Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
no mna zaujima co ty ocakavas od volieb 2016. co sa zmeni podla teba?
-
javatar
Hardcore addict
Ja ta chapem. Zlepenec vs. Vlada smeru je prast ako uhod. Mna svojimi nekonecnymi hadkami o vsetkom tiez dost sklamali. A to postavenie SaS pred politicku samovrazdu tiez neviem ako ich mohlo napadnut. Lebo Radicova takto uskodila ako SDKU tak SaS.aacid napísal:javatar:
mozno len maju stastie ze ziadne dolezite rozhodnutie nepadlo. ja viem ze sa budem opakovat, ale pravicova vlada v roku 2011 mala spravit jedno velke a dolezite rozhodnutie, nezvladla to.
nehovorim ze vlada robi rozhodnutia kazdy den a neda sa bez toho fungovat, ide o to ze ked nejake rozhodnutie prijde, tak je dolezite sa dohodnut, toto nejak ten zlepenec nezvladol.
A ta vlada celkom lacno predala platinu, na to tiez nezabudam.
Neviem co vsetko pozitivne stihli (matne si spominam len na transparentejsie verejne obstaravanie) ale viem, ze tak neuskodili ako strana nasho premiera. Prvym problemom slovenska je problematicka tvorba pracovnych miest a tam smer zase viac skodi ako pomaha. Takze v tomto smere je lepsie nerobit nic ako kazit
Navyse - hra moci je vrtka ale taka aj ma byt. Kumulovat moc zriedkakedy prinasa dobre vysledky.
ja dufam ze pravica vyhra a bude schopna sa dohodnut a bude vladnut 4 roky uplne najlepsie ako sa da. dufam, ale neverim tomu.
k tvorbe pracovnych miest, ja by som zrovna tam problem nevidel az taky, nezamestatnost od roku 2012 klesa.
k tvorbe pracovnych miest, ja by som zrovna tam problem nevidel az taky, nezamestatnost od roku 2012 klesa.
-
javatar
Hardcore addict
Nezamestnanost nam klesa. Ked si ale uvedomis, ze hodnoty tvoria ludia a nie vlady tak ti dojde, ze kazda vlada tento proces brzdi. A potrebujeme vladu ktora tento proces bude brzdit co najmenej.
A aj vlada ktora nic nerobi brzdi menej ako vlada ktora je schopna zdanit/zodvodovat aj studentov.
Pisal som to uz neraz a napisem to zas:
Rozdiel medzi zlodejom a politikom je v tom, ze kym zlodej si vybera ci okradne mna, politika ktory ma okradne si vyberam ja. Takze ak si vybrat musim (kedze anarchia je v nedohladne) tak si vyberiem toho kto ma okradne najmenej.
A aj vlada ktora nic nerobi brzdi menej ako vlada ktora je schopna zdanit/zodvodovat aj studentov.
Pisal som to uz neraz a napisem to zas:
Rozdiel medzi zlodejom a politikom je v tom, ze kym zlodej si vybera ci okradne mna, politika ktory ma okradne si vyberam ja. Takze ak si vybrat musim (kedze anarchia je v nedohladne) tak si vyberiem toho kto ma okradne najmenej.
nezamestatnost od roku 2012 klesa aj napriek vlade smeru, nie vdaka
co si ty urobil preto, aby volici Smeru/KDH/Mostu volili niekoho ineho?
nemozes sa stazovat, ze realita je taka, aka je, ak ju nemienis aspon ciastocne zmenit
da sa to
co si ty urobil preto, aby volici Smeru/KDH/Mostu volili niekoho ineho?
nemozes sa stazovat, ze realita je taka, aka je, ak ju nemienis aspon ciastocne zmenit
da sa to
nic,aacid napísal:no mna zaujima co ty ocakavas od volieb 2016. co sa zmeni podla teba?
sulik a jeho strana nikdy nebude mat nadustavnu vacsinu, navyse vacsina ludi v tom ma jasno, ze ich nikdy volit nebudu.
ostatne strany su tiez mimo, aj keby sa spojili, vzdy budu spory a vyhovorky typu "nie je politicka vola", take sa deje hlavne ked sa spajaju kadejake liberalne-krestanske-madarske strany.
jedna tzv. pravicova strana nikdy nebude mat nadpolovicnu vacsinu, nie to este ustavnu
momentalne SMER je na tom najlepsie, vdaka tomu o com som pisal.
to co sa stalo kedysi s SDK, ze sa dokazali spojit rozne strany a polozit HZDS k zemi, len vdaka pomoci zapadu a komercionalizacii spolocnosti (markiza), HZDS narozdiel od SMERu nerobil dvojtvarnu politiku (vstup do NATO, EU), na co aj doplatili.
