Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pre autora temy .... na zaciatok .....

mozno pochopis a moznoze nie ....

LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Sorry qwerty, o tvoje materialy az tak nestojim. Padlo tu ale zopar good points, tak nech zareagujem na tie co si pamatam

Javatar: ze to nie je vacsina. Ano aj nie. Extremizmus (lubovolny, teda aj feminizmus) ako ty vravis, bude negativne korelovat s inteligenciou. Ale celkovy efekt - castokrat staci mala zmena ktora sa adoptuje v populacii potom to (amplifikovane milionmi ludi) bude mat efekt, resp. sa to moze nabalovat (bude to nova norma - vychodiskovy bod pre dalsie zmeny) . Urcite to neni zanedbatelne - vid "Japonskych muzov bylinozravcov". Mi povedz oni nie su statisticky signifikantni? Ze zeny predbehli muzov v college graduation (US), priblizili sa vyplatami, mobilite, etc. - si myslis ze nieco taketo nebude mat efekt v interakcii kde zena je "ta slaba"? Velmi pekny (hoci efektom slaby) priklad je ze mas na rande zaplatit za oboch, pricom zena pomaly zarobi presne to co ty. Vravim, problem to nerobi ale nejako to zachytava stav.

Javatar: Co sa zapadu tyka. Mozes prosim povedat kde? Zaujima ma to hnez z viacerych dovodov, kedze Prahu eventualne opustim.

Terepin: ako no offense ale prosim drz sa mimo temy, alebo si aspon 2x premysli co pises. Tvoj anecdotal evidence je dost irelevantny (ja riesim velmi problematicku teoriu, ty riesis konkretne problemy). Potom sa tema nafukuje, zneprehladnuje a potom aj vdaka tebe ja budem ten sprosty ch*jko ktory vygeneroval 50 stran hojko temy. Oziv svoju vlastnu temu a prispevky v tejto obmedz. Prosim pekne. Naozaj.

Inak klasika z poslednych X stran, ludia si neprecitaju/nepochopia argument a neprecitaju si ani clanky na ktore linkujem (velka cest vynimkam) a budu znova jak pokazene radio hovorit ake je to suber brutalne easy a aky strasny retard musim byt ze mi to nedochadza. Neviem ci tie odkazy mam pastnut 100x pod seba aby si to niekto vsimol? Ako no offense, ale nebavi ma ze je to ako hadzat hrach na stenu - ja ukazem vzdy nejaku novu, PODLOZENU analyzu, statistiku, (v tomto pripade uradny/vladny) report a nejaky chujko mi odpise spravu v template:

Kód: Vybrať všetko

<hubovanie aky neskutocny somar som>
<bla bla bla neverim statistikam a podlozenym studiam>
<moj empiricky nepodlozeny anecdotal evidence o tom ako mi dala kosom 1.,2.,3. ale statocne som vydrzal a 4. roztiahla nohy (kym si nenasla lepsieho)>
<genericka rada> (bud sebavedomy, chod na disko, sprav si okruh kamosiek*, ...>
Ludia prosim prestante ma minuskovat s komentarom ze zomriem ako panic a ako mam nechat zeny alfa samcom :D :D Ked by fakt prislo do tuheho a neexistovala by ziadna sanca so zenami tak stale existuje vieme ktora moznost. Ako nehovorim ze to spravim teraz ale ak si na to clovek rozumne naplanuj kapital tak moze mat kazdy tyzden inu, nad priemernej kvality a s testami a bez toho aby to pokazilo budget. Som zvedavy kto bude alfa samec potom, s 52 zenami za rok :lol:
qwerty-xyz

sorry SOMARU .... ale TOMAS je na tieto veci expert, a ked si tak blby ze to odmietas akceptovat potom ti niet pomoci.

