Front-end dev brigada plat

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Front-end dev brigada plat

Príspevok od používateľa iWin »

Zdravim,

Vacsinou sledujem zahranicne fora a tam sa nad hodinovou mzdou vzdy len smutne pousmejem.

Mal som moznost zacat na neplatenej stazi v jednej reklamnej agenture, ktora robi pomerne velke projekty, custom WP weby a pod. Uz som spravil jednu micrositu, prestyoval nejaky ten web a pri neiktorych low budget weboch prestyoloval template a porobil servis na existujucich weboch.

Kazdopadne posledne 2 projekty boli take, ze mi nedavali nic vedomostne a tak ma akosi zacalo skriet, ze som neplatena pracovna sila. Nemam problem s naplnanim webov a ani vecami, ktore ma nejako neposunu za predpokladu, ze su platene. Tak som sa rozhoodl pokecat o tom s panom majitelom a suhlasil ze si na to sadneme.

Nemam vobec predstavu kolko mozem ocakavat a to az tak neriesim, tento post je skor kvoli otazke keby padne otazka aku mam predstavu ja, bude to brigadnicka cinnost s tym, ze od septembra budem pracovat skor externe (kvoli VS)

Skillset:

HTML5 - pokrocily/expert
CSS - pokrocily - este mam urcite medze, hlavne pri roznych hackoch, ale hej, na co je google? :)
JS/jQuery - zaciatocnik - dokazem nejake tie zakladne veci, zatial mi to nestacilo iba raz ale urcite planujem zlepsit
PHP - to iste ako pri JS nejake tie zakladne veci si dokazem nakodit v pohode sam popripade si vypomozem googlom

Frameworky:
Bootstrap
LESS - planujem prejst na SASS

Absolutne netusim kolko si ako brihadnik mozem pytat na hodinu.

Uprimne ja budem spokojny s cimkolvek co bude >=3, pretoze za 2.50 mozem naozaj robit aj v mekaci

Podotykam, ze firma nie je situovana v BA

Dakujem za tipy a nazory :)
sharky-no
King
King

Re: Front-end dev brigada plat

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja som v BA zacinal s pomerne slabymi skusenostami (1 web + 1 predmet na VS) za 4e/h v cistom, a trackoval som si hodiny odsedene na firme.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

iWin napísal:Nemam problem s naplnanim webov a ani vecami, ktore ma nejako neposunu za predpokladu, ze su platene.
to nie je moc dobra filozofia. aj ked ti sice teraz ide o prachy na vs, mal by si pozerat skor do buducna a prinajhorsom spravit nejaky kompromis. ak si junior programator, mal by si ist v prvom rade za programovanim, vedomostami a teda pracou, ktora ti okrem tych prachov da hlavne skusenosti, moznost rastu. ani nie tak financneho, ale toho vedomostneho, to sa ti v buducnosti vrati ovela viac. okrem toho pises, ze uz nejake skusenosti mas, tak nevidim dovod, preco by si sa mal uspokojit s pracou sekretarky.

a hej, s platom je to asi tak ako pises, bohuzial. na Slovensku sa to pre ludi ako ty mota okolo tych 3 - 5 na hodku. ocakavat by si to mal na zaklade toho co a hlavne pre koho budes robit. ale ak mas fakt preukazatelne skusenosti a referencie aspon na ten frontend, neboj sa toho a kludne si vypytaj viac. radsej prestrelit ako sa nedocenit.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

sharky-no:

Tak s tym by som bol plne spokojny aj ked si nemyslim, ze to je mimo BA az tak realne, alebo ano? :)

HERO:

Ja s tebou plne suhlasim, ale ked sa jedna o neplatenu staz tak musim mat pocit, ze cas, ktory tomu davam sa mi vracia v podobe skusenosti. No nemyslim si, ze je spravny pristup odmietnut nejake naplnanie casti webu a pod. ked je to potrebne a nemas zrovna vted nic dolezitejsie na praci.

Kazdopadne som rad, ze ste obaja uviedli konkretne cisla, dakujem vam obom
Napísať odpoveď