Wifi Pripojenie
Re: Wifi Pripojenie
tak to ja netusim co tam neni potrebne a len tak nieco nevymaem aby to zase neislo a skusil som dat vyhladat driver na wifi a teraz ho tam uz nenaslo

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tieto daj prec: Hola, Life is Strange, FTDownloader (toto je urcite malware) a WebCake (urcite malware). Ako dosledok toho by som videl, ze McAfee Security tam nema co robit, pretoze pokial bezil a nezachytil minimalne tie 2 programy co su malware/spyware, tak nie je o com. Obavam sa, ze po tom svinstve co uz mas v PC, tak by to bolo najlepsie naformatovat a dat novy Windows. Ale tak skusit to mozes, mozno to pobezi. Takze ako prve skus rucne ostranit tieto programy, teda das ich cez ovladaci panel odinstalovat. Potom pouzit Malwarebytes Antimalware, sprav plny scan, potom pri vypise malware v pc vsetko oznac a daj odstranit, nastane restart PC a hotovo. Potom to mozes pripadne skusit prebehnut este raz. Tiez by sa ti tam zisiel antivirak, aspon nejaky ten Avast a registrovat ho cez mail (mas rok pouzivania zadarmo) + obcas to oskenovat cez spominany Malwarebytes Antimalware.
-
hrban
Addict
hojo, life is strange je parádna hra, to nebude vírus. čakám kedy víde 4. epizóda budúci týždeň 
odporúčam najskôr scan cez adwcleaner a následne cez MBAM ako hojko spomínal.
Njn, programy typu driver easy síce nájde ovládače ale presne, sťahuje kade, tade, hore, dole. potom stiahneš čínsky bordel a k tomu reklamu a malaware. 2x som to použil v živote a 2x som poslal windows pod kytičky, musel som reinstall...
AD1:
Ináč preinštaluj windows, podľa toho čo vídím v programoch máš pekne rozmrdaný celý OS.
začal by som 3x program na napaľovanie, cloneCD, isoburn a Nero ? kto kur*a používa nero ? je to pomalé má to 4gb a je to platené, čiže ak máš tak isto pirátska verzia, k tomu 2x antivírus eset a mcafee(mcafee je bordel), potom tam vidím nejaký virtual wifi router, do toho communication manager a k tomu nejaké cisco, ktoré isto ty nepoužívaš a ešte nejaký software informer. Nečudo, že máš problém s wi-fi.
odporúčam najskôr scan cez adwcleaner a následne cez MBAM ako hojko spomínal.
Njn, programy typu driver easy síce nájde ovládače ale presne, sťahuje kade, tade, hore, dole. potom stiahneš čínsky bordel a k tomu reklamu a malaware. 2x som to použil v živote a 2x som poslal windows pod kytičky, musel som reinstall...
AD1:
Ináč preinštaluj windows, podľa toho čo vídím v programoch máš pekne rozmrdaný celý OS.
začal by som 3x program na napaľovanie, cloneCD, isoburn a Nero ? kto kur*a používa nero ? je to pomalé má to 4gb a je to platené, čiže ak máš tak isto pirátska verzia, k tomu 2x antivírus eset a mcafee(mcafee je bordel), potom tam vidím nejaký virtual wifi router, do toho communication manager a k tomu nejaké cisco, ktoré isto ty nepoužívaš a ešte nejaký software informer. Nečudo, že máš problém s wi-fi.
tak polovica co tam je je nemam tusenia co je tento ntb pouzivam uz len na fakt film a sem tam nejaka hra , kedze na pracu som si objednal novy tak tento bude pozuivat uz len sestra tak ench jej to tu dam dokopy ok kuknem sa nato musim najst nejaku good instalacku win ... snad uz potom nebudu problemy kedze ona to bude fakt pouzivat len an ten net
-
hrban
Addict
tu je origo necrackovaný win7 proffesinal. http://getintopc.com/softwares/operatin ... 32-64-bit/
keď to chceš dať sestre tak to preinštaluj, nahoď flash player, antivírus a vlc player, to by malo stačiť.
keď to chceš dať sestre tak to preinštaluj, nahoď flash player, antivírus a vlc player, to by malo stačiť.
este aktualizacie napr na tu wifi si stiahne uz samo ? najnovsiu ??
-
hrban
Addict
tie si pre istotu stiahni tu http://www.instalki.pl/sterowniki/downl ... ows-7.html
klikni na pobierz a stiahnú sa, treba ich ale inštalovať cez správcu zariadení. čiže nahraj si tieto ovládače pre istotu na USB a potom preinštaluj OS, nahoď usb a hneď nainštaluj ovládače tieto cez správcu zariadení, ak to bude blbnúť aj potom tak to bude už asi len HW chyba.
klikni na pobierz a stiahnú sa, treba ich ale inštalovať cez správcu zariadení. čiže nahraj si tieto ovládače pre istotu na USB a potom preinštaluj OS, nahoď usb a hneď nainštaluj ovládače tieto cez správcu zariadení, ak to bude blbnúť aj potom tak to bude už asi len HW chyba.
JO diki tak zajtra sa dotoho pustim uvidime dam vediet jak to dopadlo ci pomohlo alebo nie
hrban
DriverEasy nesťahuhe žiadný čínsky bordel.Ten sťahuje ten, kto sedí na stoličke a kliká kade tade.
DriverEasy nesťahuhe žiadný čínsky bordel.Ten sťahuje ten, kto sedí na stoličke a kliká kade tade.
-
hrban
Addict
prestaň s tým už, ťaká to kade tade nezmyselné ovládače.
Používam to ja na svojom PC , aj na každom , ktoré sa ku mne dostane a ani raz som nemal s tým programom problém.
Problém je stále ten, kto sedí na stoličke a kliká.Tým nemyslím Teba ale všeobecne.
Ale je pravda, že každý používa to s čím je spokojný.
Problém je stále ten, kto sedí na stoličke a kliká.Tým nemyslím Teba ale všeobecne.
Ale je pravda, že každý používa to s čím je spokojný.
DriverEasy bezne pouzivaju v pc servisoch a nemaju s tym problem. Ziadny bordel ani nic podobne.
tak preinstaloval som win stiahlo si to cca 160 aktualizacii no ten atheros je vzdy zastarali tak som teda stiahol to z polskej stranky a tam take subory co snimi neviem co dalej kam ich vlozit alebo ako ??
Nikde. Tie s .info koncovkou, prave tlacitko mysi na nom a nainstalovat. Ak nepojde, tak cez spravcu zariadenia pri wifi karte alebo pri neznamom hw das aktualizovat ovladac ci najst ovladac, najdes adresar kde mas tieto subory a nainstaluje si to Windows potom z toho adresara.
Och diki moc chalani fakt dik zase som o nieco mudrejsi ... uz len nahodim antivirak a nech si ten ntb berie odomna
pre tak lahku blbost som skoro dodrbal cely ntb

//autoeditácia príspevku (14 Júl 2015, 20:25)
Hojko a hola taky tak potrebujem aspon zatial : hola-odblokovani-webove-stranky-t193072.html
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2015, 20:25)
Hojko a hola taky tak potrebujem aspon zatial : hola-odblokovani-webove-stranky-t193072.html