Poradte mi pri kúpe PS3
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poradte mi pri kúpe PS3
ale tym padom mu ujdu pecky, ktore je dost mozne ze prerobia na ps4, ale mozno to bude kus trvat. Kazdopadne vacsina najlepsich hier na ps3 su uz lacne, cize aj keby nesiel do flashu...ja odporucam zobrat nejaku bazarovku, zahrat vsetky hry co sa oplatia a nasledne predat a prejst na ps4
Ak chces starsiu konzolu, osobne by som bral skor Xbox 360. Mal som PS3, ale zapinal som ju len kvoli NHL. Xbox ma bavi ovela viac. PS 3 by som bral len kvoli PS Move.
-
aviceN
Guru
Ktore tituly su lepsie na Xbox 360 a nie su na PS3?
Udajne Halo, ale mam ho len od vcera a osobne ma moc nenadchlo. Uvidime casom. Hodnotenia su ale velmi, velmi vysoke.
Dalej je to Forza a ta je uplne vynikajuca. Bol som fanusik Gran Turisma, ale Forza je proste niekde inde.
Tiez sa na Xboxe zahras Gears of War a World of Tanks. Tazko povedat co Ta bavi. Ovela podstatnejsie je ale ovladanie. Ovladac na Xboxe je proste uplne ina liga a relativne fajn sa s tym daju hraj aj FPS. S Dualshockom to nehrozi.
Dalej je to Forza a ta je uplne vynikajuca. Bol som fanusik Gran Turisma, ale Forza je proste niekde inde.
Tiez sa na Xboxe zahras Gears of War a World of Tanks. Tazko povedat co Ta bavi. Ovela podstatnejsie je ale ovladanie. Ovladac na Xboxe je proste uplne ina liga a relativne fajn sa s tym daju hraj aj FPS. S Dualshockom to nehrozi.
-
Arkaz
Addict
to je velmi subjektivne. Mal som uz par krat xbox aj par krat ps3 ktore mam aj teraz kedze mi proste viac vyhovuje. Nevidim v ani jednom plus alebo minus no ps je mi sympatickejsie. Asi kvoli hraniu hier z HDD 
-
aviceN
Guru
Johnny, jedine 2 hry preco sa oplati mat xbox je Gears of War seria a Forza z casti.
Xboxove exkluzivity v zivote podla mna neprekonaju tie co ma ps3:
Heavy Rain
The Last of Us
Beyond: Two Souls
Infamous seria
Uncharted seria
God of War seria
Little Big Planet seria
a to je len vycuc co ma teraz napadol zrovna.
Ja Halo radim medzi odpad, mne ta sci fi hra absolutne nesadla a ked som mal forzu tak ani to, ale to bude asi tym, ze nie som velmi na auta, ale Forzu 5ku by som si na XOne zahral. Co sa tyka controlleru je mozne ze sa lepsie drzi xboxovy, je vacsi, lepsie zrejme sedi v ruke, este ked som mal xbox a presedlal som na ps3, je to o zvyku, mne osobne Dualshock nevadi a hra sa mi na tom super.
Xboxove exkluzivity v zivote podla mna neprekonaju tie co ma ps3:
Heavy Rain
The Last of Us
Beyond: Two Souls
Infamous seria
Uncharted seria
God of War seria
Little Big Planet seria
a to je len vycuc co ma teraz napadol zrovna.
Ja Halo radim medzi odpad, mne ta sci fi hra absolutne nesadla a ked som mal forzu tak ani to, ale to bude asi tym, ze nie som velmi na auta, ale Forzu 5ku by som si na XOne zahral. Co sa tyka controlleru je mozne ze sa lepsie drzi xboxovy, je vacsi, lepsie zrejme sedi v ruke, este ked som mal xbox a presedlal som na ps3, je to o zvyku, mne osobne Dualshock nevadi a hra sa mi na tom super.
Co sa exkluzivit tyka, v podstate suhlasim. Pre mna je bonusom aj World of Tanks.
Velke plus na Xboxe u mna je, ze si mozem instalovat hry, ale ako som spominal vyssie, tym najvacsim je controller. PS ma kopec exkluzivit, ale ja osobne som vacsinu casu travil hladanim hry ktora sa na tom da hra. Xbox mi sadol okamzite. Okrem toho sa aj mnoho "peeeskarov" zhodne, ze ten Xboxacky je proste lepsi. Ale v podstate uznavam, je to subjektivne.
V kazdom pripade to odporucam vyskusat, pretoze ten ovladac je podla mna zaklad.
Jedine co mi chyba na Xboxe je PS Move. Kinect je na prd.
Velke plus na Xboxe u mna je, ze si mozem instalovat hry, ale ako som spominal vyssie, tym najvacsim je controller. PS ma kopec exkluzivit, ale ja osobne som vacsinu casu travil hladanim hry ktora sa na tom da hra. Xbox mi sadol okamzite. Okrem toho sa aj mnoho "peeeskarov" zhodne, ze ten Xboxacky je proste lepsi. Ale v podstate uznavam, je to subjektivne.
V kazdom pripade to odporucam vyskusat, pretoze ten ovladac je podla mna zaklad.
Jedine co mi chyba na Xboxe je PS Move. Kinect je na prd.
-
aviceN
Guru
Ja by som zas prave naopak, prijal skor Kinect ako Move (nevlastnim), ked uz packy tak to radsej Nintendo Wii... ale verim ze nejake aftermarket controllery co su podobne xbox controlleru musia byt aj na ps3, resp. neviem ci neexistuje aj nejaky adapter na xboc controller, s ktorym mozes hrat na playku, ale to uz su zbytocnosti
kazdoapdne urcite je to o preferenciach, mne slo hlavne zarhat si hry a neriesit ovladace 
Kinect je pre deti. Je to zabavne, clovek sa vyskace, ale zaroven je to nepresne a pomale. Pri MOVE sice musis drzat nieco v ruke, ale osobne si myslim, ze prave to je plus. Jednak tam mas vibracnu spatnu vazbu, jednak je to v mnohych pripadoch prirodzenejsie a hlavne je to (ako som spominal vyssie) presnejsie a rychlejsie. Hranie s tym je ovela serioznejsie a realnejsie.
-
aviceN
Guru
Nemal som zatial skusenost s Kinectom na XBox One, ale pevne verim, ze ten senzor sa zlepsil, ze to bude coraz lepsie a lepsie, ma to potencial...Hral som nejaku koninu na xbox 360 na kinect, ano, bolo to dost nepresne, ale tak kolko rokov tu uz je ten kinect?
Ale to plati aj pre Move. Je tu roky. Osobne verim, ze Kinect v2 je rychlejsi a presnejsi (XOne chcem kupit v zime, takze to vyskusam), ale pokial ide o starsie konzoly, Move je podla mna urcite dalej.
-
hrban
Addict
ohľadom toho ovládača sa zhodnem s Johnnny-m, mám ps3, ps4 a k PC mám Xbox360 joystick, hry čo som mal na ps4 a teraz mám na PC sa mi oveľa lepšie hrajú.