Odvoz pre kamarátku Brno - Trenčín

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Fpichi
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Odvoz pre kamarátku Brno - Trenčín

Príspevok od používateľa Fpichi »

Ahojte priatelia,

skúšam pre istotu všetky možné médiá, človek nikdy nevie kde sa nájde dobrá duša.

Moja spolubývajúca priletí Piatok 10.7. o 10:30 do Brna a súrne potrebuje odvoz alebo čo najskorší spoj do Trenčína (Aut. stanica alebo rovno Letisko-Pohoda). Ak by sa našiel niekto, kto má pre ňu miesto v aute,autobuse alebo súkromnom lietadle a vie sa dohovoriť po anglicky/holandsky tak dajte vedieť :)

Ak tu vie niekto čarovať a nájde mi vlak/bus z Brna, ktorý nemá dva prestupy a netrvá 5 hodín tak by som bol tiež veľmi vďačný

:cry:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Re: Odvoz pre kamarátku Brno - Trenčín

Príspevok od používateľa 1C3 »

Existujú kadejaké transfery na objednávku v ktorú kolvek hodinu, viem to lebo známy tak raz išiel, proste vedel kedy priletí do Prahy a potreboval odvoz do BA, tak si objednal auto a v Prahe ho čakal chlapík a odviezol, meno firmy a cenu za odvoz si už žiaľ nepamätá.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

12:20 ide EC do Bratislavy a odtial uz ide kazdu chvilu vlak do Trencina, takze medzi 15:30 a 16:00 uz moze byt v Trencine na stanici. To je akurat na jeden prestup a este ma aj v Brne dostatocnu rezervu na presun z letiska, nakup listka a nejaky ten obed.
Aebo ak doverujes, ludom, tak skus nieco dohodnut tu: https://www.facebook.com/groups/2693099 ... 3/?fref=ts
Pripadne pohladaj ine podobne skupiny/weby. Len takto na fore mas malu sancu, ze zozenies niekoho kto to bude mat akurat v tom case po ceste.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

mne sa "paci" ta myslienka ze surne potrebuje ist na festival :roll: uz aj tak tam pride den neskor... a vermi ze to az take SURNE nieje. a ci pride hodinu - dve skor neskor je uplne jedno.. ty surne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Share a ride Brno Trenčín na FB
Pripadne bus do TN z Brna o 12.55

Ísť z Brna do TN cez Blavu je také... Divne... :)
Fpichi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fpichi »

Forsaken napísal:mne sa "paci" ta myslienka ze surne potrebuje ist na festival :roll: uz aj tak tam pride den neskor... a vermi ze to az take SURNE nieje. a ci pride hodinu - dve skor neskor je uplne jedno.. ty surne.
Pozri, v prvý deň festivalu musí ešte v Holandsku obhajovať prácu na škole, preto ide o deň neskôr. Myslím, že sa dá z môjho textu vyčítať že súrne potrebuje odvoz. Súrne sa dostať z bodu A do bodu B :) Neviem k čomu ti pomôže vedieť motívy a dôvody prečo (za kým) sa tam bude chcieť dostať
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja som sa ta na dovody ani na nic ine nepytal :wink: len zvyraznujem absurditu slova "surne" pri cestovani na fest na ktory uz aj tak meska...

ja sa teraz surne potrebujem vysrat tak pa
Napísať odpoveď