Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
hej, ale peniaze maju od sponzorov, pokial nie su schopni zohnat sponzorov ako chcu zohnat volicov?
ano vacsina, taky Sulik vedel byt sponzor (vdaka odpredaja faxcopy) aj sam sebe, ale infiltrovat potkanov v strane zial uz asi nebolo v jeho silach, nie to este v zlepeneckej koalicii.
zial vacsina funguje na zaklade silneho marketingu a konekciami so sponzormi, ktori predkladaju svoje podmienky ako napr. buduce sponzorovanie, dosadzovanie ludi v dozornych radach statnych spolocnosti, vo vlade, na ministerstvach a pod... SMER ako podnikatelsky subjekt to zvladol na 1, s *hviezdickou* by to bolo ak by mali nad 90 kresiel, co moze byt realitou buduci rok, ak bude dalsich milion stran a zauraduje u volicoch este vacsia nechut k volbam a budeme sa riadit prieskumami.
zial vacsina funguje na zaklade silneho marketingu a konekciami so sponzormi, ktori predkladaju svoje podmienky ako napr. buduce sponzorovanie, dosadzovanie ludi v dozornych radach statnych spolocnosti, vo vlade, na ministerstvach a pod... SMER ako podnikatelsky subjekt to zvladol na 1, s *hviezdickou* by to bolo ak by mali nad 90 kresiel, co moze byt realitou buduci rok, ak bude dalsich milion stran a zauraduje u volicoch este vacsia nechut k volbam a budeme sa riadit prieskumami.
-
Solo_Kamen
King
Preto zatial uvažujem o troch subjektoch z ktorých 2 nemajú v prieskumoch nad 3 percentá.
Aby som zvolil prvý, ktorý u mna má najvyššiu prioritu, tak by sa musel spojiť z druhým subjektom vzniknutým v podobnom čase z navlas rovnakým zámerom.
Druhý subjekt je velmi extrémny element, ku ktorému sa prikloním len ak by sa všetky ostatné zdiskreditovali vo velkom štýle.
Tretí subjekt je v parlamente ale po volbách zrejme nebude.
Ja osobne by som tieto prieskumy verejnej mienky zakázal ale to by bolo fuj, takže treba radšej šíriť medzi ludmi osvetu.
EDIT: toto mi niekto vysvetlí?
Aby som zvolil prvý, ktorý u mna má najvyššiu prioritu, tak by sa musel spojiť z druhým subjektom vzniknutým v podobnom čase z navlas rovnakým zámerom.
Druhý subjekt je velmi extrémny element, ku ktorému sa prikloním len ak by sa všetky ostatné zdiskreditovali vo velkom štýle.
Tretí subjekt je v parlamente ale po volbách zrejme nebude.
Ja osobne by som tieto prieskumy verejnej mienky zakázal ale to by bolo fuj, takže treba radšej šíriť medzi ludmi osvetu.
EDIT: toto mi niekto vysvetlí?
Človek ktorý z tohoto môjho príspevku vyvodí tento odcitovaný výrok musí trpiet nejakou psychickou poruchou: ale zo vseobecnej slobody pre bielych Slovakov si predposraty. utecencov, nexenofobov a tych co daju na prieskumy poslat do tabora. taka ste armada sprostasova
Dalsie zaujimave vysvetlenie Sulika ohladom Grecka.Laster napísal:http://www.ta3.com/clanok/1064764/tb-st ... recku.html
aj tu o tom hovorí sas od 16:20 otázky najprv ohľadom grécka, potom aj o koalícii.
-
Solo_Kamen
King
Takže, další kliniec do rakvy SaS http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid ... b&ID=36099 . Myslím, že tentoraz ich už volit nebudem... respektíve, začínam o tom byt presvedčený. A kludne mi za to dajte minusko 
EDIT: (rád si editujem príspevky). Nedávno sa mi fyzickým násilim vyhrážal ultrafanúšik SMERU za to, že "hovno viem o svete", respektíve som upozornil na korupciu v obci. Ako tak vidím agresivitu na všetkých stranách tak normálne očakávam, že mi čoskoro dá niekto jednu po papuli. Len neviem, či to bude smerák, modrák, kádehák, saskár, novák, skokár, mostár, olaná,r esemkák, esenesák, sietar alebo kotlebovec. Ak by NIEKOHO zase urazilo, že som nevymenoval nejakú stranu a preto som člen rostasovej armády, eštebák, rusofil, polský žid, alebo rozvracač západoeurópskej kultúry, prípadne americký agent, nech sa ozve a ja tento zoznam doplním
EDIT: (rád si editujem príspevky). Nedávno sa mi fyzickým násilim vyhrážal ultrafanúšik SMERU za to, že "hovno viem o svete", respektíve som upozornil na korupciu v obci. Ako tak vidím agresivitu na všetkých stranách tak normálne očakávam, že mi čoskoro dá niekto jednu po papuli. Len neviem, či to bude smerák, modrák, kádehák, saskár, novák, skokár, mostár, olaná,r esemkák, esenesák, sietar alebo kotlebovec. Ak by NIEKOHO zase urazilo, že som nevymenoval nejakú stranu a preto som člen rostasovej armády, eštebák, rusofil, polský žid, alebo rozvracač západoeurópskej kultúry, prípadne americký agent, nech sa ozve a ja tento zoznam doplním
A preco je to teda konkretne klinec do rakvy SaS?Solo_Kamen napísal:Takže, další kliniec do rakvy SaS http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid ... b&ID=36099 . Myslím, že tentoraz ich už volit nebudem... respektíve, začínam o tom byt presvedčený.
