Prehravanie filmov cez DLNA panasonic viera
Prehravanie filmov cez DLNA panasonic viera
Prehravanie filmov cez DLNA aky soft je najlepsi
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Prehravanie filmov cez DLNA panasonic viera
Skus napr. Serviio.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja pouzivam MediaBrowser, no to mozno bude az trochu privela na teba. Osobne DLNA na nom nepouzivam, kedze v obyvacke mam PC a projektor, ale kamos ktoremu som to odporucal to vyuziva v spojeni s TV a vraj funguje bezchybne.
skusal som a nejdu vsetky filmy len niektoreRyan Giggs napísal:Skus napr. Serviio.
-
Ryan Giggs
VIP
So ziadnym ti nepojdu vsetky. Prehra to len tolko co prehra cez usb.
-
Michaelo
Hardcore addict
To nie je pravda. Ten co som odporucal ja transkoduje subory, takze ak chces prehrat napr. MKV, ktore telka nepodporuje, tak ti to v realnom case bude transkodovat na nejaky podporovany format a prehra ti to aj na telke 
-
Ryan Giggs
VIP
Ano ale za cenu straty kvality.
-
Michaelo
Hardcore addict
Mozes si zvolit presny kodek, bitrate atd. Pokial do toho fakt nepustas 20GB MKV, tak vvelka strata kvality nebude. Minimalne nic co by si videl na telke z niekolkych metrov.
Skusal si vobec ten MediaBrowser server?
Ps.: Transkoduje to iba formaty ktore samotna TV nepodporuje. Ak format nativne podporuje, pusta ho priamo.
Skusal si vobec ten MediaBrowser server?
Ps.: Transkoduje to iba formaty ktore samotna TV nepodporuje. Ak format nativne podporuje, pusta ho priamo.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejake artefakty komprimacie tam vidno. Prave preto že je to realtime.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak zalezi ako vykonny mas CPU a ake nastavenia si vybral
Taktiez si mozes vybrat v akej kvalite chces dane video pozerat (I ked tu si niesom isty ci to je len vo webovom rozhrani alebo aj pri DLNA).
Samozrejme ze tam bude trochu horsia kvalita, nikdy som nepovedal ze nie, ale nehovor mi, ze bude taka strata kvality ze si to dokazes vsimnut na 50" 1080p telke zo vzdialenosti ccca 3 ci 4 metre... Bez sance.
Samozrejme ze tam bude trochu horsia kvalita, nikdy som nepovedal ze nie, ale nehovor mi, ze bude taka strata kvality ze si to dokazes vsimnut na 50" 1080p telke zo vzdialenosti ccca 3 ci 4 metre... Bez sance.
-
Ryan Giggs
VIP
To nie je o CPU ale o samotnej komprimacii.
-
Michaelo
Hardcore addict
Odpisal si trochu prirychlo (editoval som to este), zabudol som tam dopisat ze ide samozrejme o samotne nastavenia, no ak nemas dost vykonny CPU, tak nebudes schopny transkodovat videa real time v nejako vysokej kvalite.
Ale aj tak si myslim ze sa zhodneme na tom, ze je lepsie mat o cosi horsiu kvalitu ako si to nedokazat vobec prehrat, kedze telka dany kodek nepodporuje...
Ale aj tak si myslim ze sa zhodneme na tom, ze je lepsie mat o cosi horsiu kvalitu ako si to nedokazat vobec prehrat, kedze telka dany kodek nepodporuje...
-
Ryan Giggs
VIP
To uz radsej nejake externe riesenie a nemas problem. Riesit to nejakym transkodovanim je ako skrabat sa pravackou na lavom uchu. Hlavne je tam ta podmienka toho lepsieho stroja co nie kazdy musi mat.
-
Michaelo
Hardcore addict
Len nie kazdy ma na to si kupovat nejake externe zariadenie co dokaze prehrat vsetky mozne formaty... Vzdy budes mat nejaky plus a minus.
Ja osobne mam v obyvacke pomerne vykonny PC napojeny na domace kino a projektor, takze s tymto problem nemam a EMBY pouzivam len na potiredenie filmov a najdenie nicoho co by som si rad pozrel. Je to idealne ked niekto k tebe pride, zapnes mu zoznam a nech si nieco vyberie
Ja osobne mam v obyvacke pomerne vykonny PC napojeny na domace kino a projektor, takze s tymto problem nemam a EMBY pouzivam len na potiredenie filmov a najdenie nicoho co by som si rad pozrel. Je to idealne ked niekto k tebe pride, zapnes mu zoznam a nech si nieco vyberie
servio mi neprehra vsetkoRyan Giggs napísal:Skus napr. Serviio.
MediaBrowser tu som sa registroval ale zas nejde prihlast poradte este nejaky soft dik
-
Ryan Giggs
VIP
Neprehrava ti to server, ale televizor.hina3 napísal: servio mi neprehra vsetko
MediaBrowser tu som sa registroval ale zas nejde prihlast poradte este nejaky soft dik