Zdravim, mam problem s iphonom 4, nechce nabijat. Predvcerom islo vsetko ako malo, bol som na chate a mobil som mal nabity asi na 45 %, potom sa vybil uplne. Nasledujuci den som ho chcel nabit, ale po pripojeni konektora sa nic nedeje. Ked podrzim power button, tak mi len na displeji ukaze, aby som pripojil nabijacku. Skusal som aj pripojit iphone do pc, cez usb a tiez sa nic nedeje. Je podla vas baterka k.o?
Alebo mam vyskusat kupit novy usb kabel + adapter?
Dakujem
iphone 4 problem s nabijanim
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: iphone 4 problem s nabijanim
Nemal si ho vybíjať do 0. Skús ho nechať na dlhšie len tak v nabíjačke, možno sa spamätá 
daj mu 20 minut. ak nie je to kabel. este skus vycistit konektor. vela krat je problem aj ten, alebo mikroulomok
Mal som ho tam takmer hodinu, nic sa nedialo, stale mi ukazovalo, ze mam pripojit nabijacku.K-u-b-i-a-k napísal:Nemal si ho vybíjať do 0. Skús ho nechať na dlhšie len tak v nabíjačke, možno sa spamätá
Ten konektor myslis vycistit tak, ze vyfukat ho len? Alebo ho vycistit s nejakou tekutinou? Ale to bude asi blbost.jackb napísal:daj mu 20 minut. ak nie je to kabel. este skus vycistit konektor. vela krat je problem aj ten, alebo mikroulomok
Dik
vyfukat, alebo alkoholovou handrickou
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
90% zleho nabijania bolo v spinavom konektore. Spinavom takym sposobom ze bolo treba odtial vyprckat kusky latky s ihlou. Konektor potom nebol dobre zatlaceny . Skus ihlou vycistit ten konektor mal by si na jeho spodku vidiet indikator ci bol mobil utopeny alebo nie. pokial ho nevidis je tam spina.
Nakoniec som vymenil kabel a uz ide nabijat, mozete lock.
Dakujem vsetkym za pomoc.
Dakujem vsetkym za pomoc.