METAL,METAL...
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: METAL,METAL...
trosku melancholie na vecer
Babymetal si našiel oblubu u hardcore metal fanúšikov a na ich koncertoch dochádza k pogovaniu = circle pit/moshpit a dokonca aj k wall of death = stena smrti. Zábery sú z japonska ale hrávajú aj v európe a mávaju tak isto tolko ludíHensym napísal:Toľko ľudí na ten koncert došlo z recesie, či fakt seriózne?Ale dobrý úlet, ale po dvoch songoch ma rozbolela hlava.
Metal mám rád, teda niektoré druhy, skôr tie klasickejšie, čo existujú už desaťročia, takže sa v terminológií moc nevyznám, ale pod pojmom "hardcore metal" si predstavujem niečo iné, ako real-life anime babenky v ružových sukničkách, ktoré zlato poskakujú na rýchle bicie a gitary. 
Hovorím, ako recesia OK, beriem všetkými desiatimi, ale inak fakt ee. Ale rešpektujem tvoj názor, ak sa ti to páči.
Hovorím, ako recesia OK, beriem všetkými desiatimi, ale inak fakt ee. Ale rešpektujem tvoj názor, ak sa ti to páči.
Niečo z mojich srdcoviek z mladosti....... Warning ! Kus depresívne
Staré albumy TOT sú kult, raz to bude v (metalových) učebniciach
Samozrejme spolu s Estatic Fear.
Pridávam niečo na depkoidnú nôtu:
To bolo z čias, keď gothic metal mal ešte "doomovú" atmosféru a nezmenil sa na sympho pop metal.
Pridávam niečo na depkoidnú nôtu:
To bolo z čias, keď gothic metal mal ešte "doomovú" atmosféru a nezmenil sa na sympho pop metal.
"Paradise Lost is not in our system."
asi tam poznajú iba slayer a nickelback...
asi tam poznajú iba slayer a nickelback...
-
Thrash/Death
Star
No nič moc stránka, podľa nich Neaera a Heaven Shall Burn nie je metal, ale Bring me the Horizon a In This Moment je. Podľa mňa to je presne naopak.
Na toto je fakt potrebná stránka? .....
Počítam, že autori stránky sú egoistickí, ultra "TVRDÍ" metláci, ktorým vadí, že niektoré rockové kapely sú niekedy nazývané metalovými, ale hlavne že hore názov stránky vo fonte z Harryho Pottera.
Počítam, že autori stránky sú egoistickí, ultra "TVRDÍ" metláci, ktorým vadí, že niektoré rockové kapely sú niekedy nazývané metalovými, ale hlavne že hore názov stránky vo fonte z Harryho Pottera.
-
mirak2
Hardcore addict
poslal to sem famine, skutocne to chcete brat vazne?
-
Wishmaster
Medium Professional
ked uz stranku na kapely, tak jednoznacne http://www.metal-archives.com/
Fuj že metal-archives, nič v zlom ale keď tam chýba Slipknot, Korn, Babymetal a pritom tam je taký Faith no more a Alice in Chains tak majú obraz o heavy metale celkom pokrivení, rešpekt ku kapelám ale bol som na nich na živo a ich zvuk gitár je taký uprdený a dosť pomalých piesni skor do rocku
-
Thrash/Death
Star
V pravidlách M-A sa píše, že oni majú stritknú definíciu čo je metal a čo nie. Preto tam nikdy nenájdeš určité skupiny, ktoré sú niekedy mylne považované za metal. Korn metal určite nie je, s Babymetal si určite z nás robíš prču a Slipknot... to je ten istý prípad ako Bullet for my Valentine, Bring Me The Horizon atď, ozajstný metal to nie je. Faith No More hrali mix heavy metalu, alternatívneho rocku,... na albumoch "The Real Thing" a "Angel Dust", preto ich tam dali (osobne asi tiež by som ich tam nedal). Alice In Chains je na albume "Facelift" v podstate normálny heavy metal, takže sú tam. Ešte niečo?
Majú tam podmienku, že kapela musí byť "metal enough". Podľa mňa minimálne z vyššie vymenovaných Slipknot metal určite je, ak nie, tak čo to potom hrajú? Rock to určite nie je, ani žiadna jeho odnož. Ostatné tie kapely moc nepoznám.
