felicia lavy predny blatnik
Re: felicia lavy predny blatni
Čaute, nenašiel som žiadnu tému o náhradných dieloch, ale vidím, že tu riešite Feldu, tak by ste mi možno mohli pomôcť. V poslednej dobe mi nejako haprovala spojka, tak som sa opýtal suseda z ulice, čo zvykne opravovať autá, že čo s tým. Povedal, že mám pozrieť nejaké weby s náhradnými dielmi, vybrať a dať mu to schváliť, že by to malo byť okolo 50€. Zdá sa mi to divné, objednávať súčiastky cez net. Bude to pasovať? Ako som spomínal, veľmi sa do toho nerozumiem, tak ocením každú radu. Alebo skúsiť nejaký porovnávač cien a vybrať podľa ceny? Alebo ako to je, že originálne a alternatívne diely? Riešim to hlavne preto, aby som do starej šunky nemusel zbytočne pchať prachy.
Re: felicia lavy predny blatni
melonSVK napísal: http://auto.bazos.sk/inzerat/40990398/S ... atniky.php
Tu je za 10 eurA striekanie drahsie ako 80-90 eur nebude - samozrejme nie v autorizaku.
by som sa popytal ci niekto nema znameho na dedine, klampiara co by sa s tym pohral, nevravim ze by to vidno nebolo ale keby som vam ukazal ako som mal naburane dvere a dostal to do ruky chalan od remesla, tak som neveril ze su to tie iste ked mi to ukazal ako to povyklepaval, bez kvapky gitu...
su dve moznosti, ta prva je ze to das nejakemu dedinskemu majsterkovi co sa s tym pohra, myslim ze viac ako 50e by za to nezobral a pripadne chyby laku opravis fixou na skrabance vo farbe, za 10e
ta druha pocita s tym ze to das opet majsterkovi (20) s tym ze si kupis blatnik niekde na vrakovisku (20e), das ho streknut (co je najvacsia polozka 60-70e)
vsetko ostatne v normalnom servise bude drahsie ako 100e
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: felicia lavy predny blatnik
ja som kupil farby v obchode co sa najviac podobala a je to
Chalani, vy tu riešite pomaly rok starý problém, ktorý je už dávno vyriešený. Nový problém tu má TomTom29.
Jasné, že budú diely pasovať, keď ich samozrejme kúpiš na správne auto
Osobne objednávam väčšinou z http://autodielyds.sk/tecdoc/, diely sú tam možno najlacnejšie na trhu, takže preplatiť by si to nemal. Väčšinou tam máš na výber niekoľko výrobcov - originál alebo nejaká druhovýroba.
Jasné, že budú diely pasovať, keď ich samozrejme kúpiš na správne auto
Dík Pilifo 
ja som hľadal na stránke DSauto - link tu Autodiely. To vyzerá ako podobná stránka, čo si mi poslal ty alebo to majú nejaký eshop či čo. Spojkova sada LUK ŠKODA Felicia 1,3, malo by to sedieť na moj model. Dám to ešte čeknúť tomu kamošovi. A teda tá značka LUK je fajn? Nejaké skúsenosti?
ja som hľadal na stránke DSauto - link tu Autodiely. To vyzerá ako podobná stránka, čo si mi poslal ty alebo to majú nejaký eshop či čo. Spojkova sada LUK ŠKODA Felicia 1,3, malo by to sedieť na moj model. Dám to ešte čeknúť tomu kamošovi. A teda tá značka LUK je fajn? Nejaké skúsenosti?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som daval LUK do svojho mondea takze kludne moze ist aj do feldy