Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa mystique »

Terepin napísal: Už keď som našiel v sebe toľko odvahy osloviť ju, očakávam aspoň toľko rešpektu, aby mi do očí povedala, že nemá záujem, a nie mi trepať výhovorky na úrovni štrnásť ročnej sopľandy.
wtf, co je na tom za odvahu, niekoho oslovit ? je to normalna vec
ocakavas nieco, co si ani nezasluzis... nieco co si si vymyslel v tvojej hlave ako protihodnotu za nic...
zato, ze ty to beres ako nabranie odvahy, co ma byt uplne normalne, neocakavaj uprimnost, take it easy...
negativisticky postoj - negativna odpoved
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Runes napísal:keby ti do oci povedala ze nema zaujem tak by ona bola necitliva vo svojich ociach :D proste ak nesi puk tak aj tie vyhovorky 14rocnej ti jasne povedia ze nic s toho tak co riesis.
A neoslovuj stylom ze huhu teba cem oslovuj stylom prisiel som sa zoznamit.
Nešiel som za nimi s tým, že sa chcem s nimi oženiť. Len som ich pozval na kávu.

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 12:41)
mystique napísal: wtf, co je na tom za odvahu, niekoho oslovit ? je to normalna vec
ocakavas nieco, co si ani nezasluzis... nieco co si si vymyslel v tvojej hlave ako protihodnotu za nic
Že teba vzrušuje, keď s tebou dievča jedna ako s debilom, je tvoja vec. Mňa nie. Slušne som ju ozval, tak očakávam aj slušnú odpoveď. Alebo aspoň takú odpoveď pri ktorej nebudem mať pocit, že ja som ten ch*j, lebo som mal tú drzosť sa k nej ozvať. Že má medzi nohami vagínu jej nedáva absolútne žiadne privilégiá. Nemám problém takú osobu poslať na mieste do pi*i.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nehnevaj sa Terepin, ale neočakávaj od žien úctu, pokiaľ ty k nim úctu nemáš (tie nadávky :| )

Priamo a narovinu sa vyjadrujú muži, od žien to nečakaj. Žena nechce ublížiť, preto ti to povie okľukou. Ak si dostatočne chápavý, tak porozumieš snáď, čo ti povedala.

A nie, nemusíš si nechať trpieť, aby sa niekto k tebe správal ako k debilovi. Dvihni sa a odíď. That' s all.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Terepin napísal: Nešiel som za nimi s tým, že sa chcem s nimi oženiť. Len som ich pozval na kávu.

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 12:41)

Že teba vzrušuje, keď s tebou dievča jedna ako s debilom, je tvoja vec. Mňa nie. Slušne som ju ozval, tak očakávam aj slušnú odpoveď. Alebo aspoň takú odpoveď pri ktorej nebudem mať pocit, že ja som ten ch*j, lebo som mal tú drzosť sa k nej ozvať. Že má medzi nohami vagínu jej nedáva absolútne žiadne privilégiá. Nemám problém takú osobu poslať na mieste do pi*i.
ziadna si to nedovoli, lebo nema dovod, ty si uplne mimo a obsah mojho prispevku si ani zdaleka nepochopil, vysvetlovat ti cokolvek ani nema vyznam
Slušne som ju ozval, tak očakávam aj slušnú odpoveď. Alebo aspoň takú odpoveď pri ktorej nebudem mať pocit, že ja som ten ch*j, lebo som mal tú drzosť sa k nej ozvať. Že má medzi nohami vagínu jej nedáva absolútne žiadne privilégiá. Nemám problém takú osobu poslať na mieste do pi*i.
za to ze mas penis, nedava ti to ziadne privilegia ocakavat, ze niekto tvoje slusne pozvanie na kavu prijme :wink:

medzi nami, s tvojim pristupom k zenam, byt zenou, tak o teba neoprem ani zasrany bycikel od hovan
Terepin
Addict
Addict

zuzanuska napísal:Žena nechce ublížiť, preto ti to povie okľukou.
To je také roztomilé! Dievčatko mi nechce ublížiť. Asi nechce, aby som sa dozvedel, že darčeky v skutočnosti nenosí Ježíško...
Už som veľký chlapec. Nezačnem si trhať vlasy, ani sa vyhrážať samovraždou len preto, lebo mi jedno z biliónov dievčat mi povedalo nie.

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 13:34)
mystique napísal:za to ze mas penis, nedava ti to ziadne privilegia ocakavat, ze niekto tvoje slusne pozvanie na kavu prijme :wink:
mystique napísal:ty si uplne mimo a obsah mojho prispevku si ani zdaleka nepochopil, vysvetlovat ti cokolvek ani nema vyznam
Irónia, že?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

terepin ludia ako ty sa v minulosti aspon sli hrdo obesit,.... v dnesnej dobe sa dostavaju do vladnych sfer a roznych spolocnosti a svojim zatrpknutym spravanim ,ktore plynie len z toho ze su to totalni sraci a neschopaci zbalit peknu zenu a mat s nou pekny vztah, nicia zivoty vsetkym ostatnym, lebo skryto zavidia, a nechapu.

autor temy je latentna buzna, ktora, ako javatar spravne poznamenal, zisti o com je zivot az ked dostane facku na pohovore do serioznej firmy, kde sa mu vysvetli ze s nesebavedomym looserom sa do firmy nerata, a je kazdemu u prdele co vie alebo nevie, lebo sa najdu aj lepsi od neho a dokoca aj taki z ktorych teamleaderstvo doslova vyzaruje, ... ked popri tom este nabali dve tri kolegyne ktore budu tiect az sa im rifle zmocia tak to je len plus, co u autora temy hrozit nebude....