-
Solo_Kamen
King
Pretože polka ich klubu odhlasovala zvýšenie výpalného pre tú bandu darebákov, čo si hovorí SOZA. Konkrétne poplatky za HDD, pamäťové karty, mobily, fotoaparáty atd.
-
mirak2
Hardcore addict
je ich tam 11, pritomni boli 9, za hlasovali 3. mas problemy so zakladnou matematikou?
-
Solo_Kamen
King
Poslancov SaS je v parlamente 8, podla ich oficiálnej stránky http://www.strana-sas.sk/poslanci-nr-sr/182 Máš iný, lepší zdroj?
Za hlasovali štyria, nie traja, čiže polka poslaneckého klubu, čo je dost neštastné.
Za hlasovali štyria, nie traja, čiže polka poslaneckého klubu, čo je dost neštastné.
Pre kristove nohy oni volili za zvysenie poplatkou pre SOZU? Totalna katastrofa. Fuuuha tak to budem urcite volit radsej Fica </sarkasm>
-
mirak2
Hardcore addict
orientoval som sa podla toho, z cijej kandidatky sa dostali do parlamentu
Ta pomiatnuta historicka je v euro parlamente? Sa netreba ani cudovat co sa vsade deje.
By som sa necudoval keby bola praprapra vnucka Hitlera 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Solo_Kamen: Ten zakon by presiel bez hlasov SaS, tato fraska, ktoru sa prave predviedol s tym, ze nevies ani spocitat poslancov. Zrejme si ratal aj Jurzycu, ale na stranke SaS je pod jeho menom jasne napisane: nie je členom strany SaS To znamena, ze hlasovali len traja zo strany SaS za tento zakon, celkovo za zakon hlasovalo 105 poslancov. Ak mas potrebu si vylievat zlost, pripadne hladat zamienku, tak si najdi aspon rozumnejsi priklad hlasovania a hlavne rozumnejsi zakon.
-
Solo_Kamen
King
Si v SOZA zamestnaný, že ta tak podráždilo, že som na to upozornil? A prečo by som mal volit fica, ked hlasoval za to isté, za čo polka SaSky, čo mi vadí? Logikawladas napísal:Pre kristove nohy oni volili za zvysenie poplatkou pre SOZU? Totalna katastrofa. Fuuuha tak to budem urcite volit radsej Fica </sarkasm>
Dobre, tak hlasovali traja. Ak berieme do úvahy to, že tí dvaja nie sú členmi sas a za hlasovali traja, tak stále hlasovala polka klubu ZA. Zaujimavé, že toto moje tvrdenie platí, nech už sa tu z číselkami hráme akokolvek. A to, že 105 ludí si ide privret nohu do dverí neznamená, že to musia spravit všetci. Viem, že je tu vela zarytých fanúšikov sasky, aj ja som bol. Ale trocha zdravej kritiky by nezaškodilo. Každopádne hlasovat za takúto úplne nezmyselnú zmenu zákona chce riadne odtrhnutie od reality.hojko napísal:Solo_Kamen: Ten zakon by presiel bez hlasov SaS, tato fraska, ktoru sa prave predviedol s tym, ze nevies ani spocitat poslancov. Zrejme si ratal aj Jurzycu, ale na stranke SaS je pod jeho menom jasne napisane: nie je členom strany SaS To znamena, ze hlasovali len traja zo strany SaS za tento zakon, celkovo za zakon hlasovalo 105 poslancov. Ak mas potrebu si vylievat zlost, pripadne hladat zamienku, tak si najdi aspon rozumnejsi priklad hlasovania a hlavne rozumnejsi zakon.
