Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
ak som to spravne pochopil, najprv poukazuje aki su grecki politici spiny, pretoze vydieraju EU a potom place ze slovenski policiti to nerobia? a potom ho mam ist akoze volit, hej?
tiez mi to tak doslo.. ak mozu zmykat greci, preco nie slovaci.. no volit stranu, ktora nas chce postavit do sucastnej politickej situacii grecka, pre mna nie..
nie, treba si to poriadne precitat co tym autor chcel povedat. pochopit to pre niektorych, ktori sa politike venuju rekreacne, moze byt problem.
najpv komentuje dianie okolo grecka, nasledne nieco podobne aby sa nestalo aj nam, cize nezadlzovat krajinu tak ako to robia u nas cervenomodri od zaciatku do teraz, az po myslienku vzniku strany, kedze za tento stav co tu mame sme zodpovedni svojou apatiou my vsetci, co sa hlavne odzrkadluje na ucastiach vo volbach a referendach.
najpv komentuje dianie okolo grecka, nasledne nieco podobne aby sa nestalo aj nam, cize nezadlzovat krajinu tak ako to robia u nas cervenomodri od zaciatku do teraz, az po myslienku vzniku strany, kedze za tento stav co tu mame sme zodpovedni svojou apatiou my vsetci, co sa hlavne odzrkadluje na ucastiach vo volbach a referendach.
no ak tuto spravu neviem pochopit ako "niekto kto sa venuje politike iba rekreacne", neviem kde chce ziskat dostacny pocet volicov...
nech si to ale citam ako citam, stale mi to vychadza ze hovori o tom ze sme chudobi, pretoze nasi politici nie su tak dobri ako grecki
nech si to ale citam ako citam, stale mi to vychadza ze hovori o tom ze sme chudobi, pretoze nasi politici nie su tak dobri ako grecki
Dávam klobúk dole pred Ciprasovou chuťou, s akou bojuje za svoj národ. Vyžmýka z politikov EÚ vrátane Slovenska, čo sa len dá. No a keď mu nevyhovejú, odíde z eura a pôjde spolupracovať s BRICS. Je to fakt hnusná taktika voči nám, ale pre Grékov sú to samé výhody. Nuž ale prečo by nejaké výhody nemohli mať už aj Slováci, ktorí napriek svojej chudobe na boháčov a súkromné banky ešte aj doplácajú? Odpoveď je jednoduchá. S týmito zapredanými červenomodrými politikmi, ktorých si stále dookola volíme, budeme chudobní na veky vekov.
grecko je rozkradnute a zadlzene, ale koho vinou ? chces povedat, ze nasa krajina nie je rozkradnuta a zadlzena ? a ze vinu nenesu ziadne ponovembrove vlady ?
co maju tvoje otazky spolocne s tym o com som pisal?
su to skor recnicke otazky, ktore suvisia s aktualnym stavom aky je v grecku a u nas. A Pavlis to napisal jasne a polopate.
Volenim tych istych pravolavych sa nic systematicky nevyriesi, stale len kozmeticke zmeny, z kaluze do blata, to by si uz mohla vsimnut vacsina.
Volenim tych istych pravolavych sa nic systematicky nevyriesi, stale len kozmeticke zmeny, z kaluze do blata, to by si uz mohla vsimnut vacsina.
no ja uz som skusal volit "novu krv"... pred volbami velke reci a nakoniec sa nic nezmenilo...
-
Solo_Kamen
King
Jedna lastovička leto nerobí. Hlavne v slovenskom parlamente 
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
@L.O.L.uz si si niekedy vsimol ze sme mala krajina s relativne nahovno HDP - a este aj ten co mame by nebol ak by sem neprichadzali firmy zo zahranicia?? Vsimol si si to niekedy? - drist
S eurovalom nikto na svk nesuhlasil, kazdy si myslel ze su to vyhodene peniaze - drist, pozri si vyhlasenia politikov
a predsa bolo spravne schvalit to IBA preto, lebo to spravili ostatne staty a nechceme si odlakat nikoho zo zapadu. - wtf? drist. Grecko by padlo uz vtedy a necakalo by sa na to doteraz o vyse 200mld chudobnejsi.
