Už je to dlhšia doba čo si píšem s jednou babou (17) , chodili sme spolu na základnú školu.
Po základnej škole sme nemali spolu žiadny kontakt, až v 2. ročníku na strednej sme sa tak spontánne stretli pretože som nemal peniaze na autobus tak mi zobrala cestu.
Od vtedy si píšeme skoro každý deň (asi 3 mesiace), bral som to ako kamarátstvo, ale v poslednej dobe sa toho dosť zmenilo. (nemôžem ju vypustiť z hlavy
Štýl písania sa tou dobou tiež zmenil
Pokúšal som sa ju viac krát volať von, ale vždy hovorí že je unavená po škole že sa jej nechce že mi napíše niekedy cez prázdniny (tomu neverím
Naposledy som ju volal včera či by nešla somnou na diskotéku, uvažovala nad tým povedala že dnes mi napíše že opýta sa kamarátiek či by nešli tiež. Napísala mi že spolužiačky nejdú, a že sa jej nechce lebo má ráno brigádu. Neviem či tomu mám veriť alebo sa jej len nechce somnou tráviť čas
Vonku sa s ňou nestretávam síce nebývame ďaleko od seba, ale obidvaja sedíme doma a keď ju volám von tak ma odbije že sa jej nechce.
Bavili sme sa o diskotéke, tak som len tak zo srandy povedal (pravdu
Mám to vzdať som v friendzone ?
Ďakujem za každú radu, ak som to zle sformuloval ospravedlňujem sa, niesom talent na takéto slohy