moji svokrovci ho piju kazde rano..normalne za polievkovu lyzicu spolu so sudovou kapustou. neviem ake blahodarne ucinky to ma prinasat, ale nosim im z nemecka lacnejsi virgin kazdy druhy mesiac
Tak to si môžem dať aj klobásku, princíp je, že tuky spomaľujú vstrebávanie alkoholu. Chlastať olej pred chlastačkou je hodne ujeté, keď si môžem dať tú klobásku
za tym ucelom som stretol par rydzych Slovakov, ktori si doniesli zincicu do miestneho lokalu a tou brzdili tatranske caje cely vecer. neprehnalo ich, ani nepozulo...
olivovy olej tusim piju ako panaky Slovinci. kedze ma to ani nelakalo skusat, nezistoval som co to ma sposobovat
Zincica je k pitiu skvela. Ale mozme vidiet, ze sme na slovenskom fore lebo povodne bola tema zalozena na potencialne blahodarne ucinky pitia olivoveho oleja a zvrhlo sa to na jeho vyuzitie pri chlastani. A to uz na prvej strane.
K teme:
Pit cisty olej mi pride vcelku zvratene. Isty cas som ale olivovy olej pouzival ako nahradu masla na pecivo ak som na to este chcel pouzit nejaku zeleninu. K salame mi to nesedi. Neviem ci to bolo zdrave ale bolo to chutnejsie ako s maslom.
Asi ho piju kvoli tym prospesnym mastnym kyselinam omega3 a omega6 a co ja viem co... Problem je v tom, ze to by mozno malo zmysel pri fakt kvalitnom extra panenskom olivovom oleji. Taky sa u nas ale da len velmi tazko zohnat. Tie supermarketove extra panenske su bud riedene olejmi nizsich kvalit alebo su rafinovane, cize nezachovany technologicky postup vyroby extra panenskeho olivoveho oleja a dochadza k znizeniu kvality.
Ked uz niekomu specialne ide o tieto mastne kyseliny, tak existuje lanovy olej alebo rybi tuk. Tam je toho ovela viac ako v olivovom oleji. Po rybom tuku sa ale dost pribera...