Neviem preco si neodpovedal na otazku, ktoru si dostal, namiesto toho mi vysypes nesuvisiace domnienky.
Vznikli este niekedy pocas gorilackych prostestov 2012.
Komunikacia s tym Pavlisom je ako s mentalne retardovanym; 3x napisem tu istu otazku, on mi odpovie uplne daco ine. Ked ho upozornim, tak to zahra do outu nejakou blbostou, ze on to musi robit lebo lebo lebo... priame odpovede ziadne, same uhybanie, alibizmus.... a potom zahlasi, ze ja neviem o tom a hentom nic.... No zjavne on vie najviac, len nepovie, lebo drzi bobrika mlcanlivosti. Slizka povaha.
S eurovalom nikto na svk nesuhlasil, kazdy si myslel ze su to vyhodene peniaze - drist, pozri si vyhlasenia politikov
a predsa bolo spravne schvalit to IBA preto, lebo to spravili ostatne staty a nechceme si odlakat nikoho zo zapadu. - wtf? drist. Grecko by padlo uz vtedy a necakalo by sa na to doteraz o vyse 200mld chudobnejsi.
Neviem preco si neodpovedal na otazku, ktoru si dostal, namiesto toho mi vysypes nesuvisiace domnienky.
Ano vsimol som si O2H uz davno. Ten pnak si ma skrz dajaku diskusiu pridal do priatelov a dake 2tyzdne dozadu aj zmazal, lebo vraj som prilis agresivny - rozumej - davam neprijemne otazky, preco jeho agenda je jednostranne kydanie na Matovica a aktualnu opoziciu. Nedavno tam daval nejaky svoj bullshit, ze s kym je dobre sa spojit po volbach. Z jeho reci vyslo tak, ze s Ficom najlepsie, lebo oni mu vraj budu robit pozeraca cez plece a ukazovat nonono.... Davnejsie to bol ten "zly Fico", poslednych par mesiacov je to "pan Fico". Proste bezprizorna banda, co sa uz vidi v parlamente a s ohladom na prispevky poslednej doby sa uz trasie o koryto a zacali s demagogiou, prekrucanim a vymyslami a ohovaranim ostatnych, s ktorymi neplanuju kontakt. Lacne priehladne vypocitave prostitutky.butthead napísal:postrehli ste niekto iniciativu vzniku strany Hnutie O2H ? tato myslienka sa mi najviac pozdava zo vsetkych.https://www.facebook.com/PavlisJan/post ... 1527135414
Vznikli este niekedy pocas gorilackych prostestov 2012.
Komunikacia s tym Pavlisom je ako s mentalne retardovanym; 3x napisem tu istu otazku, on mi odpovie uplne daco ine. Ked ho upozornim, tak to zahra do outu nejakou blbostou, ze on to musi robit lebo lebo lebo... priame odpovede ziadne, same uhybanie, alibizmus.... a potom zahlasi, ze ja neviem o tom a hentom nic.... No zjavne on vie najviac, len nepovie, lebo drzi bobrika mlcanlivosti. Slizka povaha.
@Makovnik - aj si vsimas ako blbo argumentujes, ak sa to vobec da tak nazvat?
