Netradičné priezviská
Netradičné priezviská
S akými netradičnými priezviskami ste sa stretli? Ja Strašivtáková a predvčerom šom sa bavila s chlapci v robote jeden sa volal Čuro a druhý Vták keď odišli nemohla som sa prestať smiať 
Re: Netradičné priezviská
To mi pripomenulo, ako mi minule hovoril kolega o jednom známom, čo má meno Adolf Jebavý. A že dotyčný šiel na matriku, že si chce zmeniť meno. Tam mu povedali, že to chápu, a aké meno by chcel. On na to, že Peter Jebavý, nechce mať predsa meno po najväčšom fašistovi 
no, ja by som chcel zistit povod priezviska Niňaj... a nedarí sa mi to..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mne to zas pripomenulo túto tému: vtipne-mena-a-priezviska-t156656-160.ht ... priezviskajimmy_xp napísal:To mi pripomenulo, ako mi minule hovoril kolega o jednom známom, čo má meno Adolf Jebavý. A že dotyčný šiel na matriku, že si chce zmeniť meno. Tam mu povedali, že to chápu, a aké meno by chcel. On na to, že Peter Jebavý, nechce mať predsa meno po najväčšom fašistovi
otázne je, čo autor(ka) chápe pod pojmom "netradičné". Lebo mám taký silný pocit že sa tu nebudú riešiť rodokmene významných osobností. Či?
-
Andi_Cibula
Addict
jimmy_xp: viz. foto
Spolubydla chodieval do školy okolo domu kde bola schránka s menom Radovan Pipík.
Spolubydla chodieval do školy okolo domu kde bola schránka s menom Radovan Pipík.
-
Yos
Professional
Kolegovia v robote - Chamraď a Duba Csaba 
vtipne-mena-a-priezviska-t156656.html 
//Boha Audio sak ty si to sem uz vlastne dal, ako to ze to uz neni zamknute...
//Boha Audio sak ty si to sem uz vlastne dal, ako to ze to uz neni zamknute...
Naposledy upravil/-a audiotrack v 14 júl 2015, 7:58, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: pretože netradičné a vtipné sú podľa mňa dve rôzne veci. Chcel som počkať či sa táto téma bude vyvíjať takým smerom, ako bola pomenovaná. Ale očividne sa tu riešia iba vtipné
Dôvod: pretože netradičné a vtipné sú podľa mňa dve rôzne veci. Chcel som počkať či sa táto téma bude vyvíjať takým smerom, ako bola pomenovaná. Ale očividne sa tu riešia iba vtipné