3. cast clanku o stranach: http://blogy.hnonline.sk/lubomir-galko/ ... dal-3-cast
hh, Fico zase trepe, magor
https://dennikn.sk/182920/reformator-fi ... a/?ref=tit
hh, Fico zase trepe, magor
https://dennikn.sk/182920/reformator-fi ... a/?ref=tit
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vazne? takze je lepsie pokazit fungujuci proces ako ho nechat tak, ako bol??? Divne myslenie.aacid napísal:vlada ak nebude robit ziadne rozhodnutia, tak to bude mat celkom slusny dopat na fungovanie statu, nemyslis?
To, ze ty nevies co vlada hoci len za 2roky urobila, je len tvoja neschopnost. Kopa veci bola naplanovana, lenze sa okolo toho nerobi taky humbuk, ako robi sudruh s balickami. Napr. priplatok na matersku bol naplanovany na 70% uz v roku 2014. Teraz sa Sudruzenko dusoval v balicku, ze sa zavedie az v r.2016. Ked si tie stupidne balicky na lakanie debilov detailne prejdes a zistis, co vsetko uz bolo v procese planovalia na roky 2013-2014, tak zistis, ze sudruh je v podstate 2roky pozadu. Samozrejme, nezmysly na zalepenie oci blbcom ako vlaky zadarmo nenajdes. Planovanie ekonomickej samovrazdy je vykon len sudruha.
vestecku gulu nemam, ale tak ako pri vsetkom, kedze nevidim do buducnosti, pozeram na minulost a z toho vyvodzujem ako by to mohlo dopadnut. Iste, a ked predvcerom a vcera prsalo, bude aj dnes. Uz len to, ze raz na niecom krachli ich vedie k tomu, aby rovnaky proces neopakovali. Ci ty sa raz chytis zeraveho uhlika, tak to budes neskor opakovat znova? Napr. sa zmenilo to, ze SDKU defacto neexistuje.
200 milionov z predaja vagonov by neuzivilo ani vsetkych nasich dochodcov po cely JEDEN mesiac. hej tie sumy ked len tak niekde v spravach vidis vyzeraju nechutne, pretoze 99.9% obyvatelstva nebude schopna tolko zarobit za cely zivot. Tzn. je v poriadku ich presunut do sukromnych vrecak, lebo by nam v konecnom dosledku ani nechybali, ci co chces touto dementnou argumentaciou povedat? Takymi dristami zvykne zlahcovat sudruh, pripadne aj tupovolici. Socialnych experimentov sudruha je viac, napr. 415mil. si vyplatia akcionari Dovery do vrecka. Pripadne 1.5mld. na predrazenom PPP projekte. To uz je dostatocne, ci znova slabota, lebo to neuzivi dochodcov??? ci nakup zbytocnych vrtulnikov za 400mil.Eur? alebo kazdy nakup IT techniky predrazeny bezne o 30-50%, obcas aj 100% viac oproti maloobchodnym cenam. Napr. tablety svojho casu s cenou 400eur, sa nakupovali tusim za 600. Hlavne, ze sa potom vlada chvali ako je informatizovane skolstvo, akurat ze na tych tabletoch dokopy nie co je spustit.
A takych nakupov su stovky a stovky vo vsetkych sferach, kde nakupuje stat, ze by sa ti hlava zatocila. http://www.wwwplus1den.swww.plus1den.sk ... sobom.html
http://www.sme.sk/c/4836498/ministerstv ... azene.html
http://www.etrend.sk/ekonomika/caplovic ... pania.html
Vies ako nakupuju daktore firmy z IT? napr. tak, ze jeden clovek vlastni 3firmy, iny clovek vlastni dalsie a v prvych 3 moze mat podiel. Takych ludi je zopar a do sutaze sa prihlasi aj 7firiem, ale stoja za tym napr. 3ja ludia. A uz sa len dohodnu, kto si tu zakazku zoberie. Do firiem dokonca prichadzaju zastupcovia statu s tym, ze tato zakazka bude za tuto cenu a vy z nej odvediete tolko a tolko percent. Tak ju mate zarucenu. Uz je len na tvojom moralnom postoji, ci to vezmes. To je "stabilita" tejto vlady.
mne prijde ozaj lepsia strana, ktora je jednotna, Jednotne kradne, vyborne.
nahodou prijde dalsi euroval a nahodou bude zase vladnut pravicovy zlepenec, a len tak nahodou si mimo, ale skor to mas vrodene. Eurovaly tu padaju kazdy polrok, tak preco by nemohol prist buduci rok dalsi, ze?