1. tvoja odpoved "drist" - mozno ze je to drist, ale pokial to nezdovodnis tak radsej nic nepis, nebudes vyzerat jak teraz vyzeras
2. Odpoved "drist, pozri si vyhlasenia politikov" Ake vyhlasenia? Ktorych politikov?? Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Alebo - odpoviem "rovnakym kalibrom" - ty si zase pozri vyjadrenia tych druhych politikov a analytikov
3. reakcia "wtf? drist. Grecko by padlo uz vtedy a necakalo by sa na to doteraz o vyse 200mld chudobnejsi" - na odchod Grecka z Eurozony sme v 2012 neboli pripraveni a sposobilo by to ovela väcsie problemy ako ked odide teraz, preto uz sa ani väcsie krajiny tomu nebrania ako vtedy, cize sa to neda porovnavat. Zaujimave tiez bolo video Sulika so Schulzom, kde mu Schulz vravel ako to v Europe vyzera - Slovensko, ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarne" - ci uz je to spravne rozhodnutie alebo nie, Slovensko si nemoze dovolit pokrivit si meno v zahranici, lebo je od neho zivotne zavisle. Ja si viem svoj postoj aj zdovodnit na rozdiel od teba, cize to tvoje reci su tu dristy..
@ephramko: Lenze ja som myslel stabilitu v zmysle ze tam niekto vladne a krajina ako-tak funguje, teraz tam tam nastalo mocenske vakuum a striela sa tam kazdy s kazdym. Ale OK, zaujima ma ako to ty vidis, takze predpokladajme ze mas pravdu a zasah v Libii bol opodstatneny pretoze tam situacia bola zla. LENZE teraz tam je situacia ovela horsia ale ziadna systematicka pomoc ako vtedy uz neprichadza - jedine co mi z toho vychadza je ze tam vobec neslo o dobro ludi, ale len o to, zvrhnut niekoho, kto tam nepasoval, podobne ako teraz na Ukrajine.. V com to vidis inak?
1. tvoja odpoved "drist" - mozno ze je to drist, ale pokial to nezdovodnis tak radsej nic nepis, nebudes vyzerat jak teraz vyzeras
2. Odpoved "drist, pozri si vyhlasenia politikov" Ake vyhlasenia? Ktorych politikov?? Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Alebo - odpoviem "rovnakym kalibrom" - ty si zase pozri vyjadrenia tych druhych politikov a analytikov
3. reakcia "wtf? drist. Grecko by padlo uz vtedy a necakalo by sa na to doteraz o vyse 200mld chudobnejsi" - na odchod Grecka z Eurozony sme v 2012 neboli pripraveni a sposobilo by to ovela väcsie problemy ako ked odide teraz, preto uz sa ani väcsie krajiny tomu nebrania ako vtedy, cize sa to neda porovnavat. Zaujimave tiez bolo video Sulika so Schulzom, kde mu Schulz vravel ako to v Europe vyzera - Slovensko, ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarne" - ci uz je to spravne rozhodnutie alebo nie, Slovensko si nemoze dovolit pokrivit si meno v zahranici, lebo je od neho zivotne zavisle. Ja si viem svoj postoj aj zdovodnit na rozdiel od teba, cize to tvoje reci su tu dristy..
@ephramko: Lenze ja som myslel stabilitu v zmysle ze tam niekto vladne a krajina ako-tak funguje, teraz tam tam nastalo mocenske vakuum a striela sa tam kazdy s kazdym. Ale OK, zaujima ma ako to ty vidis, takze predpokladajme ze mas pravdu a zasah v Libii bol opodstatneny pretoze tam situacia bola zla. LENZE teraz tam je situacia ovela horsia ale ziadna systematicka pomoc ako vtedy uz neprichadza - jedine co mi z toho vychadza je ze tam vobec neslo o dobro ludi, ale len o to, zvrhnut niekoho, kto tam nepasoval, podobne ako teraz na Ukrajine.. V com to vidis inak?
myslim, ze aj tento edov prispevok je na zamyslenie sa...
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/ ... 0061385553
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/ ... 0061385553
Vážené priateľky a priatelia, dlhujem vám ešte odpoveď na jednu otázku, lebo nechcem, aby ste si mysleli, že sa jej vyhýbam. V poslednom čase ma doslova bombardujete výzvami, žiadosťami a prosbami, aby som vstúpil do politiky – či už tu, na sociálnych sieťach, v správach, mailoch alebo pri osobných stretnutiach. Prekvapilo ma, ako sa ten tlak zintenzívňuje a nie vždy je príjemný, lebo je spoločensky zaväzujúci. Dovoľte mi na neho s chladnou hlavou odpovedať takto.
