zdravim, neviem ci som to dobre nazval ale potreboval by som nejaky jednoduchy free soft, web aplikaciu na evidenciu vydanych tonerov
cize aby tam bol sklad - kolko ks je na sklade z akeho typu toneru
a idealne by bolo keby som si tam vedel zadat kto ma aku tlaciaren, aky toner potrebuje a len by som si pri jeho mene odklikaval kedy si berie toner a mal by som potom nejaky log kedy si bral tonery
cize by mi zavolal pan Mrkvicka ze potrebuje toner, ja by som si nasiel pana Mrkvicku v tom programe pozrel sa aky toner potrebuje, klikol by som na tlacitko +1 alebo -1 alebo nejake tlacitko a ono automaticky by zo skaldu odcitalo 1 toner
keby to robilo nejaku statistiku (stvrtrocnu, polrocnu...) ze aka bola spotreba akych tonerov tak to by tiez nebolo zle
a keby sa to cele dalo hodit na intranet a fungovalo by to ako eshop, ze pan mrkvicka by siel na intranet tam by si niekde klikol na tlacitko ze TONER a mne by prisiel mail, alebo nejake ine upozornenie a po vybaveni by som tam klikol len na nejaku fajku ze vybavene
keby to bolo v zlej sekcii (nevedel som ci to dat do programovanie a tvorba webu), tak prosim moda keby to premiestnil do spravnej sekcie, dik
Soft na evidenciu vydanych tonerov
Re: Soft na evidenciu vydanych tonerov
Nechaj si take naprogramovat ako webovu aplikaciu od studenta a budes to mat presne podla predstav.
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Soft na evidenciu vydanych tonerov
mne by uplne stacil nejaky soft na vydaj/prijem tovarov
proste spustim si program vidim sklad a stav tovarov (tonerov) v kusoch
kliknem na expedovanie vyberem partnera (zamestnanca) zadam aky tovar a kolko ks si berie, kliknem na ok, ono to odcita zo skladu zadany pocet ks a spravi niekde zapis "30.06.2015 bolo expedovane pre partnera ABC x kusov"
potom kliknem na prijem vyberem partnera (dodavatela tonerov) zadam aky tovar a kolko ks mi dodal, kliknem na ok a ono to pripocita na sklad zadany pocet ks
to je zaklad co by som potreboval od toho programu a to by mi stacilo
plusom by bolo keby to bola web aplikacia ze to dam na intranet a niekto v mojej nepritomnosti by sa tam vedel prihlasit a obsluzit to za mna, ale nieje to nutne lebo ten niekto si to moze pisat na papierik a ked pridem do prace tak to nahodim podla jeho zapiskov do programu (ziadne uzivatelske konta, maximalne heslo, alebo admin intranetu by tam dal len pristup pre 2-3 ludi)
takisto by bolo plus ale nieje to nutne keby som vedel nastavit ze partner abc berie len tovar xyz a len 1ks
proste spustim si program vidim sklad a stav tovarov (tonerov) v kusoch
kliknem na expedovanie vyberem partnera (zamestnanca) zadam aky tovar a kolko ks si berie, kliknem na ok, ono to odcita zo skladu zadany pocet ks a spravi niekde zapis "30.06.2015 bolo expedovane pre partnera ABC x kusov"
potom kliknem na prijem vyberem partnera (dodavatela tonerov) zadam aky tovar a kolko ks mi dodal, kliknem na ok a ono to pripocita na sklad zadany pocet ks
to je zaklad co by som potreboval od toho programu a to by mi stacilo
plusom by bolo keby to bola web aplikacia ze to dam na intranet a niekto v mojej nepritomnosti by sa tam vedel prihlasit a obsluzit to za mna, ale nieje to nutne lebo ten niekto si to moze pisat na papierik a ked pridem do prace tak to nahodim podla jeho zapiskov do programu (ziadne uzivatelske konta, maximalne heslo, alebo admin intranetu by tam dal len pristup pre 2-3 ludi)
takisto by bolo plus ale nieje to nutne keby som vedel nastavit ze partner abc berie len tovar xyz a len 1ks