-
hojko
Site Admin
Hlasovali traja clenovia SaS, prepocitavaj si to ako chces, argumentuj si to percentamu ci vacsinou, proste matematika nepusti, boli to traja ludia.
hej, boli to traja ludia, zo 6 co su v parlamente... to je 50%
co ak ich po volbach 2016 nebude v parlamente 6, ale 40 a tiez bude polovica ludi hlasovat za nezmyselny je*** zakon, ktory nic dobre neprinesie?
poliacik hlasoval tiez za... ten s tou svojou bradou planuje nejake hipstersky alternativny popikovy album, ci co?
je uplne chore aby som musel platit pri kupe usb kluca alebo mobilneho telefonu poplatok soze... ja chcem tiez percento z kazdeho predaneho fotaku, kamery alebo mobilu, pretoze ma nim moze vlastnik potencionalne natocit bez mojho suhlasu a to je kradnutie osobnych udajov.
rovnako chcem percento za kazde predane pero alebo ceruzku, pretoze ktokolvek vdaka nim moze potencionalne sfalsovat moj podpis...
co ak ich po volbach 2016 nebude v parlamente 6, ale 40 a tiez bude polovica ludi hlasovat za nezmyselny je*** zakon, ktory nic dobre neprinesie?
poliacik hlasoval tiez za... ten s tou svojou bradou planuje nejake hipstersky alternativny popikovy album, ci co?
je uplne chore aby som musel platit pri kupe usb kluca alebo mobilneho telefonu poplatok soze... ja chcem tiez percento z kazdeho predaneho fotaku, kamery alebo mobilu, pretoze ma nim moze vlastnik potencionalne natocit bez mojho suhlasu a to je kradnutie osobnych udajov.
rovnako chcem percento za kazde predane pero alebo ceruzku, pretoze ktokolvek vdaka nim moze potencionalne sfalsovat moj podpis...
Tu mi ako jediné rozumné vysvetlenie na hlasovanie za ten zákon príde to, že im SOZA musela ponúknuť nejaké percento zo zisku, ináč to nedáva absolútne žiadny zmysel. Novodobé legálne výpalníctvo na Slovensku 

Tak nech si SOZA žaluje internety, upload servery a torrent trackery, nie že zatlačí na zvýšenie dane z elektronických zariadení, na ktoré sa dá nelegálny obsah uložiť. To ktorý chorý mozog napadlo si to asociovať? To si potom ktorákoľvek firma na svete, ktorá vlastní nejaký copyrightový obsah, môže na Slovensku nárokovať na zvýšenie dane z takýchto zariadení, ktoré poputujú ako zisky priamo jej? Sounds legit, asi si idem požiadať o nejaký copyright a potom zašlem svoj požiadavok našej vládeObhajcovia existencie organizácií ako SOZA a ich činností argumentujú tým, že nové technológie a hlavne internet uľahčili nielen legálne kopírovanie (voči ktorému je postavený nový autorský zákon), ale obchádzanie celých zákonov o právach duševného vlastníctva. Inak povedané rozšíril sa problém nelegálneho sťahovania a pirátstva.
-
hojko
Site Admin
Je to len prehananie a zvelicovanie z vasej strany. To, ze stupne cena USB kluca z 20 eur na 21,20 eur, mobil z 200 na 201,14 eur, ci pocitac zo 750 na 756,38 eur, to nas vsetkych zruinuje. Pri TV je ten uz poplatok dost prehnany. Chapem, ze tu ide o princip a nenavist voci zdruzeniu SOZA, som tiez zasadne proti, ale je to vec, ktora mi ku stastiu nepomoze, nebudeme sa mat lepsie, horsie ci ani nase deti a vnucence.
Su aj horsie problemy, napriklad machinacie s pozemkami pri Bratislavskom letisku, kde vznikla skoda cca. 30 milionov eur a ti isti ludia, ktori za tym stoja boli opat zvoleny do pozemkoveho fondu. Orna poda za par centov predana a razom zmenena na stavebne pozemky. K tym pozemkom sa dostal Ficov sused, on je tym stastnym kupcom 650 000 metrov stvorcovych pody. Toto je kradez, nie to, ze SOZA dostane pol percento z dakeho USB kluca ci mobilneho telefonu.
Su aj horsie problemy, napriklad machinacie s pozemkami pri Bratislavskom letisku, kde vznikla skoda cca. 30 milionov eur a ti isti ludia, ktori za tym stoja boli opat zvoleny do pozemkoveho fondu. Orna poda za par centov predana a razom zmenena na stavebne pozemky. K tym pozemkom sa dostal Ficov sused, on je tym stastnym kupcom 650 000 metrov stvorcovych pody. Toto je kradez, nie to, ze SOZA dostane pol percento z dakeho USB kluca ci mobilneho telefonu.