Naša politika sa dlhodobo topí v bahne bezvýznamnosti, je to podradná ľudská činnosť a jej aktéri sú najatí vyjednávači biznisu s verejnosťou. Väčšina ľudí ňou pohŕda a stotožňuje ju s nepoctivým spôsobom života. Byť politikom je hanbou. Už si ani nepamätáme, čo to znamená služba verejnosti, že politika nemusí byť len o intrigách, kšeftoch a spravovaní moci, ale aj o ušľachtilých cieľoch. Mali sme v dejinách osobnosti i celé generácie, ktoré rozmýšľali o spoločnosti ako celku, obetovali sa jej a usilovali sa ju dvíhať k vyšším cieľom. Štúrovci, hlasisti i davisti, Štúr, Štefánik, Hodža či Novomeský. Nelíškali sa davom, ale rozumeli duši národa, neprispôsobovali sa vášňam, ale menili spoločnosť k lepšiemu. Laco Novomeský bol ako povereník školstva a osvety vo vysokej politike len krátko, štyri povojnové roky, ale vstupoval tam s premyslenou koncepciou a za ten čas položil inštitucionálne základy modernej slovenskej kultúry, vedy a školstva. Založil Slovenskú filharmóniu, Slovenskú národnú galériu, sieť regionálnych škôl a divadiel, obnovil činnosť akadémie vied a za tento nepatrný čas urobil viac ako všetky vlády po ňom. O zakladateľskej misii Ľudovíta Štúra, gigantickom poslaní Milana Rastislava Štefánika či štátnickej úlohe Milana Hodžu netreba zoširoka rozprávať. Kam sa podeli takíto velikáni ducha, ktorí pochopili úlohy doby?
Skutočná politika sa nemôže zrodiť zo zúfalstva a vášní, keď si dav vyvolí vodcu a spoľahne sa na neho, že ho vyvedie z temnoty. V našej tradícii boli politici vždy „tí hore“ alebo „papaláši“, politika sa zvykla nazývať „panským huncútstvom“, čím sa len prízvukovalo, že je to niečo ľudu cudzie, vzdialené, nezrozumiteľné. Lenže takto to nemôže ostať. Dvihnúť ľud k vyšším cieľom môže len široké hnutie, ktoré povstáva zdola, ktoré nečaká na spásu, ale aktívne sa zúčastňuje na dianí.
Poviem vám, čo je dnes potrebné vykonať na prvom mieste. Dnes je nevyhnutné urobiť to, čo urobil najznámejší hrdina antických bájí - vyčistiť Augiášov chliev. Na to si podobne ako mýtický hrdina potrebujete zobrať za spoločníčku Cnosť a mať heraklovskú odvahu. Znamená to, že úlohou doby nie je hádať sa o tom, či majú byť dane o pol percenta nižšie alebo vyššie. Je potrebné zlomiť moc oligarchie, odťať tej chobotnici hlavu, zničiť sieť kmotrov slovenskej politiky od najvyšších poschodí cez zásadné zmeny vo vedení prokuratúry, polície, súdov. Na to potrebujete obrovskú odvahu, zásadné informácie a špičkový tím. Potrebujete ľudí, ktorí sa nedajú zastrašiť, vydierať, ktorí ustoja útoky, pokusy o diskreditáciu i prenasledovanie, ktorí budú nepodplatiteľní, ktorí budú „opatrní ako hady a jednoduchí ako holubice“. Máme takých ľudí? Idete do toho so mnou? Lebo len v takom prípade má význam vysielať podobné výzvy. Nemám záujem zakandidovať si, nemám záujem byť vo vláde a slúžiť mocným, nemám záujem o pohodlné kreslo. Chcem zmeniť Slovensko k lepšiemu, chcem ho zmeniť na spravodlivý štát pre všetkých. Ak na túto misiu nebude spoločenská objednávka, ak tu nie je vôľa, odhodlanie a chuť ľudí zmeniť niečo vlastnými silami, vrátane poskladania sa na tento projekt drobnými darmi tak, aby sme neboli na nikom finančne závislí a nemuseli nikomu nič dlhovať a splácať – nemá to zmysel. To najhoršie, čo sa môže stať, nie je, keď vás porazia. To najhoršie je sklamať nádej ľudí. Lebo tým sa len zvyšuje apatia, beznádej a schopnosť oligarchov ovládať atomizovanú spoločnosť.
