Kino vs Bluray (preco to nevychadza sucasne)
Re: Kino vs Bluray (preco to nevychadza sucasne)
Uplink - to ano, to by bolo super. Ono, uz teraz su online videopozicovne, na 24 h poziciavaju, akurat tam nebyvaju najaktualnejsie filmy
. Neviem, ako sa to potom deaktivuje, zatial som ich sluzby nevyuzivala, lebo mame kusok od domu "kamennu" pozicovnu.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ozivim trochu temu.
naposledy som bol v kine na interstellar (Galeria v KE). Film isiel tak nahlas, ze dalsiu navstevu kina odmietam, miestami som si musel az zapchavat usi. Ma niekto podobnu skusenost? Aj ostatne filmy idu tak nahlas, alebo to bola jednorazova zalezitost?
Kino nema pre mna extra pridanu hodnotu kedze kopec casu zabijem len cestovanim do/z kina a ak si mam aj zapchavat usi tak radsej tie peniaze miniem inde a na film si pockam a upiratim v fullhd.
naposledy som bol v kine na interstellar (Galeria v KE). Film isiel tak nahlas, ze dalsiu navstevu kina odmietam, miestami som si musel az zapchavat usi. Ma niekto podobnu skusenost? Aj ostatne filmy idu tak nahlas, alebo to bola jednorazova zalezitost?
Kino nema pre mna extra pridanu hodnotu kedze kopec casu zabijem len cestovanim do/z kina a ak si mam aj zapchavat usi tak radsej tie peniaze miniem inde a na film si pockam a upiratim v fullhd.
Dve možnosti:
- máš super-vyvinutý sluch
- zlé ozvučenie v kine (určite nie zlý film, jedine zlé kino)
V KE som nebol v kine, ale ak by to fakt bolo nahlas, určite by s tým niečo robili. Bol som v kine v BB, v ZV, v Nitre, v Trnave a vo viacerých kinách v BA (+ vo viacerých starších kinách, kt. už nefungujú), a všade vol zvuk dobrý a určite nie príliš hlasný.
Každopádne, ak si nebol spokojný so zvukom na Interstellar, tak obrovská škoda, lebo zvuková linka filmu a soundtrack boli pri tomto filme čisté majstrovské dielo.
- máš super-vyvinutý sluch
- zlé ozvučenie v kine (určite nie zlý film, jedine zlé kino)
V KE som nebol v kine, ale ak by to fakt bolo nahlas, určite by s tým niečo robili. Bol som v kine v BB, v ZV, v Nitre, v Trnave a vo viacerých kinách v BA (+ vo viacerých starších kinách, kt. už nefungujú), a všade vol zvuk dobrý a určite nie príliš hlasný.
Každopádne, ak si nebol spokojný so zvukom na Interstellar, tak obrovská škoda, lebo zvuková linka filmu a soundtrack boli pri tomto filme čisté majstrovské dielo.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
brat chodi do kin v KE a nikdy nehovoril, ze by bol zly zvuk. skor by som videl "problem" u teba, ze si priliz citlivy na hluk
-
Old Dirty Bastard
Guru
osobne tipujem zlé ozvučenie. som sa raz na to pýtal personálu a vraj oni musia tie filmy púšťať s takými parametrami, aké im prídu. vraj nemôžu upravovať zvuk. aspoň tak to funguje u nás v okresnom kine (ktoré bolo modernizované a nie je to žiadna stará premietačka, ale normálne digitálny projektor a 7.1 zvuk). tiež idem ohluchnúť pri niektorých filmoch.. iné sú v pohode.