Dobrý deň, potreboval by som poradiť dá sa pripojiť do routra na diaľku?
Keďže môj sused čo býva oproti A ja máme internet tak že si ho platíme polnapol tak sme to zriesili tak že na chodbu sme si umiestnili skrinku V ktorej máme ont A router A ineternet máme cez wifinu no dnes ráno sa zobudím A net nejde. Do krabicky sa nedostanem keďže je na kladku A kľúč má môj múdry sused ktorý odcestoval na dovolenku A načo by mi dal kľúč síce ani mňa by to nenapadlo keďže problém Z internetom ešte nebol. Tak aj keby kladku prerezem nemám min.20metrovy utp kábel aby som sa pripojil K pc A skúsil to tak A keď zadám napr do Chrome adresu 192.168.0.1 stále napíše nelze pripojiť. Vie niekto poradiť ako to spraviť.? ? Internet potrebujem K práci A nA telefóne sa to robiť nedá
Nastavenie routra
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nastavenie routra
Ak si pripojeny na wifi len ti nejde net daj si ovladaci panel a tam najdi sietove pripojenia. Das pravym na wifi a zvolis stav. Potom podrobnosti a tam ti ukaze vychodziu branu. To zvycajne byva adresa routra.
No pravE že niesom ráno ako má to odpojilo tak už má nechce prihlásiť
-
Arkaz
Addict
Tak pokial sa nan nepripojis ziadnym zariadenim tak si v kybli. bez sance. treba sa k nemu dostat.
Tak to aby som si zobral utp Z práce spravil koncovky potom ich odstránil len nvm ukoho potom využijem ten kábel
no aj tak Dik za radu
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2015, 12:23)
Ešte ma napadlo už keď natiahnem ten utp kábel od toho routra. A prpojim naň ďalší V izbe pôjde to vôbec? Ak áno nespomali to internet?
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2015, 12:23)
Ešte ma napadlo už keď natiahnem ten utp kábel od toho routra. A prpojim naň ďalší V izbe pôjde to vôbec? Ak áno nespomali to internet?
-
Arkaz
Addict
Pojde. Nespomali. Resp nemalo by. Spomalilo by len keby to riesis vsetko cez wifi. Ale pokial cez kabel tak by nemalo.
Ok ešte som skúsil vypnúť prúd na našej.chodbe aby sa restartlo som myslel že pomôže keď dám pripojiť tak buď napíše Normal že pripojené ale hore že ku komu som práve pripojený píše neznáma sieť aeste sem tam vypisuje obmedzený prístup.