For Honor

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

For Honor

Príspevok od používateľa DropDead »

Mhm...hra, ktorú vidíte na videu, nádejná sekačka, nádherná grafika, nádejný titul a potom, masívna zábava ? :smt098 Robí to Ubisoft ? To naozaj ? :nono:

Trailer:

MP Walkthrough a.k.a. ako to nikdy v živote vo final verzii vyzerať nebude :wink:

teplý rozhovor o tom, ako to nikdy vyzerať nebude:

a pár zaplatených oviec, ktoré majú povedať ako úžasné to bude, keď to vyjde:

ale má to svoje pozitívum, vidíme ako by mohla raz od nejakého ozajstného štúdia takáto hra vyzerať :smt046
Dun
Light Expert
Light Expert

Re: For Honor

Príspevok od používateľa Dun »

Sekajú sa tam ako opití drevorubači. To radšej Chivalry: Medieval Warfare.
DropDead
Addict
Addict

a Chivalry o tom nie je ? Ak by toto bolo na úrovni, na akej to ukazujú, čo nebude, tak by to bolo lepšie ako Chivalry v každom aspekte
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Chivalry sa tvári aspoň trochu realisticky, hoci tiež nie je.
Vo videu z gameplay ale vidno kotrmelce v plnom brnení a 99% útokov je len sekanie a nejaký mordhau ako končiaci úder, žiadne bodnutie - samurajov nepočítam, tí mali najmä sečné zbrane. Mečmi tiež mávajú ako keby mali pol tony a chceli nimi rúbať drevo.
Vyzerá to pekne, ale až príliš zjednodušene, len mačkanie dookola troch gombíkov a možno občas kopnutie alebo niečo iné. Hra je ale v pre-alpha a ani sa vraj nesnažia o realistickosť, takže im to nemôžem vyčítať. Môj osobný názor ale je, že sa mi to tak proste nepáči.

Edit: Je to napisané vyššie, nebudem sa opakovať. A samozrejme, že ešte nevydaná hra veľkého štúdia vyzerá graficky lepšie ako hra z roku 2012 vydaná malým tímom pôvodne modderov. Ale na krajšiu grafiku ja dlabem, pokiaľ sa mi gameplay hnusí.
DropDead
Addict
Addict

v čom sa tvári chivalry realisticky ? je to ako tragikomédia naživo so zaostalým enginom a prevedením akoby to robili dokopy dvaja ľudia
Napísať odpoveď