Problem s W8 klucom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Devix
Medium Expert
Medium Expert

Problem s W8 klucom

Príspevok od používateľa Devix »

Dobry den, mam taky mensi problem s mojim klucom. Pred par mesiacmi som mal problem s preinstalovanim mojho Notebooku, chcel som pouzit funkciu "Remove everything and reinstall Windows" ale z nejakeho neznameho dovodu mi to nefungovalo a stale to pisalo ze mi chybaju nejake subory, tak som pouzil tento navod http://pureinfotech.com/2013/10/19/fix- ... 1-upgrade/ , stiahol som nejake windows enterprise ISO ako sa tam pisalo, spravil nejake prikazy v cmd a zrazu bum islo to, tak som sa uz tesil ze konecne preinstalujem vsetko a ostane mi iba windows, vsetko prebehlo tak ako malo. Bohuzial teraz mi to vypisuje ze mam neaktivovany kluc "windows 8.1 Enterprise Evaluation, W License is expired, Build 9600".
Notebook som kupil pred rokom aj nieco v electroworlde, bohuzial kluc mi nikde nedali, nemam DVD ani nic, nalepka, skratka neviem aky mam origo kluc, ale teraz som skusal cez jeden keyfinder ho zistit a ked ho chcem aktivovat tak mi to pise ze je to vlastne nejaky Default Key a neda sa pouzit. Viete mi s tym nejako pomoct prosim?
Na Lenovo fore mi poradili ze mam zavolat na nejaku technicku podporu od microsoftu, ale ja netusim co im tam mam ako povedat a ze aka je sanca ze sa mi podari dat doporiadku ten ntb.
Dakujem za rady
Napísať odpoveď