S planer

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

S planer

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: na S4 black edition GT-I9506 blbne S planer, neskutocne, nehorazne. Ulohy, ktore su uz davno splnene, aj vyciarknute opakovane zobrazuje, VSETKY. ked ich je za mesiac 100 tak ich vyhadzuje 100, jednoducho to blbne nehorazne a neda sa to vobec pouzit. OTAZKA do publika : S planer som dal zastavit a vymazat vsetky udaje priamo v spravcovi aplikacii , a ten vydrbany mobil to nadalej zobrazuje. CO ROBIT ????

chcem pouzivat ten kalendar, chcem ho vyuzivat, lebo jednoducho potrebujem to a ne a ne a ne aby to slo dobre. SOm na pokraji spravit s tym telefonom toto iste co s S2 kou, :arrow: :arrow: :arrow: za sialeneho diabolskeho smiechu som S2 ku rozrezal na cimpr campr flexkou s reznym kotucom.

Do tovarnych nastaveni som to uz raz dal, synchornizaciu mam ZAKAZANU a ten mobil to stale a stale zobrazuje. je toto normalne ? toho kkta co codil kalendar na samsungu v korei by som rad stretol, .... a pytal sa ho za co do riti berie plat...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: S planer

Príspevok od používateľa brm »

Tie úlohy máš uložené na google účte? Ak nepomáha vymazanie údajov v aplikácii, tak to vidím buď na použitie nejakého iného programu (osobne odporúčam Business Calendar 2) alebo potom skôr tú flexku..

:)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Business Calendar je parádny appka, odporúčam aj ja.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pozriem a nainstalujem. :o ja proste potrebujem normalny kalendar s poznamkami a ulohami, pripomienkovac co a ako kedy mam spravit. Zlata nokia a SE cko, tam to islo proste ako po masle.
Napísať odpoveď