Ked si chces platit kur*y, kludne, ale to je TOTO ISTE ako ked pojdes do autoskoly a budes si platit rekondicne jazdy a vraviet kazdemu aky si ty KING lebo soferujes lavou zadnou, a na kopec autach.

ta, ne nesi.

king budes az ked budes soferovat bezchybne a SAM.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

ty si sa to uz naucil? ;-)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

:D si zabil teraz :D

LeibnitzX - presne o toto tu ide, ze sledujes viac kadejake statistiky po internetoch a zabudas, ze sa deje nieco aj mimo neho a tebe to uteka
qwerty-xyz

:psssst: nie. Auto nezvladam. Zeny ano. . . .

ale ako priklad by to posluzit mohlo, a autor temy by video mohol aspon pozriet, ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:Javatar: ze to nie je vacsina. Ano aj nie...
Ano, spolocnost sa vyvija, nieco je jednoduchsie, nieco je tazsie, japonci doplacaju na kombinaciu svojho a zapadneho zivotneho stylu, mnoho chlapov to vzdava lebo zeny nereaguju na to na co im bolo vtlkane do hlav, ze budu a celkovo su nepochopitelne ako aj vzdy boli. Antikoncepcia a nezavislost zien naozaj sposobuju, ze je tazsie si vztah udrzat. Zit dnes predstavuje inu vyzvu ako to bolo v minulosti. A Darwinove "prezije najprisposobivejsi" plati stale. Ako mozes vidiet v tom japonsku tak muzi sa odmietaju nahanat za zenami tak zeny nahanaju muzov. Vsade mozes vidiet zeny ktore sa dost odhaluju len aby sa im dostalo pozornosti a mohli si vyberat. Svet sa meni a to je dobre. Ludia vsak zmenu nenavidia a s tym treba nieco robit. Eventualne sa ale prisposobia alebo budu trpiet. Ani ty ani ja niesme vynimky. Prisposob sa (zbieraj skusenosti so zenami - na zaciatku akekolvek alebo sa stan "bylinizravcom") alebo ostan v tvojom medzistave a trp. Ci uz sa budes posuvat alebo ostanes na mieste tak to prijemne nebude. Taky je zivot.
LeibnitzX napísal:Javatar: Co sa zapadu tyka. Mozes prosim povedat kde? Zaujima ma to hnez z viacerych dovodov, kedze Prahu eventualne opustim.
Jedno z Londynskych predmesti. Este par tyzdnov. Plan je od Septembra opat makat v Londyne. Ale ak tu chces ist tak na tom sebavedomi popracuj a poriadne. Lebo uz som posral aj pohovor do jobu kde som napisal testy na 100% a dostal job v ktorom som na uvodnych testoch doslova pohorel. Vystupovanie a dojmy robia svoje. Co by ta mohlo inspirovat je, ze ja som sa prestahoval nie kvoli peniazom ale prave kvoli nepohodliu ktore tu zazivam (vyssia konkurencia vo vsetkom ta nuti sa vypracovat). A kedze si uz zase hoviem tak robim vcelku iracionalne kroky aby som to mal tazsie. Takze uvidime ako dlho sa tu udrzim a co vsetko sa naucim...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Boha vy dvaja ste tragedi :D popravde sa absolutne nedivim ze si neviete nikoho najst. Ja byt baba, tak si radsej pojdem kupit uhorku salatovu len za 39 centov jak sa s vami zahadzovat.

Uprimne, co ste schopni priniest do vztahu? Ani nehovorim, ze ochotni, ale schopni. Nejaku moralnu podporu? Prijemne stravene chvile? Perspektivu spokojneho zivota? S VASIM pristupom??? lol.

Tuto temu treba premenovat: Kutik sebalutosti Leibnitza a Terepina.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja nemám čo ľutovať, a už vôbec nie seba.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozno z tvojho pohladu to tak nevyzera, ale, poviem to za vsetkych prispievajucich, spravas sa ako posledny looser
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Toto je moj posledny prispevok. Fakt to tu nema zmysel a neviem ci je horsie moje argumentovanie dookola alebo pocuvat nadavky a podkopavanie od okolia, neustale do okola, Terepinova neschopnost neprispievat jeho empiricke melancholie do teoretickej debaty alebo genericke rady (pravdepodobne castokrat stredoskolakov). Tato tema je totalny zabijak casu a z pravidelnych prispievatelov davaju zmysel len runesove a javatarove prispevky (hoci aj on si rad z casu na cas kopne, jeho prispevky aspon maju integritu a castokrat aj ustretovost), to sa da riesit efektivnejsie cez PM. Nebudem teda umoznovat dalsie motanie sa dookola a ja s tymto vlaknom koncim a nic dalsie neprispejem. Toto je z mojej strany koniec temy. Ak sa da zvolat nejaky duch "temu uzamykaci" (=admin) tak pod medzi nas :).

