problem pri stahovani filmov
problem pri stahovani filmov
Caute, mam taky problem...vzdy ked stahujem nejaky film tak stahovanie prebieha vporiatku....film ma napriklad 700MB a za 30min mi to normalne stiahne....sledujem priebeh a vsetko je OK...problem nastane v momente ked sa film dostahuje...jakmile sa film dostahuje tak ten subor ktory mal mat 700MB sa zmeni na nejaky subor (.opdownload) ktory ma len zopar bajtov....cize samozrejme ze film nejde prehrat, akoby sa to takmer vsetko same zmazalo, skusal som rozne prehliadace, vypnut antivirus no nepomohlo, neviete v com moze byt problem?
dakujem
dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem pri stahovani filmov
Odkial to stahujes a cez co to stahujes???
stahujem z rôznych webovych stranok....a serverov...skušal som ich fakt vela.....momentalne sťahujem normalne cez operu....ale ako som pisal skušal som sťahovať aj cez ine prehliadače no vysledok ten isty
-
hojko
Site Admin
Co antivirak, mas nejaky, skusal si ho vypnut??? Skusal si prebehnut PC cez antivirak a skusil prebehnut cez Malwarebytes Antimalware??? Skusil si otestovat pamate cez MemTest86 a disk cez HD Tune???
mam Microsoft Security Essentials....ano skusal som ho vypnut...aj som skenoval PC...testoval som aj pamate aj disk a vsetko OK
-
hrban
Addict
If your downloading file from the Opera Web browser was interrupted before it was finished, you may be able to still recover a portion of the file by deleting the ".opdownload" extension and trying to open it.
podľa stránky opery je to koncovka súboru, ktorý nie je stiahnutý kompletne. Čiže predpokladám, že nastane niekde chyba počas skenovania súboru. Pozri, či náhodou nemáš niekde nainštalovaný ešte iný antivírus.
hoď sem výpis z HJT (hijackthis, malý program, ktorý stiahneš tu)
vyber možnosť do a system scan a skopíruj všetko čo tam vybehne a pošli sem
podľa stránky opery je to koncovka súboru, ktorý nie je stiahnutý kompletne. Čiže predpokladám, že nastane niekde chyba počas skenovania súboru. Pozri, či náhodou nemáš niekde nainštalovaný ešte iný antivírus.
hoď sem výpis z HJT (hijackthis, malý program, ktorý stiahneš tu)
vyber možnosť do a system scan a skopíruj všetko čo tam vybehne a pošli sem
neviem, ked som to skušal cez ine prehliadace vysledok bol ten isty, skusim este aktualizovat operu ma napadlo
text nesiel skopirovat preto posielam takto
text nesiel skopirovat preto posielam takto
-
hrban
Addict
skús prebehnúť pc týmto programom. máš tam strašne veľa divného bordelu v prehliadačoch, (toolbary a podobne)
normálne daj scan, do 5 min je scan hotový, odstráň čo nájde a reštartuje sa PC, potom skús sťahovať, čo to bude robiť.
ešte som si všimol nejaký bordel, po tom čo sa reštartuje, pusti HJT znovu a pošli ešte čo to vypľuje.
normálne daj scan, do 5 min je scan hotový, odstráň čo nájde a reštartuje sa PC, potom skús sťahovať, čo to bude robiť.
ešte som si všimol nejaký bordel, po tom čo sa reštartuje, pusti HJT znovu a pošli ešte čo to vypľuje.
preskenoval som to tym programom, nieco naslo, zamazl som to, restartoval....pozul znovu HJT tak posielam... vsimol som si ze ten one.exe tam stale je, snazil som sa ho aj manualne zmazat na disku ale nešlo to, štve ma to že mam v PC virus. Idem skusit stiahnut nejaky film čo to spravi, budem infromovat.
dakujem Ti
dakujem Ti
-
hrban
Addict
v každom prípade, môžeš program vypnúť, nech nie je spustený, kľudne aj cez HJT, stačí aby si dal fajku do štvorčeka naľavo od toho riadku a dole Fix checked
po reštarte by sa nemal spúšťať, ináč podľa databáz je to sám o sebe neškodný program, max otvára nejaké diery vo windowse.
po reštarte by sa nemal spúšťať, ináč podľa databáz je to sám o sebe neškodný program, max otvára nejaké diery vo windowse.
-
hojko
Site Admin
Skusal si to aj cez ten Malwarebytes Antimalware???
ano skušal som to aj cez Malwarebytes Antimalware, zmazal som ten bordel cez ADWCleaner ako mi radil Hrban no po dnešnom sťahovani je vysledok ten isty, ostava mi zrejme len preinštalovať windows
-
hrban
Addict
ešte skúsim posledné, máš nainštalovaný program s názvom RealNetworkDownloader, choď do ovládacích panelov, tam pridať alebo odobrať program (add/remove program) a odinštaluj to. To je ešte posledné, čo mi napadá. Ten program je určený na sťahovanie videa z youtube, atď, je možné, že to robí šarapatu v prehliadači.
tak toto ma teda fakt prekvapilo, program bol sucastou programu Real Player a po uplnom odinštalovani mi zrazu všetko šlape tak ako má
problem vyrieseny, este raz dakujem