Ak sa nájde dostatok statočných a schopných ľudí, ktorí sa neboja ísť do takéhoto rizika a zničiť tento mafiánsky systém, potom má zmysel klásť takéto otázky. Lebo hrajkať sa na politické sľuby v čase, keď päť–šesť veľkopodnikateľov a dve–tri finančné skupiny ovládajú štát, keď nezáleží na tom, kto vládne, lebo moc leží mimo volených štruktúr, keď politici odvádzajú pozornosť voličov na zástupných vinníkov (utečenci, Rómovia, homosexuáli) a ľudia nevidia skutočnú príčinu ich biedy – toto ma naozaj neláka.
-
Makovnik
Medium Professional
1. tvoja odpoved "drist" - mozno ze je to drist, ale pokial to nezdovodnis tak radsej nic nepis, nebudes vyzerat jak teraz vyzeras - neviem preco mam zdovodnovat nieco, co si ty vymyslis a sam nemas zdovodnene, ale dobre - SVK nema problem s HDP, ak by tu neprichadzali zahr. firmy, dolezite je, aby sa tu nekradlo, ako sa kradne. Za jedno obdobie 06-10 sudruh ulial smerom -> kamarati odhadom 11mld Eur, tak mu to bolo niekde vycislene. Z toho sa da robit extremna podpora maleho a stredneho podnikania a HDP poleti do neba.
2. Odpoved "drist, pozri si vyhlasenia politikov" Ake vyhlasenia? Ktorych politikov?? Alebo - odpoviem "rovnakym kalibrom" - ty si zase pozri vyjadrenia tych druhych politikov a analytikov -> http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/1 ... onca-juna/ S výnimkou SaS, ktorá má dlhodobo odmietavý postoj k tejto otázke, ostatné parlamentné politické subjekty vyjadrili jasný záujem ratifikovať trvalý euroval na Slovensku do 30. júna tohto roka. Este mas aj primitivne trapne reci. Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Skor ja s tebou stracam cas.
Samozrejme, boli tu aj nejake hry, ty si asi zaspal pri nich ako poslednou casovou znackou http://www.strana-smer.sk/2858/robert-f ... tobra-2011 ; http://www.strana-smer.sk/2858/robert-f ... tobra-2011 Sociálni demokrati sa viackrát aj prostredníctvom svojho straníckeho šéfa vyjadrili, že podporujú rozšírenie eurovalu. pointa je, ze sudruh VZDY robi, ako Brusel piska a teda s tym stale suhlasil. Nehlasovali len preto, aby padla vlada. Snad mas tolko chochmesu, aby si to pochopil. Sudruh nema vlastny nazor mimo tejto republiky, iba doma robi ramena.
3. na odchod Grecka z Eurozony sme v 2012 neboli pripraveni a sposobilo by to ovela väcsie problemy ako ked odide teraz, preto uz sa ani väcsie krajiny tomu nebrania ako vtedy, cize sa to neda porovnavat. - takze rozdiel je iba v braneni sa? nezda sa ti to ako bullshit, co pises? EUbanka by mala este 240mld eur na konte navyse, ktore teraz nema.
Nesposobilo by to o nic vacsie problemy, ako teraz. Odchod je odchod ci vtedy alebo teraz. Nasledny proces prechodu na vlastnu povodnu menu je vzdy rovnaky.
...ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarn... zase drist, taky sudruhov populisticky a ty si tomu uveril. Nebudem ti hladat, bud proaktivny a najdi si, kolko slovensko dostane naspat za 1 odvedene Euro. Budes prekvapeny, aky maly rozdiel tam je. A zdovodnil si velky bacov...zdovodnenie je len tvoj dojem.
2. Odpoved "drist, pozri si vyhlasenia politikov" Ake vyhlasenia? Ktorych politikov?? Alebo - odpoviem "rovnakym kalibrom" - ty si zase pozri vyjadrenia tych druhych politikov a analytikov -> http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/1 ... onca-juna/ S výnimkou SaS, ktorá má dlhodobo odmietavý postoj k tejto otázke, ostatné parlamentné politické subjekty vyjadrili jasný záujem ratifikovať trvalý euroval na Slovensku do 30. júna tohto roka. Este mas aj primitivne trapne reci. Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Skor ja s tebou stracam cas.
Samozrejme, boli tu aj nejake hry, ty si asi zaspal pri nich ako poslednou casovou znackou http://www.strana-smer.sk/2858/robert-f ... tobra-2011 ; http://www.strana-smer.sk/2858/robert-f ... tobra-2011 Sociálni demokrati sa viackrát aj prostredníctvom svojho straníckeho šéfa vyjadrili, že podporujú rozšírenie eurovalu. pointa je, ze sudruh VZDY robi, ako Brusel piska a teda s tym stale suhlasil. Nehlasovali len preto, aby padla vlada. Snad mas tolko chochmesu, aby si to pochopil. Sudruh nema vlastny nazor mimo tejto republiky, iba doma robi ramena.
3. na odchod Grecka z Eurozony sme v 2012 neboli pripraveni a sposobilo by to ovela väcsie problemy ako ked odide teraz, preto uz sa ani väcsie krajiny tomu nebrania ako vtedy, cize sa to neda porovnavat. - takze rozdiel je iba v braneni sa? nezda sa ti to ako bullshit, co pises? EUbanka by mala este 240mld eur na konte navyse, ktore teraz nema.
Nesposobilo by to o nic vacsie problemy, ako teraz. Odchod je odchod ci vtedy alebo teraz. Nasledny proces prechodu na vlastnu povodnu menu je vzdy rovnaky.
...ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarn... zase drist, taky sudruhov populisticky a ty si tomu uveril. Nebudem ti hladat, bud proaktivny a najdi si, kolko slovensko dostane naspat za 1 odvedene Euro. Budes prekvapeny, aky maly rozdiel tam je. A zdovodnil si velky bacov...zdovodnenie je len tvoj dojem.
Bod 1.
"SVK nema problem s HDP, ak by tu neprichadzali zahr. firmy, dolezite je, aby sa tu nekradlo, ako sa kradne."
Slovensku ekonomiku tahaju hlavne zahranicne automobilky a elektrotechnicke firmy, tvrdenie ze ak by na svk neprichadzali zahranicne firmy tak svk aj tak nema problem je tak mimo ako vsetko co pises.. A nikde som nehovoril ze na svk sa nekradne.
"11mld Eur, tak mu to bolo niekde vycislene" ZDROJ? Blbosti typu "bud proaktivny a najdi si" ani nepis, keby som mal overovat kazdu blbost co napises tak to by trvalo tyzdne..
Bod 2.
Napisal si: "S výnimkou SaS, ktorá má dlhodobo odmietavý postoj k tejto otázke, ostatné parlamentné politické subjekty vyjadrili jasný záujem ratifikovať trvalý euroval na Slovensku do 30. júna tohto roka. Este mas aj primitivne trapne reci. Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Skor ja s tebou stracam cas."
Napisal som predsa ze suhlasim s krokom Smeru schvalit Euroval a Sulikov postoj presadzovat svoje stoj-co-stoj sa mi hnusil - tak naco mi sem pastujes linky ze Smer chcel schvalit Euroval???