-
mirak2
Hardcore addict
keby si nebol retardovany qoqot, tak by si vedel, ze na metal-archives maju prisne pravidla na prijatie kapely za metalovu ako napr.:
to ci s tym suhlasis alebo nie, je vec vkusu. babymetal nie je metal ani najmensim omylom aj ked maju v nazve metal... keby mali v nazve, ze jedia psi, tak by si ich hned oznacil za ciganov?We do NOT accept the following (this is our decision, please don't argue this):
Mallcore, also known as "nu-metal" by some (ex: Papa Roach, Limp Bizkit, Drowning Pool, Slipknot)
Metalcore and Deathcore, unless it's clearly more metal than core (e.g. Shadows Fall, The Red Chord, All Shall Perish are OK: Avenged Sevenfold, Atreyu, Bullet For My Valentine, Between the Buried and Me, Suicide Silence are NOT). If you are uncertain, best avoid metalcore bands altogether.
Industrial (ex: Nine Inch Nails, Rammstein, KMFDM, N17)
Alternative/modern hard rock (ex: Evanescence, Audioslave, Tool, Godsmack, HIM)
J-Rock, Visual Kei Rock, Touhou (ex: Malice Mizer, Dir En Grey, MyonMyon, Matenrou Opera)
Nechápem čo majú tí "true" metalisti proti nu metalu
veď je to žáner ktorý prinávratil popularitu metalu koncom 90tých a začiatkom nultých rokoch
aj Metallica, Slayer, Ozzy Osbourne, Queensryche a iné staré kapely boli ovplyvnené nu metalom, ževraj nu metal nieje metal
a prečo sa to potom volá nu METAL? 
Proste je to banda konzervatívných blbcov. Aj ja si môžem spraviť vlastný zoznam metalových kapiel a dať tam tie ktoré sa mi páčia a nedať tam tie, ktoré sa mi nepáčia. Už len to subjektívne rozdelenie metalcore kapiel na tie ktoré sú "OK" a ktoré nie podľa nejakých sypmatií je smiešne. Žiadna internetová stránka, ani metal archives nemá patent na rozhodnutie či daná kapela metal je alebo nie. 
-
Thrash/Death
Star
Ja s prísnymi pravidlami o nezaradení hocijakých skupín do databázy M-A súhlasím. Slipknot, BFMV, A7X, BMTH atď., ak by tam boli, to by ste videli tie nízke hodnotenia. Veď taký SOULFLY ktorý dlho nechceli zaradiť do databázy má recenzie celkom mizerné.
Tiež nerozumiem, prečo nu-metal metalom nie je, ale kadejaké novodobé umelo vytvorené žánre metalom sú. To už tu fakt môžme mať vegetariánsky-progresívny-grindcore uznaný v tom rebríčku, ale staré dobré nu-metalové kapely, ktoré žijú už desaťročia, sa tam nedostanú.
Ale OK, ich názor, len nerozumiem, prečo sa snažia robiť metalovú databázu, keď tam nedávajú všetok metal. To si mali spraviť databázu "Čo sa nám páči".
Skôr ma ale zaráža, že skupiny ako Papa Roach, Limp Bizkit, Drowning Pool, Slipknot nazývajú Mallcore-om, čo je obyčajný provokatívny a urážlivý názov, NESEDIACI na ani jednu z týchto kapiel.
...toto všetko hovorím ako človek, ktorý má v rámci metalu najradšej asi starý klasický heavy-metal.
Ale OK, ich názor, len nerozumiem, prečo sa snažia robiť metalovú databázu, keď tam nedávajú všetok metal. To si mali spraviť databázu "Čo sa nám páči".
Skôr ma ale zaráža, že skupiny ako Papa Roach, Limp Bizkit, Drowning Pool, Slipknot nazývajú Mallcore-om, čo je obyčajný provokatívny a urážlivý názov, NESEDIACI na ani jednu z týchto kapiel.
...toto všetko hovorím ako človek, ktorý má v rámci metalu najradšej asi starý klasický heavy-metal.
-
Thrash/Death
Star
Aj keď Limp Bizkit som mal kedysi rád, na metal-archives to nepatrí. Súhlasím že ten mallcore by si mohli odpustiť. Neviem kto vymyslel pojem nu-metal, ale veľa rozumu nepobral, lebo nu-metal rozhodne NIE JE metal v klasickom ponímaní a tým pádom na najväčšiu databázu metalových kapiel nepatrí. A ak sa bavíme v súvislosti s nu-metalom o kapelách ako Linkin Park, tak už by vám to malo byť jasné.