Scarecrowovi. Ten sa rozhodol zjednotiť viacerých Batmanových nepriateľov (Two-Face, Penquin, Harley Quinn) a urobiť tak posledný krok k jeho zabitiu. Hra sa bude odohrávať po udalostiach Arkham City. Po prequeli Arkham Origins od Warner Bros. sa tak konečne Rocksteady vracia k svojmu dieťatku, ktoré si zamiloval celý svet.
Batman: Arkham Knight ponúkne väčší a voľnejší svet so širšími ulicami, po ktorých sa konečne budeme premávať v Batmobile. Vzhľadom na to, že hra je vo vývoji už nejakú tú dobu, určite sa dočkáme prepracovaných aspektov hry ako aj pravdepodobne pár zmien v hrateľnosti. Release by mali autori stihnúť do konca tohto roka pre PC, PS4 a XO.
Re: Batman Arkham Knight (2014)
Všetko dostupné info pekne v celku aj so screenshotmi z hry:
Kód: Vybrať všetko
http://www.centrumher.eu/preview-batman-arkham-knight-vsetky-zname-info/Re: Batman Arkham Knight (2014)
nechápem, že prečo tomu nedali rovno názov Gotham Knight
-
lekoklatik
VIP
veď aj filmová trilógia ma rozdielne názvy, a dá sa povedať, že tie 3časti na seba "nadväzujú". tak že by sa to kľudne na miesto Arkham mohlo nazývať Gotham. navyše to "mesto" má byť 5x väčšie a rozľahlejšie ako Arkham City
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
dnesny launch na PC hotova tragedia
http://www.vg247.com/2015/06/23/batman- ... ues-on-pc/
http://www.vg247.com/2015/06/23/batman- ... ues-on-pc/
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aha konečne to vyšlo, už sťahujem, btw kód som dostral ku grafike, takže mi to žily netrhá, že to je bugnuté, počkám si na fix.
-
Wishmaster
Medium Professional
do vianoc bude aj GOTY 
uz teraz sa da kupit batman arkham knight premium edition, ktory obsahuje aj season pass za 30€
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hrate niekto na ps4 ? Ako to bezi?
Vcera som to zacal hrat na PS4 a este doteraz som sa z tej grafiky nespamatal. Vyzera to famozne, zatial asi najlepsia grafika aku som videl na konzolach, dokonca aj na PC.
Primarne bola hra vyvijana na PS4-ku, cize tam alebo na X-ku budu mat hraci najlepsi zazitok z hry. Neskor mozno aj PC ak opravia problemy.
Recenzie kritizovali Batmobile, ale zatial co som hral 2 hodinky, tak mi to pride ako prijemne spestrenie. Navyse je mozne lahko sa pohybovat po meste.
Zatial hodnotim na 10/10. Po Bloodborne, sme dostali dalsi skvost. Jedina vec co ma trapi, tak to je ovladanie, este som si celkom nezvykol na schemu, ktora je tam nastavena.
Primarne bola hra vyvijana na PS4-ku, cize tam alebo na X-ku budu mat hraci najlepsi zazitok z hry. Neskor mozno aj PC ak opravia problemy.
Recenzie kritizovali Batmobile, ale zatial co som hral 2 hodinky, tak mi to pride ako prijemne spestrenie. Navyse je mozne lahko sa pohybovat po meste.
Zatial hodnotim na 10/10. Po Bloodborne, sme dostali dalsi skvost. Jedina vec co ma trapi, tak to je ovladanie, este som si celkom nezvykol na schemu, ktora je tam nastavena.
-
hrban
Addict
lol made my day,
Even Batman sees the reviews of the terrible PC port of Arkham Knight
Even Batman sees the reviews of the terrible PC port of Arkham Knight
-
Wishmaster
Medium Professional
no, po nevydarenom starte je hra stiahnuta z predaja..
Stiahnuta z predaja, kym ju neopatchuju tak,aby bola hratelna
-
guess.whoo
Redeemer
toto je riadna facka hracom. pre toto dnes nekupujem na pre-order taketo tituly. je to smutne, mysli sa len na predaje, reklamu a ako vyvolat co najvacsi hype okolo hry, ale zabuda sa na kvalitu. stare dobre casy ked sa hry kupovali na nosicoch
no a nebolo by to horsie keby si si kupil hru na CD a nemohol ju ani vratit lebo mas kluc pouzity? Na steame das refund a vratia ti peniaze bez otazok.
-
hrban
Addict
Re: Batman Arkham Knight (2015)
staré dobré časy keď sa predávali hotové hry, nie polohotový hnoj..., ale rátam, že sa to opatchuje, hra beží na unreal 3 engine, na tomto engine je viac titulov, ktoré sú krásne optimalizované, čiže rátam s tým, že sa to dá dokopy behom mesiaca. A mohli by odstrániť 30fps cap. 
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Batman Arkham Knight (2015)
presne to som myslel..ked si si hru kupil bola hotova, ziadnych 10 patchov do mesiaca po vydani