Zdravím,
Som už niekolko rokov v Orangi. Ako človek čo používa čisto kredit mi v poslednej dobe prestáva Orange pomaly vyhovovať.
Volania aj SMSky mi prídu príliš drahé + program "kolko dát minieš tolko ti strhneme krediTu" mi vôbec nevyhovuje.
Fun Fón sa mi zdá ako ideálne riešenie. Volania aj SMKky su po 7 centov a dáta 40 centov za každý aktivovaný den. ( plus pol roka zadarmo pri presnose čísla ).
Ale zaujímalo by ma aké je reálne pokrytie signálom. Napríklad či ked budem v nejakej menšej dedine nebudem uplne bez signálu. Podla mapy to vyzerá dosť nádejene + ak to bude aspon približne ako v Orangi ( kedže pod ním fungujú ) tak by malo byť okej.
Za komenty díky.
Reálne skúsenosti s Fun Fónom.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reálne skúsenosti s Fun Fónom.
treba vyskúšať a uvidíš, ja som nikdy nemal problém. Západné slovensko je pokryté solídne, ale tam to je zas samá rovina
(myslím maďare a tam
) Aj v malých dedinkách je signál na telefonovanie. S internetom je to ale trošku horšie, v mestách máš 4g ale mimo si odkázaný na 2g/3g čo je dosť pomalé ale na prečítanie e-mailov to stačí.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
funfon=orange, vobec neries rozdielne pokrytie ci co, je to len marketingova znacka, okrem toho ze sa tvari ako ny operator nieje rozdielne zhola nic, na prima karte mas predsa neobmedzeny internet za 2€ na tyzden (150mb plnou rychlostou) a za 8€ na 30 dni (700mb plnou rychlostou )
Preniesť umelo číslo (aby Ti dali 150€ bonus) a aktivovať program Sova 10,ja to mam za 6€ mesačne aj s 700MB balíčkom, za tú cenu nič lepšie na výber nie je
Co sa týka pokrytia, tak Orange je na tom u nás najlepšie
Co sa týka pokrytia, tak Orange je na tom u nás najlepšie