Assassins Creed:Brotherhood
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Assassins Creed:Brotherhood
catalyst control center
zdravim, teraz je Brotherhood v dobrej akcii na steame a rozmyslam ci kupit kvoli multiplayeru, mohli by ste mi prosim v skratke zhrnut o co sa jedna v multiplayeri ? Niekoho mam zabit alebo pred niekym utekat alebo ? Vdaka za radu
-
lekoklatik
VIP
teraz už by som Brotherhood kvôli MP nebral,keď chceš ACčkový mulťák tak kúp trojku alebo black flag...možno aj revelations ešte ľudia hrajú na PC ale Brotherhood určite nie
OK vdaka za rady od oboch, tak pockam kym pojde 4 trochu dole v nejakej akcii, alebo vezmem trojku ta tiez nieje draha 
Zdravím, kúpil som teraz vo výpredaji na Steame AC:BH Deluxe, že vyskúšam MP, no po stlačení na Multiplayer v hre sa len prihlasuje na Ubisoft a po asi minute napíše, že sa nepodarilo prihlásiť. Má to tu niekto ešte, ideálne na Steame, by len skúsil či mu to funguje, alebo je chyba u mňa? Písal som aj na Support, uvidím čo ešte odpíšu oni.
W8.1+hra orig., hrám na Dell 15-7537.
W8.1+hra orig., hrám na Dell 15-7537.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pravdepodobne potrebujes vynimku vo firewall-i
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som takto pred rokom kupil AC3.. Uz tam bol MP prakticky dead. Takze aj ked sa tam dostanes, na dake aktivnejsie hranie asi zabudni
Výnimka udelená je + som povolil porty, ktoré som našiel na ofic. podpore.
Aktívnejšie hranie je u mňa aj tak tabu, na to nemám až tak času, skôr som to chcel vyskúšať, a hral som AC 2, tak kvôli nadviazaniu deju.
Aktívnejšie hranie je u mňa aj tak tabu, na to nemám až tak času, skôr som to chcel vyskúšať, a hral som AC 2, tak kvôli nadviazaniu deju.