Pekny zvysok vecera vsetkym.
LeibnitzX
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Takže pred siedmimi mesiacmi si založil tuto temu,kde si očakaval že ti niekto poradi.Po siedmich mesiacoch a 44 stranách rád a odporučani si sa rozhodol svojsky tuto temu ukončiť,samozrejme stale si budeš húcť svoje :) Povedz mi aku radu si vlastne očakaval,že čo ti tu normalni ľudia poradia? Progres od decembra žiadny?
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:mozno z tvojho pohladu to tak nevyzera, ale, poviem to za vsetkych prispievajucich, spravas sa ako posledny looser
A čím? Že ma prestalo baviť v jednom kuse sa deprimovať neustálym pádom do friendzone? Už som ti niekedy povedal definíciu šialenstva?
Druhá vec, ja nemám sebemenší problém komunikovať so ženami. Dokázal som to s dievčaťom, ktoré som miloval, so známou, ktorú sotva tolerujem, s neznámou, ktorú som videl prvý raz v živote, s kolegyňami o generáciu staršími. Čo je na tom komplikované?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Aj tak prajem autorovi temy uspechy u zien. Alebo aspon u tej jednej. Raz to pride.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Runesove prispevky sa ti pacili preto, lebo si sa v nom chcel aspon trosku vidiet a zavidis mu, lebo ty taky nikdy nebudes. ja by som naopak asi ani nepoprial autorovi aby si niekedy nejaku zenu nasiel, lebo to bude pre nu utrpenie..mozno nie hned, ale casom urcite. bude doma treba nieco opravit, tak bude pol roka teoretizovat a presviedcat sa o tom, ze sa to neda a aj tak sa mu to nepodari
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Terepin napísal:Nehnevám sa na celý svet. No štve ma, že medzi tým, čo dievčatá chcú a tým, ako sa správajú, je priepastný rozdiel. Napríklad:

Chcem priateľa ako si ty, ale nie teba.
dafuq.jpg
"Chcem starostlivého muža s romantickou povahou" a chodí s pošukom, ktorý jej 5x denne cvične drbne po papuli.
explain-this-bullshit.jpg
Mám ťa rada ako svojho brata.
wat.jpeg
a zamyslel si sa nad tym, ze tieto reakcie su len dosledok tvojho spravania ?
ako ospravedlnenie toho, ze nie si pre nu ten idealny...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

mne neni co zavidiet , ja som bol tiez na opacnej strane rieky a len som nabral odvahu, a to je to co tu furt pisem , proste cau svet tu som. Napr teraz v piatok na inline bratislava som bol sam lebo som sa neskoro zobudil ze idem (o 21:00 start ja som 20:53 sadal len do auta smer aupark) tam proste bolo milion ab osamote s ktorymi sa da len tak kecat bez dakych umyslov, tie umysli by ked tak mali prist po chvilke ked clovek vidi na com je :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ale statisticky je nepravdepodobne, ze by si s nejakou dokazal nadviazat kontakt a nasledneho po posunut na dalsiu uroven lebo o tom existuje studia, ktora bola realizovana v Turkmenistane na jesen minuleho roka
Terepin
Addict
Addict

mystique napísal: a zamyslel si sa nad tym, ze tieto reakcie su len dosledok tvojho spravania ?
ako ospravedlnenie toho, ze nie si pre nu ten idealny...
Už keď som našiel v sebe toľko odvahy osloviť ju, očakávam aspoň toľko rešpektu, aby mi do očí povedala, že nemá záujem, a nie mi trepať výhovorky na úrovni štrnásť ročnej sopľandy.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

keby ti do oci povedala ze nema zaujem tak by ona bola necitliva vo svojich ociach :D proste ak nesi puk tak aj tie vyhovorky 14rocnej ti jasne povedia ze nic s toho tak co riesis.
A neoslovuj stylom ze huhu teba cem oslovuj stylom prisiel som sa zoznamit.
Napísať odpoveď