Neviem, ci si vobec uvedomujes, ake nezmyselne dristy vymyslas.
smer si svojich 35-40% udzi, Iste, bohuzial inteligencia populacie nestupa, ale drzi stabilne na jednom mieste.
Ako dopadnu volby pisat nebudem, lebo nemam vestecku gulu ako ty, a co mesiac, to inak vyzerajuci prieskum. Vlastny si platit rozhodne nebudem.
1 - toto je posledny prispevok ktorym na teba reagujem, nepaci sa mi tvoj az prilis agresivny ton a tvoje opakujuce sa urazanie ma.
2 -
3 - pokial nedokazes pochopit ze vetu "nahodou prijde dalsi euroval" som nemyslel doslova dalsi euroval, ale vseobecne podobne velky problem, ktory bude potrebovat rychlu reakciu, tak ozaj nema zmysel s tebou diskutovat.
4 - pokial nemas vestecku gulu, netusis ako volby dopadnu a ani si sa nad tym nezamyslal, podla coho chces preboha volit? ved nikto nema vestecku gulu, ale kazdy ma hadam aspon dost rozumu aby vedel koho bude volit a preco. problem je ze vacsina slovenska voli podla billboardov a reklamnych spotov popri pozerani panelaku. ty si mi zatial nedal ziadny dovod mysliet ze uvazujes inak.
ak chces so mnou dalej diskutovat, prosim odpusti si tie urazky
2 -
toto je asi tvoj velky problem, ozaj mas pocit ze nas stat funguje? ze funguje dobre? samozrejme pokazit fungujuci proces je zle, ale pokial proces nefunguje a stale sa zhorsuje, nerobit nic je rovnako zle.azne? takze je lepsie pokazit fungujuci proces ako ho nechat tak, ako bol??? Divne myslenie.
3 - pokial nedokazes pochopit ze vetu "nahodou prijde dalsi euroval" som nemyslel doslova dalsi euroval, ale vseobecne podobne velky problem, ktory bude potrebovat rychlu reakciu, tak ozaj nema zmysel s tebou diskutovat.
4 - pokial nemas vestecku gulu, netusis ako volby dopadnu a ani si sa nad tym nezamyslal, podla coho chces preboha volit? ved nikto nema vestecku gulu, ale kazdy ma hadam aspon dost rozumu aby vedel koho bude volit a preco. problem je ze vacsina slovenska voli podla billboardov a reklamnych spotov popri pozerani panelaku. ty si mi zatial nedal ziadny dovod mysliet ze uvazujes inak.
ak chces so mnou dalej diskutovat, prosim odpusti si tie urazky
-
Makovnik
Medium Professional
Tie zbabele upozornenia ma nezaujimaju, nie sme v skolke.
Tvoj velky problem je, ze nerozumies citanemu textu.
Napisal som, ze stat funguje dobre? Nenapisal, tak si nevymyslaj blbosti. Pokial proces nefunguje, pomoze mu ho este viac pokazit, aby nefungoval vobec? Nepomoze. Teda dosledok je, ze tato dementna vladna strana este nic dobre neurobila a dokonca opravuje uz aj sama po sebe http://hnporadna.hnonline.sk/clanky-168 ... nie-837827
Pritom na nezmyselnost tohto konkretneho pripadu upozornovali hned na zaciatku ludia z fachu, ze fungovat to nebude.
A ty tuto bandu debilov planujes volit znova?????????????????????????
Ja dokazem pochopit, ze pises kraviny a ziadna dalsia vec ako euroval momentalne nie je v plane, o ktorej by sa uz teraz nevedelo. Toto su zalezitosti ohlasovane cca 3-6rokov pred ich uvedenim do praxe.
Naco mi vediet, ako volby dopadu, ked chcem dakoho volit?
Trochu uvazuj, kym daco napises.
Ci ty volis podla volebnych prieskumov?
Podla bilboardov a podobnych obrazkov volis jedine tak ty, v r. 2002 hole zadky, v 2010 si bol za slovensko//obrazky vkladaj do priloh a nakoniec v 2012 Istoty jak bejk... a zvolil si. Neviem preco svoju neschopnost rozlisovat realitu delegujes na mna??

//Nabuduce, ked dostanes edit, ze si mas vlozit obrazok do prilohy, tak si ho laskavo do tej prilohy vloz, nie zmazat edit a dat sem opat odkaz na obrazok!