"pointa je, ze sudruh VZDY robi, ako Brusel piska a teda s tym stale suhlasil." - blbe nacasovanie, napisal si to prave v den ked sa zrusili kvoty na imigrantov, kde svk hralo velku ulohu, tak ake "VZDY"?? Ked tvoj vyrok znegujeme - existuje aspon jedna udalost, ked to co si napisal nie je pravda - a ta sa stala prave dnes.. Hopla
Bod 3. ZDROJ: http://www.teraz.sk/ekonomika/bankrot-g ... lanok.html
Citujem z clanku:
Podľa analytikov Erste Group sú však krajiny strednej a východnej Európy na prípadný "grexit" lepšie pripravené ako v minulosti. "Čo sa týka nepriamych vplyvov na región strednej a východnej Európy, ekonomiky sa stali odolnejšie voči finančným šokom, boli odstránené deficity bežného účtu a fiškálne deficity sa znížili pod 3 % hrubého domáceho produktu," uviedli v aktuálnom komentári analytici Erste Group.
Citujem teraz teba:
"Nesposobilo by to o nic vacsie problemy, ako teraz. Odchod je odchod ci vtedy alebo teraz. Nasledny proces prechodu na vlastnu povodnu menu je vzdy rovnaky". - uviedol v aktualnom komentari "Makovnik".
Ja teraz neviem, komu mam verit??? Dilema tazka. A znova, nazornejsie ti uz neviem ukazat ake debiliny tu vypisujes.
"...ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarn... zase drist, taky sudruhov populisticky a ty si tomu uveril."
Ako som napisal, bol to rozhovor so Schulzom, teda Martinom Schulzom.. Bud si si myslel ze hovorim o Ficovi a teda nevies pozorne citat (hoci som to v texte spomenul 2krat) alebo to co si napisal myslis aj vazne - ze Martin Schulz, predseda Europskeho parlamentu je sudruh s populistickymi dristami.. A to ani nejdem komentovat, zvlast ked ten vyrok co povedal, ze Slovensko profituje z EU a berie z nej viac ako do nej dava je cista pravda a ziaden populizmus.. Tu mas aj zdroj ty mudrlant: http://www.etrend.sk/ekonomika/z-eu-si- ... -dava.html A este ma poucuj ako nemam verit populizmom, ty si fakt mimo..
Obaja sme spomenuli a myslime si ze je to strata casu, navrhujem nechat to tak.. Ak uz tu nevidis ake nehorazne debiliny si popisal tak ti niet pomoci..
"SVK nema problem s HDP, ak by tu neprichadzali zahr. firmy, dolezite je, aby sa tu nekradlo, ako sa kradne."
Slovensku ekonomiku tahaju hlavne zahranicne automobilky a elektrotechnicke firmy, tvrdenie ze ak by na svk neprichadzali zahranicne firmy tak svk aj tak nema problem je tak mimo ako vsetko co pises.. A nikde som nehovoril ze na svk sa nekradne.
"11mld Eur, tak mu to bolo niekde vycislene" ZDROJ? Blbosti typu "bud proaktivny a najdi si" ani nepis, keby som mal overovat kazdu blbost co napises tak to by trvalo tyzdne..
Bod 2.
Napisal si: "S výnimkou SaS, ktorá má dlhodobo odmietavý postoj k tejto otázke, ostatné parlamentné politické subjekty vyjadrili jasný záujem ratifikovať trvalý euroval na Slovensku do 30. júna tohto roka. Este mas aj primitivne trapne reci. Ze ja tu vobec s tebou stracam cas.. Skor ja s tebou stracam cas."
Napisal som predsa ze suhlasim s krokom Smeru schvalit Euroval a Sulikov postoj presadzovat svoje stoj-co-stoj sa mi hnusil - tak naco mi sem pastujes linky ze Smer chcel schvalit Euroval???
