leto, prazdne mesto.. co mam robit?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spawn9999
Light Expert
Light Expert

leto, prazdne mesto.. co mam robit?

Príspevok od používateľa spawn9999 »

v lete je razom cele mesto prazdne, vsetci niekam zmizli.. som z Ba a kedze 60% BA je vychod, tak vsetci sa vratili tam... a ja neviem co robit. kde chodia vsetci? chcel by som zoznamit s nejakymi ludmi ale v meste nikoho nevidim, len turisti (pravdepodobne hladam zle). Nechcem sediet a nic nerobit, rad niecom robim... co robievate vy v lete (ked nepracujete) ? viete o niecom co by som mal vyskusat v lete alebo o nejakej akcii ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: leto, prazdne mesto.. co mam robit?

Príspevok od používateľa test »

Kupalisko, Zlate piesky, Senecke jazera, Horsky park, korcule, bicykel, opalovanie, vecer niekde kofola/pivo/kava. Nic z tohto ta nenapadlo?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

spawn, keď ti Blava pripadá v lete prázdna, tak čo potom ostatné mestá? To je čistý zapadákov? :lol:

Ak rád športuješ a chceš spoznať nových ľudí, tak úplne najľahšie je si bárs aj na Facebooku nájsť nejaké skupiny, kde si ľudia dohadujú futbal/basket/beach volleyball/whatever a potom sa s nimi osobne zoznámiť. Alebo ak poznáš nejaké ihriská vo svojom okolí, tak tam tiež určite nejakých ľudí nájdeš.

Alebo proste ísť niekam na akciu, ktorých v Blave asi nebude málo, a zoznámiť sa tam.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Choď do Prahy, keď ťa nudí Bratislava. Keď ťa začne nudiť tá, keď všetci Slováci stade odídu na leto na východ, tak potom NY. A keď stade všetci na leto pôjdu na dovolenku domov, lebo však NY, to sú všetko prisťahovalci, tak potom choď do prdele.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Treba ísť na východ s ostatnými.. ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

studuj co ta bavi,vypracuj vlastny projekt, alebo chod pracovat-zarobis si peniazky, nieco sa naucis aj cas ti ubehne. Hlavne nezabijaj cas nic nerobenim pretoze z toho clovek casom zlenivie a osprostie.
spawn9999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spawn9999 »

zil som rok vo viedni, tak mi pride prazdnejsia... tak skusim tie ihriska pohladat, aj tie skupiny na Fb... to bicyklovanie znie dobre , len si pozicam bajk este :D ... ale dakujem za reakcie, nechcem proste v lete presediet doma
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

gogo956 napísal:studuj co ta bavi,vypracuj vlastny projekt, alebo chod pracovat-zarobis si peniazky, nieco sa naucis aj cas ti ubehne. Hlavne nezabijaj cas nic nerobenim pretoze z toho clovek casom zlenivie a osprostie.
To je pravda, ale ako mladý iba pracovať na niečom a nemať dobrú partiu a klasické letné zážitky, tak ťa z toho vyslovene je*ne, a to je horšie ako zlenivenie.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

ale veď si nájdi nejakú vlastnú aktivitu
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Hej, len tak si pohonkávaj na lavičke, veď aj tak je prázdne mesto.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

pinco 100 bodov ! :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

k..va tak ma vie nasrat podobna p...ovina, co nemas kamaratov?, je jedno akych aj ked nahovno, zabijaj cas s nimi, ak si samotar citaj, najdi si zensku a bo chlapa, alebo dojdi a vymaluj mi strechu, zadara, neviem ako si stary, mas spoluziakov?, daj dohromady partu a robte neplechu a bo co
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

no no, nahodou ho chapem, ja som sa tiez pocas vysky a pocas leta dost casto nudil.
Leto na vyske = 2,5-3 mesiace volna. Ludia z vysky vsetci odisli do svojich miest a dedin, cize nas tu ostalo par, co sme boli z Bratislavy. Plus par kamosov co som mal najma so zakladky, to nezachranovalo.
Tiez som sa chodieval kupat, na bicykel, obcas pit (ale pit v lete a triezvet na druhy den cez 30tky ma velmi rychlo preslo).
Potom klasika, PC, hry/filmy/serialy.

Takze ja som sa pomerne casto "tesil" na koniec leta a navrat na vysku a na tie intrakove a vysokoskolske akcie :D

Cas sa lepsie zabijal potom ked som mal babu, takze to ti doporucujem, najdi si :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Frco ved on si nevie najst kamaratov a ty mu poradis najst si babu. Nevtipkuj!
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

mas starých rodicov?. napr na dedine. chod tam. pomoc na zahradke. turistika. cestuj. nasadni na vlak a chod niekam. nové znamosti sa niekedy nadvazuju ľahko niekedy budes za cudaka a dostanes cez hubu ked zacnes niekoho vo vlaku otravovat. do krcmy na dedine nechod bo cudzieho zmlatia. ak si introvertna povaha známosť skus hľadať na nete najskôr a uvidis co bude. skus šach a neviem ake spolocenske hry. naser sa a zamakaj na kondicke. skus posilku. chod niekam na koncert. je fakt pravda že vela ludi nemá partu urcite na niekoho natrafis. si chlap tak ta hádam zaujma technika chod na agrokomplex a bo de
Napísať odpoveď