Tvoj velky problem je, ze nerozumies citanemu textu.
Napisal som, ze stat funguje dobre? Nenapisal, tak si nevymyslaj blbosti. Pokial proces nefunguje, pomoze mu ho este viac pokazit, aby nefungoval vobec? Nepomoze. Teda dosledok je, ze tato dementna vladna strana este nic dobre neurobila a dokonca opravuje uz aj sama po sebe http://hnporadna.hnonline.sk/clanky-168 ... nie-837827
Pritom na nezmyselnost tohto konkretneho pripadu upozornovali hned na zaciatku ludia z fachu, ze fungovat to nebude.
A ty tuto bandu debilov planujes volit znova?????????????????????????
Ja dokazem pochopit, ze pises kraviny a ziadna dalsia vec ako euroval momentalne nie je v plane, o ktorej by sa uz teraz nevedelo. Toto su zalezitosti ohlasovane cca 3-6rokov pred ich uvedenim do praxe.
Naco mi vediet, ako volby dopadu, ked chcem dakoho volit?
Ci ty volis podla volebnych prieskumov?
Podla bilboardov a podobnych obrazkov volis jedine tak ty, v r. 2002 hole zadky, v 2010 si bol za slovensko//obrazky vkladaj do priloh a nakoniec v 2012 Istoty jak bejk... a zvolil si. Neviem preco svoju neschopnost rozlisovat realitu delegujes na mna??
//Nabuduce, ked dostanes edit, ze si mas vlozit obrazok do prilohy, tak si ho laskavo do tej prilohy vloz, nie zmazat edit a dat sem opat odkaz na obrazok!
konec, uz si zo mna dokonca spravil ficovolica, super, maj sa, pozdravuj doktora 
-
Makovnik
Medium Professional
Konec, lebo si si uvedomil, aky si traged a plieskas nezmysly? Ked obhajujes fica ako zmyslov zbaveny, tak si co, dzurindovolic?
minimalne si trapny a este aj priblbly. A dokonca uz nemas ani ziadne argumenty, len si sa urazil ako male decko.
Na jaku rit mam vkladat obrazok do prilohy, ked staci len odkaz nanho a nie je potrebne mat nahlad??????????
Na jaku rit mam vkladat obrazok do prilohy, ked staci len odkaz nanho a nie je potrebne mat nahlad??????????
-
javatar
Hardcore addict
ale on neobhajoval fica ani jeho vladu, on si len mysli, ze je lepsia zle funkcna vlada ako nefunkcna vlada
-
Waagbistritz69
King
https://hojko.com/pravidla-fora-citajte ... t6559.htmlMakovnik napísal:Na jaku rit mam vkladat obrazok do prilohy, ked staci len odkaz nanho a nie je potrebne mat nahlad?
https://hojko.com/obrazky-t24652.html
To tu ťažko vysvetlíš podaktorým zaslepencom, ktorý keď zbadajú isté 4 písmenká pokope, prestanú racionálne rozmýšľať.javatar napísal:ale on neobhajoval fica ani jeho vladu, on si len mysli, ze je lepsia zle funkcna vlada ako nefunkcna vlada
jednoduchy kratky vystizny status danky bobekovej, vysvetluje ako to tu v skutocnosti je a mozeme sa aj na hlavu postavit, nic sa nezmeni ak vacsina ludi nepristupi a nepovie dost, mozeme sa do nekonecna hadat, kto je lepsi, ci meciar, fico, dzurinda, sulik, ci je lepsia zla alebo nefunkcna vlada:
Inštitút bieleho koňa zabezpečuje beztrestnosť tunelárov, mafiánov a štátnych chobotničiarov. Zdevastované podnikateľské prostredie umožňuje loviť v kalných vodách, bordel v OR SR je už neúnosný, a samotná vláda rozhoduje o nesprávnych číslach. Denne pokračujú konkurzné konania v trvaní viac ako 15 rokov, cez ktoré konkurzná mafia tuneluje našu krajinu. Toto sú hlavné dôvody, pre ktoré sme absolútne na najlepšej gréckej ceste. To ale vyhovuje chobotničiarom, lebo sú len poskokmi nadnárodného finančného kapitálu. Tárajovia typu Daňo, Laurinec, Chlebík, a rôzne hnutia, či tárajovia na tribúnach vedľa Kotlebu tu nie sú náhodou. Majú za úlohu poistiť súčasných mocných a tento GORILISTAN.
