emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Hensym »

http://www.migranti.sk/ Toto som dneska objavil, nie je to moja robota, takže s nadhľadom. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Po tisicke ma to uz omrzelo :D
Hensym
VIP
VIP

V tej hre nie je pauza a ani koniec, pretože je to príliš realistické. :D Mal som 20 úspešných a 1200 zastavených, tiež som vypol.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Včera v Brne jasná výhra podporovatelov utečencov :D cca 500 odporcov imigrantov a proti nim dvonásobok podporovatelov!! Česká republika a Brno máte odo mňapalec hore!! :smt025 Českým neonacistom nespravili veľké počty ani kamaráti zo slovenska :smt043 Česko a Brno sú kultúrne obohatení susednými národmi ale najma slovákmi a aj preto vítajú utečencov lebo so slovákmi majú dobré skúsenosti :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to klamanie ti nejde
Protiuprchlické demonstrace se podle policie účastnilo asi 700 lidí, opačný názorový tábor podpořilo asi 500 účastníků, postupně se ale rozcházeli.
Zdroj: http://brno.idnes.cz/brno-demonstrace-i ... zpravy_aba
wladas
Redeemer
Redeemer

Famine napísal:Českým neonacistom nespravili veľké počty ani kamaráti zo slovenska
Ked je v Cesku alebo u nas kazdy odporca imigrantov nacista, tak je ich viac nez za 2. svetovej.
Hensym
VIP
VIP

Ono je to taký malý paradox. Ja tu prisťahovalcov nechcem, a trvám na tom, aby boli pri poskytnutí azylu strašne prísne podmienky (rovnako ako keď napríklad Slovák chce ísť do Kanady), a to z toho dôvodu, že aj keď sa medzi tými utečencami určite nájdu slušní ľudia, tak väčšina sú neprispôsobiví agresori, ktorí tomuto už tak nie veľmi vyrovnanému národu neprinesú nič, iba skazu.

Každopádne, ja som zlý a som rasista, lebo posudzujem všetkých na základe väčšinovej vzorky, ale keď "druhý tábor" mňa nazýva nacistom a extrémistom, kvôli pár desiatkam exotov, čo kazia každý pochod a zhromaždenie, tak to je v poriadku. Tu je ten pomer dokonca drvivá menšina, nie väčšina, ako v "našom" prípade.

Ale hádam, že aj na toto platí dvojitý meter, ako na všetko iné, je tak? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Ako uz spomenul ephramko, patrime medzi hrajiny s najprisnejsim schvalovanim azylu. Cize uz mame prisne podmienky :)
Hensym
VIP
VIP

Tu sa až tak nevyznám, ale nevylučuje sa to potom s kvótami, ak by v EU finálne prešli?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Máš pravdu, Famine. Každý, kto je proti prijatiu imigrantov a rozvoju multi-kulti, je nácek. Podľa hlasovania v tejto téme to teda vyzerá tak, že väčšinu používateľov tohto fóra tvoria náckovia :D

multi-kulti-t66762.html?start=1440
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hensym napísal:Tu sa až tak nevyznám, ale nevylučuje sa to potom s kvótami, ak by v EU finálne prešli?
Nie, ako som uz vysvetloval, pripadne kvoty su zavadzane preto, lebo urady v Taliansku, Grecku a Madarsku uz jednoducho nemaju dalsie kapacity na ubytovanie utecencov a ani na cely azylovy proces (proste nie je dost uradnikov, policajtov, tajne sluzby tiez nestihaju). Stoji ich to strasne peniaze, navyse sa uz dostali do bodu, kedy nad tym totalne stracaju kontrolu a ziadatelia o azyl sa povaluju na staniciach a robia si, co chcu. Nehovoriac o tom, ze sa sem kludne mohli dostat aj islamski radikali.

Kvoty maju sluzit na to, aby sa ti utecenci prerozdelili do vsetkych krajin EU, kde by si nasledne poziadali o azyl v krajine, kam ich pridelia. Ziadost o azyl nie je zarukou toho, ze ho aj dostanu. Kazda krajina ma svoje vlastne kriteria podla ktorych pusudzuje ziadatelov o azyl, kazdeho individualne.

A potom prejdu azylovym procesom normalne podla prislusnych zakonov danej krajiny. Napr. na Slovensku musia urady rozhodnut do 3 mesiacov. Podla dostupnych statistik azyl udelujeme len nieco vyse 6% ziadatelom o azyl (co je najmenej v celej EU), ostatnych sme deportovali naspat mimo EU. Navyse vacsina z tych ludi, ktorym sme azyl udelili sa nasledne presunula do inej krajiny EU a teda sa o nich Slovensko nemusi starat ani zaujimat. Pod staranim a zaujimanim mam na mysli podporu v hmotnej nudzi, co je nejakych 62 Euro mesacne na osobu, cize fakt ohromna suma :D

Krajiny V4 odmietaju akekolvek kvoty a akukolvek pomoc zasiahnutym krajinam EU. Je to trochu paradox, lebo srbsko-madarske hranice prekracuje coraz viac ludi. Minuly tyzden Madarsko oznamilo, ze uz nebude prijimat dalsie ziadosti o azyl, co nastvalo Rakusko, Slovensko to ale nenastvalo, zvlastne nie? Ved sme susedia a mame s Madarskom priamu hranicu. Kazdemu je jasne, ze ti utecenci, ktori sa do EU dostanu cez Madarsko, si pojdu poziadat o azyl do Rakuska :D

Povedzme si to otvorene, vacsina utecencov su ludia zo strednej triedy, velmi dobre vedia kam chcu ist, preco tam chcu ist a maju moznost zaplatit paserakom tisicky eur. Takyto ludia sa Slovensku vyhnu oblukom a vedia preco.