ste taki neschopni obaja, ze neviete pozriet ani to posrate video co som tu dal, protom to tam krasne vysvetluje cech, byvaly informatik. Javatar ked bude radit cez PM tak je cisty blazon, .... lebo s vami je chlapci oboma cisty amen. . .
Terepin
Addict
Addict

Nebudem brať nápady od sociopata, pre ktorého sú ženy len diery, do ktorých môže zasunúť.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Leibnitz:
Ano, aj som si kopol. Pretoze je to tvoj problem a ked nepomozu rady tak treba aj kopat. Na vyske a po vyske som mal skvelych spolubyvajucich ktori ma podporili ked bolo zle a kopali do mna ked bolo velmi zle (aj ked moje stavy velmi casto neboli sposobene zenami). Asi to robili intuitivne ale dostaval som presne to co som potreboval. Sklznut do sebalutosti a iluzie, ze snazit sa nema cenu je pre niektore povahy (zial aj tu moju) velmi lahke. A vtedy treba kopat. Lebo nech uz budes robit cokolvek (doslova cokolvek - urazat nahodne zeny na ulici by ti pomohlo viac ako toto vyplakavanie sa na fore) ta proste niekam posunie. Ale ty si nerobil nic. Ani genericke ani konkretne rady si si nezobral.

Terepin:
Tvoj tragedizmus uz nabera doslova fascinujuce rozmery. Stazovat sa na to, ze zeny sa vyjadruju nejasne - to je uz moc. Ziadat aktivitu od zeny ktoru evolucia miliony rokov tlacila do testovania potencionalneho partnera je tiez nieco kde vysledky ocakavat nemozes. Medzi partnerkou, kamaratmi a kamaratkami su priepastne rozdiely. To je fakt take tazke pochopit, ze priatelka nie je kamarat? Iste prvky su tam spolocne ale budovanie kamaratstva a vztahu su dve odlisne veci.
Terepin
Addict
Addict

Ja len tvrdím, že ak prejavím záujem, tak nech ho buď odmietne alebo prijme. Jednoduché áno/nie. A nie melodramatické výstupy ako v telenovele. Nechceš ísť so mnou von? Tak povedz nie a hotovo! To mám fakt nenormálne požiadavky?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty-xyz napísal:Javatar ked bude radit cez PM tak je cisty blazon, ....
Javatar cez PM nikomu radit nebude. Jednak budem coskoro mesiac prec a vyhybat sa internetu, telefonu a pod. a druhak Leibnitz potrebuje niekoho osobne. To je jedno ci zajde za nejakym balicom a povie mu, ze mu bude platit pivo aby sa niecomu naucil alebo sa niekto nad nim zlutuje. Je minimalna sanca, ze si da facku od zivota sam a kym mu ju da zivot tak prepasie strasne vela prilezitosti.
Terepin je uz davno pochovany chlap. Nech si pekne tvori svoju hudbu, venuje sa svojmu a snad prinese spolocnosti nejaky uzitok tymto smerom. Lebo taku zatrpknutost som este nevidel.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Ja len tvrdím, že ak prejavím záujem, tak nech ho buď odmietne alebo prijme. Jednoduché áno/nie. A nie melodramatické výstupy ako v telenovele. Nechceš ísť so mnou von? Tak povedz nie a hotovo! To mám fakt nenormálne požiadavky?
ano, mas, zeny nevedia, co chcu
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:ano, mas, zeny nevedia, co chcu
A to mám vedieť ja?!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie, to je jedna z veci, ktore musis vycitit, lebo konkretnu odpoved nedostanes
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal:Ja len tvrdím, že ak prejavím záujem, tak nech ho buď odmietne alebo prijme. Jednoduché áno/nie. A nie melodramatické výstupy ako v telenovele. Nechceš ísť so mnou von? Tak povedz nie a hotovo! To mám fakt nenormálne požiadavky?
Aj ja by som take chcel. Proste sa v istom bode spytat a bodka. Lenze takto to nefunguje. Smola. Akokolvek banalne tvoja poziadavka znie - nesplni sa. A ver tomu, ze svet by nebol lepsi keby to bolo podla teba.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Terepin napísal:To mám fakt nenormálne požiadavky?
Uprimne? Ano, mas.

Ty vlastne ani nechces zenu, ty chces chlapa s p1cou, a potom sa cudujes, ze nevies take najst...
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:nie, to je jedna z veci, ktore musis vycitit, lebo konkretnu odpoved nedostanes
Takže v princípe sa mám zdrať z kože pre osobu, ktorá nemá šajnu o vlastných potrebách a mám jej čítať myšlienky, aby som to zistil ja.
To neznie motivujúco. Ani trochu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a zase to iste co tu bolo rozoberane pred chvilou, Leibnitzovim sposobom vyjadrovania je podla teba vzorec spravania booleanovskym typom.

Bud ti zenska povie vsetko na rovinu, alebo nema sajnu o vlastnych potrebach a ty jej mas citat myslienky, a este sa pri tom zdrat z koze.
Prezradim ti tajomstvo: da sa to aj inak. Toto nie je diskretna velicina. A nema len jeden rozmer...
Terepin
Addict
Addict

Myslím, že beardie sa vyjadril jasne. Nebolo tam žiadne "ale".
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

U ludi nemozes cakat postup fungujuci na 100%. Medziludske vztahy su komplikovane.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked mas pocit ze
"nie, to je jedna z veci, ktore musis vycitit, lebo konkretnu odpoved nedostanes" == " sa mám zdrať z kože pre osobu, ktorá nemá šajnu o vlastných potrebách a mám jej čítať myšlienky, aby som to zistil ja. "

tak fakt neviem co ine ocakavas nez ze od teba budu vsetci utekat s takym pristupom. Takze zase raz - problem nie je v zenach, problem je v tebe.
Napísať odpoveď