Vacsinou sledujem zahranicne fora a tam sa nad hodinovou mzdou vzdy len smutne pousmejem.
Mal som moznost zacat na neplatenej stazi v jednej reklamnej agenture, ktora robi pomerne velke projekty, custom WP weby a pod. Uz som spravil jednu micrositu, prestyoval nejaky ten web a pri neiktorych low budget weboch prestyoloval template a porobil servis na existujucich weboch.
Kazdopadne posledne 2 projekty boli take, ze mi nedavali nic vedomostne a tak ma akosi zacalo skriet, ze som neplatena pracovna sila. Nemam problem s naplnanim webov a ani vecami, ktore ma nejako neposunu za predpokladu, ze su platene. Tak som sa rozhoodl pokecat o tom s panom majitelom a suhlasil ze si na to sadneme.
Nemam vobec predstavu kolko mozem ocakavat a to az tak neriesim, tento post je skor kvoli otazke keby padne otazka aku mam predstavu ja, bude to brigadnicka cinnost s tym, ze od septembra budem pracovat skor externe (kvoli VS)
Skillset:
HTML5 - pokrocily/expert
CSS - pokrocily - este mam urcite medze, hlavne pri roznych hackoch, ale hej, na co je google?
JS/jQuery - zaciatocnik - dokazem nejake tie zakladne veci, zatial mi to nestacilo iba raz ale urcite planujem zlepsit
PHP - to iste ako pri JS nejake tie zakladne veci si dokazem nakodit v pohode sam popripade si vypomozem googlom
Frameworky:
Bootstrap
LESS - planujem prejst na SASS
Absolutne netusim kolko si ako brihadnik mozem pytat na hodinu.
Uprimne ja budem spokojny s cimkolvek co bude >=3, pretoze za 2.50 mozem naozaj robit aj v mekaci
Podotykam, ze firma nie je situovana v BA
Dakujem za tipy a nazory