Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
Hra my vyjst v prvej polovici roku 2016
SP - 1080p 30fps
MP - 1080p 60fps
SP - 1080p 30fps
MP - 1080p 60fps
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
Uncharted seriu zboznujem, po nedavnych udalostiach vraj zahodili 8 mesiacov prace, kedze im odisla Amy Henning kt. pisala pribeh tusim. Vypada to luxusne ako kazda jedna uncharted hra, velmi sa tesim, snad do vtedy uz zozeniem aj playko 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
vydanie odlozene na koniec aprila 2016.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
aviceN
Guru
neskutocne to vypada, uz to mam predobjednane z brlohu, je tam teraz akcia, kde to mozte zohnat za 1e ak zozeniete 2 hry co u nich predavaju z brloh bazaru aspon za 19.99 (daju sa tam zohnat hry z bazosu po 6-7e), cize mozte mat U4 za 14-15e, popripade ak sa postasti tak aj 11 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
docentcislojeden
Zablokovaný
noo, vyzera to moc dobre ale moze to byt aj lepsie....Radioactive_Mouse napísal:
-
aviceN
Guru
Vcera som to pustil na 10 minut, grafika je skvela, hratelnost taktiez, no velmi sa tesim ked budem mat na to viac casu, kazdopadne rozhodne sa to oplati!
//edit: hral som to, som asi v nejakej 5/6 chapter, hra ma velmi dobry zaciatok, postupne je odhalene pozadie, vela vtipnych hlasok, interakcia medzi postavami je uplne na inom levely ako to bolo pred tym (vidiet ze medzi Uncharted bol spraveny Last of Us, tak trochu je to citit co sa tyka vztahov medzi postavami), pekne to odbuda, pribeh zatial vypada ako jeden z tych realnejsich, ma viac filmovy feel (uz trojka mala pokus o dospelejsi feel, ale to sa neda porovnat s tymto zatial), animacie su super, kazdopadne cakal som vacsie graficke orgie, napr. ako malo last of us ked vyslo na ps3, to bolo neskutocne, kazdopadne ako som uz povedal, grafika nie je zla, no predpokladam ze pri dalsich lokaciach sa to trosku upravi
Hand to hand combat bol vylepseny, velmi sa mi paci ako sa to hybe, taktiez aj strelba dostala improvement, je to viac realnejsie kazdopadne...
//edit: hral som to, som asi v nejakej 5/6 chapter, hra ma velmi dobry zaciatok, postupne je odhalene pozadie, vela vtipnych hlasok, interakcia medzi postavami je uplne na inom levely ako to bolo pred tym (vidiet ze medzi Uncharted bol spraveny Last of Us, tak trochu je to citit co sa tyka vztahov medzi postavami), pekne to odbuda, pribeh zatial vypada ako jeden z tych realnejsich, ma viac filmovy feel (uz trojka mala pokus o dospelejsi feel, ale to sa neda porovnat s tymto zatial), animacie su super, kazdopadne cakal som vacsie graficke orgie, napr. ako malo last of us ked vyslo na ps3, to bolo neskutocne, kazdopadne ako som uz povedal, grafika nie je zla, no predpokladam ze pri dalsich lokaciach sa to trosku upravi
tak pred hodinou som to dohral. hra mala vynikajúce zakončenie, zároveň je to (budem sa opakovať, ale inak mi to nedá) vynikajúce zakončenie celej série, na hláškach som sa často pobavil (
), najmä v určitej časti hry som sa poriadne nasmial
), grafika skvelá, pekne je zapracovaný aj predo mnou spomenutý vývoj vzťahov, skvelé prestrihové scény, rovnako ako aj akčné scény. jednoducho parádny filmovo - herný zážitok. najradšej by som tú hru vynachválil, ale nebudem sa tu rozpisovať do detailov
vrelo odporúčam všetkým fanúšikom tejto série. moje hodnotenie je 10/10
Ja to hrám teraz.. no hrám. Nezapol som to už týzden. Som siedma kapitola a príserne ma to nudí.
-
Bad.boy
Medium Professional
Hned ako opustia skotsko a ides na madagascar sa to rozbehne..Po daku tusim 12 kapitolu to bola fakt nuda.
12? Veď to má 20 kapitol nie?
-
Bad.boy
Medium Professional
22+ epilog..ale niektore kapitoli su kratsie niektore dlhe
neviem, ako u vás, ale mňa osobne tá hra bavila od začiatku do konca. ako že nechápem recenzentov, ktorí jej dali menej ako 9.5/10. podľa mňa je to jednoducho famózna hra, a tí, ktorí majú radi túto sériu, si opäť prídu na svoje. len jedna vec ktorá ma dosť sklamala, že pokračovanie už nebude
-
Bad.boy
Medium Professional
Zaciatok bol je jednoznacne pomalsi ale celkovo bola hra podarena to ano.