Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
http://www.tetovani1.cz/galerie_tetovani/ sú tam filtre, tak môžeš vyskúšať.
díky ale české stránky mám už nachodené že ich viem naspamäť 
Ten týpek, ktorý písal ten článok, si musel predtým niečo riadne šľahnúť alebo pichnúť aspoň 10g marihuany

Tetovanie má démonické a pohanské korene, či je spojené s magickými rituálmi. Tetovanie je oveľa viac, než len „zdobenie tela“. Mnoho tetovačov hovorí „že dostali moc a silu a ich ihlu vedú samotní démoni“.
...
Najprv kúpia rodičia deťom lízanky, žuvačky a dovolia im tetovačky /zdanlivo neškodné/ rafinovane pribalené k nim dať si na telo. Všetko to vyzerá na prvý pohľad neškodne a milo. No diabol si takto pripravuje deti na neskôr, aby si ich potom označil natrvalo.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no nevladal som to docitat 
Takýto ľudia "robia" meno normálnym veriacim. 
-
guess.whoo
Redeemer
mate nejake odporucania na tatera, ktory robi dobre abstrakty?
https://www.facebook.com/79186166424232 ... =1&theater
"This photo is from a professional shop, this is what 'inkers' are like.
These VIOLENT CRIMINALS are often DRUG USERS. Studies have shown that almost all tattooists 'markers' use "bongs" to smoke HEROIN (the main ingredient in heroin is a plant called 'weed') "
Vykaškal by som sa na tetovanie na tvojom mieste
"This photo is from a professional shop, this is what 'inkers' are like.
These VIOLENT CRIMINALS are often DRUG USERS. Studies have shown that almost all tattooists 'markers' use "bongs" to smoke HEROIN (the main ingredient in heroin is a plant called 'weed') "
Vykaškal by som sa na tetovanie na tvojom mieste
-
guess.whoo
Redeemer
Pripomína mi to nejakú hru alebo film, neviem akú. 
// j, asi Crysis.
// j, asi Crysis.
Ten vzor ti môže pripomínať štruktúru nanoobleku z hry Crysis. A tými farbami zasa film Sin City 
ten štýl sa volá trash polka a urcite sa najde niekto na slovensku kto také robí, len neviem kto 
treba dobehnut v septembri na tattoo wars do bratislavy, snad sa tam niekto taký nájde
treba dobehnut v septembri na tattoo wars do bratislavy, snad sa tam niekto taký nájde
-
guess.whoo
Redeemer
tento rok si to urcite nenecham ujst. teraz som nasiel nahodou na FB novy salon v Trnave, tusim sa volaju Enhancement a robia podobne veci. ked si komplet premyslim vzor tak zrejme pojdem za nimi
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2015, 7:10)
btw ako to funguje na tattoo wars? musis byt dopredu objednany alebo tam beru aj z fleku ked nikoho nemaju?
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2015, 7:10)
btw ako to funguje na tattoo wars? musis byt dopredu objednany alebo tam beru aj z fleku ked nikoho nemaju?
je to dost individualne, ale vacsina taterov ma ludi co budu na konvencii tetovat uz dopredu dohodnutych ..vacsinou su to ludia ktorych poznaju, stali zakaznici .. kedze sa tam robia pomerne velke tetovania a musia byt hotove na jedno sedenie, tater chce radsej niekoho skusenejsieho o kom vie ze to vydrzi a ze mu v polke sutaze nepovie ze uz to nezvlada. Je to ale vec dohody, ja som moju prvu mal na minulorocnych tattoo wars. Moze sa ale stat ze budes mat stastie a niekomu vypadne model, resp. bude mat cas na dalsiu kerku a v tom pripade ta podla mna v pohode potetuje.
otázka . je nejáky špecialny názov pre tattoo tohto typu? myslim nejáky motív a v tom to "miesto" vypadá to ako kus listiny na text
strašne rád kukávam všeliaké ale tieto sa mi ľúbia najviac len ich vždy nájdem málo
strašne rád kukávam všeliaké ale tieto sa mi ľúbia najviac len ich vždy nájdem málo
-
guess.whoo
Redeemer
tento styl robi Štoty v Trencine. najdes ho aj na fb
jj, traditional tattoo, popr neotraditional .. a ten "ribbon" vies v podstate dat do hocijakeho tetovanie, ale najviac sa hodi do tohto typu
som z Trenčína takže Stotyho tetovania som videl všetky tie sú pecka skoro všetky:) a díky teda:)
-
guess.whoo
Redeemer
ved prave preto som ti ho napisal, tetoval aj mna. chcel si nieco davat ci len zo zvedavosti?
momentálne nie ale v budúcnosti možno blízkej budúcnosti určite áno
takže teraz len zo zvedavosti aby som našiel veľa hentakých tetovaní:)