Samsung galaxy s5 za 199€ !!!
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Samsung galaxy s5 za 199€ !!!
Ahojte, chcel by som sa informovat ci by mi vedel poradit niekto zdatnejsi v prave, pripadne vedel ako by som mal postupovat v danej veci ?
na eshope znamejsieho obchodu http://www.sunnysoft.sk sa vcera rano nachadzal telefon Samsung Galaxy S5 za 199€ v baliku s tvrdenym sklom na displej, samozrejme som sancu vyuzil a telefon objednal, do mailu mi prislo potvrdenie objednavky z rospisom cien za ktore bola objednavka spravena, v prilohe posielam screen ktory som si pre istotu spravil kvoli problemom, mam si dany tovar narokovat ? pripadne ak budu odmietat tovar vydat mam kontaktovat SOI ? je mi jasne ze islo o chybu eshopu ale kludne sa do toho obujem, dakujem za rady .
na eshope znamejsieho obchodu http://www.sunnysoft.sk sa vcera rano nachadzal telefon Samsung Galaxy S5 za 199€ v baliku s tvrdenym sklom na displej, samozrejme som sancu vyuzil a telefon objednal, do mailu mi prislo potvrdenie objednavky z rospisom cien za ktore bola objednavka spravena, v prilohe posielam screen ktory som si pre istotu spravil kvoli problemom, mam si dany tovar narokovat ? pripadne ak budu odmietat tovar vydat mam kontaktovat SOI ? je mi jasne ze islo o chybu eshopu ale kludne sa do toho obujem, dakujem za rady .
Re: Samsung galaxy s5 za 199€ !!!
Takyto problem mal aj iny shop a ak sa nemylil, skoncilo to az na sude. Mne to pride ale chrapunske si nieco narokovat a bit sa o to, ak je nadovsetko jasne, ze islo o chybu v systeme.
No neviem, v obchodných podmienkach sa okrem iného píše:
Čiže sunnysoft sa môže odvolať trebárs na tento bod, si myslím.Ceny uvedené na internetovom obchode Sunnysoft sú platné v okamihu objednania. Predávajúci si vyhradzuje právo zmien uvedených cien v prípade výrazných zmien dodávateľských podmienok výrobcov a ostatných dodávateľov tovaru. Ak je predajná cena vyššia ako cena pri objednaní, vyžiada si predávajúci súhlas kupujúceho. Kúpna cena je uhradená momentom pripísania celej kúpnej ceny za samostatnú časť dodávky na účet predávajúceho.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na inom fóre som minule čítal ako si jeden človek objednal bicykel, lebo v istú chvíľu bol za 0€. Bolo potrebné zaplatiť len poštovné. Samozrejme nepochodil a tak isto nepochodíš aj ty
Ja som nedávano zahliadol Htc One m9 na Interstore za 300€, vedel som že to je len chyba v systéme tak som ho samozrejme hneď neobjednával.
Ja by som sa zastal obchodu.Prečo by obchod nemohol stornovať objednávku? Kde zjavne nastala chyba v systéme? Ak si niečo človek objedná, neskôr si to rozmyslí (objednávka už bola vyexpedovaná) tak objednávku jednoducho nepreberem a obchodu vznikajú zbytočné výdaje na poštovné a zákazník nemá z toho žiaden postih, ale keď obchod nedodá tovar, tak sú schopný sa s ním aj súdiť.
-
cORP.
Addict
ono to tak sice je, no v tomto je obchod prave v eu zakonoch v nevyhode, no ved uvidim, objednavku mi potvrdili a to ze si niekto mysli ze je to chrapunske mi je osobne naozaj jedno, vyskusal som ved preco nie, sak napisem co zadelia zajtra cez pracovny den 
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2015, 10:21)
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2015, 10:21)
ano z jedneho pohladu to chrapunske je, tento problem mal myslim eshop alza.sk a jednalo sa vtedy prave o iphony ktore mal za priblizne 29€ co je uz prinajmensom blbost, ludia to vtedy dali na sud a vyhrali, zakony eu su v tomto troska zvlastne, uvidim ako sa vyjadria pripadne ako sa k tomu ozvu, co som cital diskusiu na heureke k danemu eshopu v ramci objednavok, viac ludi tam pisalo problemy v tom ze menili cenu, predpokladam ze mi to neprejde no som zvedavy ci sa zachovajuheker napísal:Takyto problem mal aj iny shop a ak sa nemylil, skoncilo to az na sude. Mne to pride ale chrapunske si nieco narokovat a bit sa o to, ak je nadovsetko jasne, ze islo o chybu v systeme.
Potom sem určite napíš, ako to dopadlo. Myslím si, že nie som sám, koho to zaujíma.
