Aktualizacia dalsich produktov Microsoft- nefunguje

Informácie o software, ankety...
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aktualizacia dalsich produktov Microsoft- nefunguje

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahojte,

neviem ci ide opat o nejaky globalny problem,alebo je chyba len u mna..ale preinstaloval som win 7 (original), klasicke zaplaty idu stahovat v pohode, ale pokial chcem nastavit, aby sa stahovali dalsie aktualizacie pre office (2007), tak to uz nejde, skusal som vsetky mozne cesty,ale vzdy ma hodi iba na stranku, ze zahrnuli windows update do menu start (mozem je odfotit ak by niekto chcel ale nic ine tam neni, proste obrazok start mneu a sipka ze tu je windows update a klikni tam). Druha vec...pokial iba zadam stranku update.microsoft.com, hodi ma tiez iba na tu istu stranku, ze windows update je zahrnuty v start menu...skusal som to aj vo win 8 (original), dokonca aj v linuxe a vysledok bol taky isty. teda...pokial chcem nastavit aktualizaciu dalsich veci v update centre...hodi ma to na tu stranku, pokial priamo zadam microsoft update...hodi ma to na tu stranku...ma niekto podobny problem ? Horsie je, ze ten office je neaktualizovany, podarilo sa mi tam dat akurat sp3 z roku 2011, teda len cakam kedy sa nejaka pliaga chyti. Diky

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2015, 22:40)
Zdravim, takze si schizofrenicky odpoviem :-D Ale nie, podarilo sa mi to vyriesit, cize do buducna, ak by mal niekto rovnaky problem ako ja, teda, ze si nainstaluje nanovo win 7 a nesli by mu nastavit aktualizacie na office a pod, tu je navod https://social.technet.microsoft.com/Fo ... proinstall . Cele to bolo o tom, ze v microsofte su tak genialni, ze si neveria sami sebe, resp. blokoval to samotny IE 11 ;-)
Napísať odpoveď