STU, alebo VUT?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
leno
Novice
Novice

STU, alebo VUT?

Príspevok od používateľa leno »

Ahojte, som tu novy...byvam v Bratislave, momentalne som zmaturoval a som prijaty na dve technicke skoly: Bratislava- STU (automobily, lode a spal. motory) a Brno- VUT (strojne inzinierstvo, ale v druhom rocniku si vyberate obor., tam by som si tiez zvolil nieco podobne ako automobily)
ide o to ze sa mesiac rozhodujem a absolutne sa neviem rozhodnut, na ktoru skolu ist...pravdu povediac, uz mam iba jeden den na rozhodovanie, kedze zapis do Brna je v stredu...ak ma niekto skusenosti s ci uz s jednou, alebo druhou skolou, tak velmi rad privitam vsetky postrehy...kazda ma svoje vyhody aj nevyhody. ta v Brne bude pravdepodobne o nieco narocnejsia, aj kvalitnejsia, no zase su tu nevyhody spojene s cestovanim, intrakom...taktiez mi kazdy hovori, ze v Brne je skvely studentsky zivot...ak je to alkohol, diskoteky, marihuana a pod., tak toto nie je pre mna a pravdepodobne by som stale cez vikendy utekal na Slovensko.
dakujem :)
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: STU, alebo VUT?

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ak ti ide o kvalitu, tak by som volil VUT. Cesta BA->Brno je otazka hodiny vlakom, domov sa dostanes. Ako je to s ubytovanim neviem, vela ludi, ktorych poznam, byva na privatoch. Pokial ide o studentsky zivot, tak Brno je naozaj rusne mesto plne studentov, co ale budes robit cez vikendy je uz tvoja vec.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: STU, alebo VUT?

Príspevok od používateľa Fabo »

aka-vysoka-skola-t8353.html

FWIW ja by som vybral VUT
Zamknuté