-
Ryan Giggs
VIP
Toto je ale nieco uplne ine. To je riziko podnikania. Chyba v cene je ina vec.tyler91 napísal:Ja by som sa zastal obchodu.Prečo by obchod nemohol stornovať objednávku? Kde zjavne nastala chyba v systéme? Ak si niečo človek objedná, neskôr si to rozmyslí (objednávka už bola vyexpedovaná) tak objednávku jednoducho nepreberem a obchodu vznikajú zbytočné výdaje na poštovné a zákazník nemá ziaden postih.
Kazdopadne v zakone je aj klauzula o sulade s dobrymi mravmi. A to ze si vynucujes kupu tovaru ktory je naceneny ocividne zle, je s nimi v rozpore.
Aky zakon EU tu ty plesies? Slovenska legislativa sa riadi slovenskymi zakonmi. Pokial EU nevydala direktivu, ktoru su clenske staty EU prijat do urciteho casu, tak mam za to, ze pises bezpredmetnen nezmysli. Takze sem daj citaciu a presne znenie toho co podla teba EU vydala a schvalila. Rovnako tak poprosim odkazy na slovensky zakon a presny paragraf.
-
Ryan Giggs
VIP
A aj to že vyhrali ten sud je kravina.
Sud Alza.cz vs kupujuci este nebol. Cela udalost sa stala len teraz v januari a od toho casu nebolo nic k tomu pisane.
Ja som tiež dávnejšie objednal HTC ONE M8 za nejakých 280€ v electroworlde. Priemerná cena bola vtedy asi 600€, kedže to bol nový model. Chyba v systéme...neuspel som. 
Ale rozhodne napíš ako si nakoniec obstál ty.
Ale rozhodne napíš ako si nakoniec obstál ty.
-
cORP.
Addict
napisem uvidime
heker pssst
heker pssst
Stale cakam na tie zakony z tohto prispevku - post2171331.html#p2171331
-
cORP.
Addict
no neviem ci sa dockas, nemam na taketo veci cas, zjavne som sa aj tak mylil tak na co to je dobre
Dobre je to na to, aby som ti dokazal a aby si sam uznal, ze si pisal uplne nezmysli o zakonoch, ktore si si vymyslal.
-
hrban
Addict
na margo toho, že je chrapúnske si niečo nárokovať je tiež odveci názor,
Pre príklad, starší pán chce kúpiť vnučke darček, nemá poňatia o cenách a chce jej kúpiť mobil do 200€, keďže pošte neverí, tak si povie, vyzdvihnem si to na pobočke v BA, dotrepe sa tam, zaplatí si cestovné, vlak/MHD a potom mu povedia, chyba v systéme a dostanete doslova ho*no. Každopádne by som si žiadal aspoň nejakú zľavu z ďalšieho nákupu za vzniknuté problémy/náklady, ako sa hovorí, za chyby sa platí, tak neviem prečo by mala tu platiť nejaká výnimka. Som zvedaví, či by ti peniaze vrátili, keby si kúpil predražený telefón a zistil to až po mesiaci keď už nemáš nárok na vrátenie bez udania dôvodu.
Nehovorím, že mu majú vydať telefón, ale 5% zľavový kupón tiež poteší, ale takéto niečo nehrozí, že by čosi rozdali.
Pre príklad, starší pán chce kúpiť vnučke darček, nemá poňatia o cenách a chce jej kúpiť mobil do 200€, keďže pošte neverí, tak si povie, vyzdvihnem si to na pobočke v BA, dotrepe sa tam, zaplatí si cestovné, vlak/MHD a potom mu povedia, chyba v systéme a dostanete doslova ho*no. Každopádne by som si žiadal aspoň nejakú zľavu z ďalšieho nákupu za vzniknuté problémy/náklady, ako sa hovorí, za chyby sa platí, tak neviem prečo by mala tu platiť nejaká výnimka. Som zvedaví, či by ti peniaze vrátili, keby si kúpil predražený telefón a zistil to až po mesiaci keď už nemáš nárok na vrátenie bez udania dôvodu.
Nehovorím, že mu majú vydať telefón, ale 5% zľavový kupón tiež poteší, ale takéto niečo nehrozí, že by čosi rozdali.
Si si dobry modelovy pripad vymyslel, aby ti zapadol do koncepcie. Rovno si mohol dat vozickara, ktory keruje vozik cez celu Bratislavu.
-
guess.whoo
Redeemer
tak co cORp.? siel si pon alebo ti ho dorucili ci ti poslali storno?
To je trochu odveci pripad, kedze dedko chce len kupit darcek pre vnucku, no tu dotycny chce (vedome) zneuzit chybu v obchode. Ja tam vidim isty rozdiel.hrban napísal:na margo toho, že je chrapúnske si niečo nárokovať je tiež odveci názor,