"pointa je, ze sudruh VZDY robi, ako Brusel piska a teda s tym stale suhlasil." - blbe nacasovanie, napisal si to prave v den ked sa zrusili kvoty na imigrantov, kde svk hralo velku ulohu, tak ake "VZDY"?? Ked tvoj vyrok znegujeme - existuje aspon jedna udalost, ked to co si napisal nie je pravda - a ta sa stala prave dnes.. Hopla
Bod 3. ZDROJ: http://www.teraz.sk/ekonomika/bankrot-g ... lanok.html
Citujem z clanku:
Podľa analytikov Erste Group sú však krajiny strednej a východnej Európy na prípadný "grexit" lepšie pripravené ako v minulosti. "Čo sa týka nepriamych vplyvov na región strednej a východnej Európy, ekonomiky sa stali odolnejšie voči finančným šokom, boli odstránené deficity bežného účtu a fiškálne deficity sa znížili pod 3 % hrubého domáceho produktu," uviedli v aktuálnom komentári analytici Erste Group.
Citujem teraz teba:
"Nesposobilo by to o nic vacsie problemy, ako teraz. Odchod je odchod ci vtedy alebo teraz. Nasledny proces prechodu na vlastnu povodnu menu je vzdy rovnaky". - uviedol v aktualnom komentari "Makovnik".
Ja teraz neviem, komu mam verit??? Dilema tazka. A znova, nazornejsie ti uz neviem ukazat ake debiliny tu vypisujes.
"...ktore silne profitovalo z clenstva EU a bralo ovela viac penazi ako do nej davalo teraz jedine nechce "byt solidarn... zase drist, taky sudruhov populisticky a ty si tomu uveril."
Ako som napisal, bol to rozhovor so Schulzom, teda Martinom Schulzom.. Bud si si myslel ze hovorim o Ficovi a teda nevies pozorne citat (hoci som to v texte spomenul 2krat) alebo to co si napisal myslis aj vazne - ze Martin Schulz, predseda Europskeho parlamentu je sudruh s populistickymi dristami.. A to ani nejdem komentovat, zvlast ked ten vyrok co povedal, ze Slovensko profituje z EU a berie z nej viac ako do nej dava je cista pravda a ziaden populizmus.. Tu mas aj zdroj ty mudrlant: http://www.etrend.sk/ekonomika/z-eu-si- ... -dava.html A este ma poucuj ako nemam verit populizmom, ty si fakt mimo..
Obaja sme spomenuli a myslime si ze je to strata casu, navrhujem nechat to tak.. Ak uz tu nevidis ake nehorazne debiliny si popisal tak ti niet pomoci..
-
Makovnik
Medium Professional
Zase len dristas, lebo si nevzdelany. A dokonca si aj protirecis, ci az klames.
Pokial neodpovies na otazku, ktoru si dostal, nebudem ti na tento paskvil odpovedat.
Pokial neodpovies na otazku, ktoru si dostal, nebudem ti na tento paskvil odpovedat.
https://dennikn.sk/173950/lipsic-sa-spo ... o/?ref=top
Spojenie OLANO+NOVA.
Zaujimave, zeby svitalo na spajanie pravice?
Spojenie OLANO+NOVA.
Zaujimave, zeby svitalo na spajanie pravice?
http://www.ta3.com/clanok/1064764/tb-st ... recku.html
aj tu o tom hovorí sas od 16:20 otázky najprv ohľadom grécka, potom aj o koalícii.
aj tu o tom hovorí sas od 16:20 otázky najprv ohľadom grécka, potom aj o koalícii.
-
hojko
Site Admin
Frco: Pravica inu moznost nema, nez sa spojit. Minimalne v tom, ze to stiahne percenta Smeru. Obavam sa vsak, ze ako SNS, tak aj Siet by isli s Ficom do vlady, nech si Prochazka hovori co chce, islo by tam o vela penazi a taka ponuka sa neodmieta.
jaj a ked sa dostane LS-NS do parlamentu, tak to budu kombinacie
najmenej pravdepodobnu pokladam smer+sas, nemozem si pomoct ale ostatne strany mi smrdia tazkym populizmom