nakup cez booking.com

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nakup cez booking.com

Príspevok od používateľa cORP. »

nejake skusenosti s booking.com ? pripadne konkretnejsie ma zaujima siet NOVASOL
mLuks
Addict
Addict

Re: nakup cez booking.com

Príspevok od používateľa mLuks »

už dva krát som bral hotel cez booking a bez problému, Viedeň, Praha. Takže skúsenosti len kladné, so sieťou čo spomínaš skúsenosť nemám, ale booking ako stránka je v pohode a určite dôveryhodná.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Čo sa týka služieb bookingu, tam sa nemusíš obávať žiadnych podvodov, je to jedna z najväčších svetových služieb poskytovania ubytovania.

Tiež som si zajednával už niekoľkokrát hotel cez nich a vždy to prebehlo bez problémov.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Aj ja som uz parkrat siel na vylet a ubytko som rezervoval cez booking. Co mam skusenosti, su tam aj o nieco lacnejsie ceny, nez keby si si objednaval mimo nich. Plus su tam uzitocne recenzie od minulych navstevnikov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ceny na Bookingu nie su lacnejsie ako ked si objednas priamo v hoteli. Booking ma svojich manazerov, tak ako ich dcerska spolocnost Agoda, ktora robi to iste v Azii a Oceanii. Manazer ma na starost 1000 hotelov a komunikuje s nimi, riesi nove veci a aj akciove pobyty. Akciove pobyty su smart pobyty s platbou vopred bez moznosti storna, davaju sa tam hluche dni, hluche obdobia a najneoblubenejsie izby castokrat. Tak nepriamo nieco ako Zlavomat. Inak ma booking.com vacsinou cenu rovnaku ako je cena mimo Bookingu, dokonca niekedy aj vyssiu. Booking si berie proviziu 12 az 15 percent z celej sumy rezervovaneho ubytovania, co pri izbe za 100 eur na noc pri troch nociach vlastne je, ze z celkovej sumy 300 eur za ubytovanie ide Bookingu 45 eur. A to je 45 eur prakticky za nic. Preto sa mnohe hoteli snazia mat na webe vlastny registracny formular a poskytnu aj lepsiu cenu, lebo im je lepsie dat ti wellness ci masaz zadarmo ako dat Bookingu tych 45 eur.
Napísať odpoveď