Google Chrome
Re: Google Chrome
aha. ja som to skusal na ceske stranky a tam to neslo
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi ako maju robene ceny. Ono to rozoznava podla symbolu hned vedla cisla alebo podla nazvu ceny, ak to maju nejako nestandardne, tak to nemusi rozoznat.
moze byt. kč asi moc standardne nebude. mozno keby mali czk tak by to slo.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak nejak. V tom bude asi pes zakopany. Skus to napisat do recenzie autorovi doplnu. Z mojich skusenosti su aktivni. Posledni dvaja mi do par hodin napisali e-mail s otazkami co a ako a pomerne rychlo sa problemy vyriesili. Myslim ze pre neho nebude problem pridat kč ako alternativu pre CZK.
Poradte mi prosim ako vypnut "nasepkavac" uz niekedy zadanych slov pri vyhladavani v google. Mal som to vypnute a teraz sa to nejako zaplo a ja neviem ani za nic najst kde sa to vypina. Nemyslim klasicke navrhovanie dokoncovania slov, ale ze zobrazuje slova co som uz niekedy zadal. vid priloha
Dostaň sa do nastavení. Tam si nájdi kolónku Heslá a formuláre. Vypni funkciu "Povoliť automatické dopĺňanie, ktorá umožňuje vypĺňanie webových formulárov jedným kliknutím".
ale to vypne aj ked sa budem chciet niekde prihlasit predvyplnene meno nie?
edit:to mam vypnute aj tak
edit:to mam vypnute aj tak
Nemám to otestované, takže netuším. Ja mám zapnuté cookies a aktívne prihlásenia všade, kde to je možné.
mna to obtazuje ked zadam do vyhladavania prve pismeno a uz mi ukaze slovo co som niekedy hladal...
Ešte je jedna možnosť, kde sa dá dokončovanie slov vypnúť. Otvor si nastavenia, a v kolónke Súkromie vypni funkciu "Používať službu predpokladaných dopytov, ktorá pomáha dokončovať hľadané výrazy a webové adresy zadávané do panela s adresou alebo do vyhľadávacieho poľa spúšťača aplikácií". Vyskúšaj ešte túto možnosť vypnúť a skús, či ti bude doplňovať prihlasovacie mená k prihláseniam.
to som mal tiez vypnute.
pomohlo az toto https://history.google.com/history/
ale je treba sa aj odhlasit a aj vtedy to zakazat na tej stranke
pomohlo az toto https://history.google.com/history/
ale je treba sa aj odhlasit a aj vtedy to zakazat na tej stranke
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak dnes som prešiel späť z 64 na 32bit verziu. Jediný rozdiel medzi nimi mi prišiel len v tom že 64bit papal viac ramky 
veru, 64bit + Chrome nie je dobrá kombinácia 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
guess.whoo
Redeemer
ake add-ony pouzivate v chrome?
Taktiež Adblock plus a nepijano.
Nemáte niekto podobný problém s Chrome ako ja? Od dnes mi zobrazuje túto chybu každú chvíľu, keď otvorím nejakú stránku. Keď stlačím F5, tak sa refreshne a otvorí. A ešte aj nejaké pluginy mi vypína, že prestali pracovať...
Nič som neinštaloval ani neupravoval. Včera to ešte fungovalo bez problémov a dnes toto.
Nič som neinštaloval ani neupravoval. Včera to ešte fungovalo bez problémov a dnes toto.
dávnejšie mi to robilo pri alze
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2015, 20:42)
divné...túto koninusom už dávno vyhodil z chrome cez flags a #enable-new-profile-management ...muselo aktualizovať na nejakú novú verziu...mám to stále zakázané a zase sa to tam objavilo...vie niekto, ako to dotiaľ dostať preč ? otravuje ma to
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2015, 20:42)
divné...túto koninusom už dávno vyhodil z chrome cez flags a #enable-new-profile-management ...muselo aktualizovať na nejakú novú verziu...mám to stále zakázané a zase sa to tam objavilo...vie niekto, ako to dotiaľ dostať preč ? otravuje ma to
vo vlastnostiach ikony pridaj tento riadok do ciela --disable-new-avatar-menu