Zrušenie inštitútu bieleho koňa, rekonštrukcia OR SR a urgentné preverenie všetkých konkurzných konaní, pohľadávok voči štátnym spoločnostiam nezávislou odbornou občianskou komisiou ako prvý krok by bol dostatočne účinný na odkrytie stavu v krajine pod vládou MAFIE !
A to je to, čo táto moc nikdy nepripustí. To sa skôr tí, čo po takom kroku volajú ocitnú na AOT ! Aj to zariadili mocní prostredníctvom svojich trollov a poskokov. Pre nás imúnnych sú však ich snahy celkom zbytočné. Sú nervózni a MY to vieme. Ale nie z Martina Daňa, nie z Kotlebu....
A preco z Kotlebu? Mafian - konkurent?
co je fakt, kotleba na tuto mafiu, ktora je jedna z hlavnych pricin fungovania vlad, vobec, alebo malo poukazuje... ci sa boji alebo to robi naschval, tazko povedat..
Eduar Chmelar oznamil zalozenie strany SEN - Solidarita Ekologia Nenasilie
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/ ... 65/?type=1
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/ ... 65/?type=1
Vážení priatelia a priateľky, milé kamarátky a kamaráti! Celý svoj profesionálny život premýšľam, diskutujem a polemizujem o Slovensku. Nie vždy som príjemný, ale vždy som otvorený. Mojim známym, priateľom a možno aj svojim deťom občas musím liezť na nervy, keď im vášnivo rozprávam o tom, ako by to tu mohlo vyzerať a prečo to tak nie je. Mám svoj vlastný sen o modernej krajine, do ktorej by sa vrátilo šťastie ako hodnota, ktorá by dala príležitosť všetkým jej obyvateľom bez rozdielu a ktorá by do pojmu vlastenectvo zahrnula dôslednú ochranu bohatstva našich prírodných zdrojov. Potom ma mnohí z vás vyzvali, aby som nesníval, ale už konečne konal...
Nemyslím si, že sny sú nepotrebné. Na to, aby ste dosiahli skutočnú zmenu, si ju najprv musíte vedieť predstaviť a veriť jej. Ja som sa rozhodol veriť svojim snom a vašej podpore. Chcel by som vám oznámiť, že dnes na poludnie sme v Banskej Bystrici začali zber podpisov na založenie politického hnutia SEN. Jeho základným cieľom je odstrániť oligarchický, korupčný a partokratický systém, ktorý dusí rozvoj našej vlasti a vybudovať moderný štát postavený na sociálnych, environmentálnych a mierových princípoch. Je to misia, ktorá presahuje jedno volebné obdobie a schopnosti jedného človeka. Ale ak nás bude veľa, ak budeme mať čisté srdcia a otvorenú myseľ, spoločnými silami túto obludu porazíme. V nasledujúcich mesiacoch vám predstavím spoločenskú ponuku, ako zmeniť Slovensko k lepšiemu a urobiť z neho štát pre všetkých. S pokorou sa uchádzam o vašu dôveru a je len na vás, či vás osloví.
konecne bude mat aj hughito koho volit ^^
este by mohol pribrat Blahu, konecne by sa zacal rozpad Smeru (JK)
ale teraz vazne, zakladat stranu pol roka pred volbami je blbost na n-tu, za tu dobu nestihne nic, ani len poskladat kandidatku s renomovanymi ludmi, prichystat program, objasnit postoje strany (jeho postoje su jasne, ale stranu netvori on sam), atd...
uz pol roka dozadu bolo neskoro, ale ked stiahne Smeru aspon 2 percenta, bude sa to dat povazovat za uspech
ako tak citam jeho FB, Fico sa moze v populizme schovat
este by mohol pribrat Blahu, konecne by sa zacal rozpad Smeru (JK)
ale teraz vazne, zakladat stranu pol roka pred volbami je blbost na n-tu, za tu dobu nestihne nic, ani len poskladat kandidatku s renomovanymi ludmi, prichystat program, objasnit postoje strany (jeho postoje su jasne, ale stranu netvori on sam), atd...
uz pol roka dozadu bolo neskoro, ale ked stiahne Smeru aspon 2 percenta, bude sa to dat povazovat za uspech
ako tak citam jeho FB, Fico sa moze v populizme schovat
ekonomov ocividne v strane este nemaEdo napísal:K Vašej téme Vám môžem povedať len toľko, že medzi navrhovanými témami je aj zvýšenie minimálnej mzdy na 500 eur, aby sa zabezpečil dôstojnejší život pre skupiny obyvateľstva, o ktorých hovoríte.