True Detective

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: True Detective

Príspevok od používateľa Gothar »

To si ciastocne myslim aj ja. Osobne mi prekaza rezia, pretoze sa maloco vysvetluje podrobnejsie a vela veci si musi divak domysliet alebo musi naozaj sledovat kazdu vetu. Aj pri 2x01 sa mi stalo, ze som si musel jednu scenu vratit, aby som pochopil suvislosti. Samozrejme neziadam siahodlhe vysvetlovanie ako na konci Interstellar, ale nejake priamejsie naznaky su fajn. No ak si toto odmyslim, tak stale ide o kvalitny serial a uz dlhsie sa chystam pozriet si znova prvu seriu. A to pri serialoch nerobim, jedinou vynimkou bola zatial iba prva seria The Killing.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dalsia cast. Strasne pomale su tie casti. nemam problem so serialmi, kde sa len rozprava, ale niekedy to je strasne natiahnute.
Spoiler
Koniec prekvapujuci, ale asi nezomrel. Kedze je aj v dalsich castiach.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Spoiler
tak z toho konca som bol dost prekvapeny, este ked dostal aj "poistovaciu" ranu. ale myslim, ze odteraz sa to rozbehne, nemal nejaku velku snahu to riesit ale teraz to asi zoberie osobne
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Osobne sa mi prva seria pacila ovela viac. Tato seria ma zatial nechyta, tretiu cast som uz ani nedopozeral. Colin Farell mi pride oproti Mattew Mcconaugheym ako dost slaby herec.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

druha seria ma nevie nejak zaujat.Ani neviem co je slabsie, ci scenar alebo herci.Collin mi pride z nich najlepsi.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak ako koniec stvrtej casti bol dost brutal. myslim, ze sa to teraz rozbehne. tiez mi pride tato seria o trosku slabsia, ale stale velmi kvalitna
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne sa takisto Colin Farell paci v tejto roli velmi, zatial mi to vsak pride velmi pomale a monotonne (videl som zatial prve 3 diely)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
tak taky koniec 7 casti som necakal. tusil som, ze niekto zomriet musi, ale skor som to tipoval na zensku posadku
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Depresivne ale realisticke finale...
Mna osobne druha seria nezklamala.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spoiler
Finale bolo super, aj ked koniec sa mi moc nepacil, to ze obaja zomru bolo dost jasne a take meh. Inac spravene to bolo dobre. Frank doplatil na svoju lasku s peniazmi.
S cim som mal problem boli tie mena vsetkych zlych. Ani som nevedel kto je kto. Celkovo seria mala pomalsi start potom od polky sa to zlepsilo. Finale 9/10, seria tak 7/10. Miestami to bolo zbytocne natahovane a moc sa to snazilo byt poeticke. Bolo to asi lepsie ako 1 seria.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

serii by som tiez dal taku 7cku
finale:
Spoiler
sa mi moc nepacilo, nechapal som preco utiekol Collin do hor kde bolo jasne, ze ho sundaju a este k tomu potom vybehne spoza toho stromu ako kamikadze. jeho ending mohli trosku viac premakat. btw ten koniec naznacil co? ze bude nova seria na zaklade tejto? ci nejaky spin-off?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Druhá séria pre mňa sklamaním. Komplikovaný, ale v podstate nudný príbeh/zápletka, plno mien, v ktorých som mal bordel ešte aj na konci. Ale tak možno to je len moja chyba, že som dával slabý pozor. Plusom bolo herecké obsadenie, ktoré jediné to držalo pri živote. Inak som koketoval aj s myšlienkou, že to v polke prestanem pozerať..
Napísať odpoveď