Ludia, ktori su naozaj v zufalej situacii, vo svojej domovine boli prenasledovani a ide im o zivot, tak taki su vdacni aj za druhu sancu na Slovensku a zostavaju u nas. Takych je ale fakt iba par desiatok za rok, cize jeden mensi panelak.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Tie údaje o počtoch mám od osoby ktorá na tom proteste :twisted: Ale je to samozrejme úspech lavice v českej republike a v Brne že medzi parvičiarmi nebolí tí "zvedaví, mamičky s detmi a slušný občania" ktorí len naleteli na klamstvá pravicových extrémistov. Tak isto aj propagácia odvrátenej stránky Bratislavského protestu dopomohla odradiť slušných a zvedavých aby boli medzi náckami :smt033

Tak isto v Sýrií žijú slušní ludia sám poznám Sýrčanov ktorí sem prišli za čias socializmu študovať a ostali tu! Ich deti sú na nerozoznanie od slovenských batolat/teenedžerov/dospelých.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Femina - ty si teda riadny debil ....
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Famine je na fóre registrovaný už takmer 10 rokov a keď si niekto pozrie históriu jeho príspevkov, tak sú to hovná celých tých 10 rokov. Stále nepoberám, to je nejaká záľuba v trollovaní, ktorá vydrží tak dlho, alebo je to duševná malformácia ? To trollovanie je totiž mizernej kvality, postráda vtip, brilanciu, akýkoľvek inotaj alebo pridanú hodnotu. Za tu dobu by som cakal nejaky posun vpred, zlepsenie sa v retorike a sposobe prednesu trollingu ale toto je asi strateny pripad. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Myslím si, že tak dlho by trolliť nebavilo asi nikoho. Famine sa proste taký narodil :|
wladas
Redeemer
Redeemer

Tak tak, famine pise odjakziva od srdca :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

K tym kvotam:

Fico a premieri V4 prezentovali ako ohromne vitazstvo nasich krajin, ked vraj nam oni zariadili, aby kvoty na utecencov neboli povinne a vraj sme tak ukazali svoju silu a podobne keci :D Bolo vidiet, ze jedine na com sa dohodli, boli tie keci, ktore budu prezentovat novinarom. Vcera v noci som sledoval premiera ČR a v podstate hovoril to iste co Fico, niekedy uplne od slova do slova...

Ide cisto ale iba o populisticky tah, co uvidite aj v najblizsich dnoch alebo tyzdnoch.

Kedze predseda EK sa vyjadril, ze kvoty budu, lebo su potrebne a je uplne prenho nepodstatne, ci budu povinne alebo dobrovolne :D

V reale to znamena, ze nam sem aj tak pride niekolko stoviek utecencov ziadat o azyl, aj ked ich my "prijmeme" "dobrovolne" :D rovnako ako to bolo planovane pri povinnych kvotach...

(Krátky výkladový slovník pre ľudí nezaujímajúcich sa o politiku:

- povinný = nariadený európskou komisiou, ignorujúci europarlament aj národné parlamenty
- dobrovoľný = nariadený európskou komisiou a potom nútene odsúhlasený jednotlivými národnými vládami, niekedy vydávaný národnými vládami za veľký úspech a známku autonómie voči EU orgánom
- prijať = posúdiť žiadateľov o azyl podľa zákonov SR, čiže rozhodnúť najneskôr do 3 mesiacov od podania žiadosti o azyl a viac ako 93% žiadostí o azyl zamietnut, žiadateľov deportovať mimo EU
- ficovo víťazstvo = udalosti a činy nič nemeniace podstatu daného stavu a reality, avšak sú veľmi dobré ako téma oslovujúca potencionálnych voličov pred blížiacimi sa parlamentnými voľbami)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pane bože, tak toto je populizmus vyšperkovaný do maxima, keď už aj z povinných nariadení dokážu vykúzliť víťazstvo, pričom nad tým, či máme právo voľby pri prijímaní imigratov, nemajú absolútne žiadnu kontrolu.

Že im ešte niekto také reči žerie. Väčšina slovenských voličov musí byť ešte blbšia, ako som si myslel. Minimálne Fico a spol. si to myslí a pravdepodobne majú pravdu. Asi by sa fakt malo zaviesť volebné právo na základe IQ minimálne 100, lebo to, čo sa v tejto krajine deje, je už priveľmi tragikomické. Ale aj tak zase vyhrá najbližšie voľby SMER, lebo Robko usporiadal krásne MDŽ a chudákom dôchodcom dal vianočný príspevok 30€ :roll:
wladas
Redeemer
Redeemer

ephramko - nadherny vykladovy slovnik :D :plus:
Napísať odpoveď