Chce ma pre peniaze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jonsnow
Novice
Novice

Chce ma pre peniaze?

Príspevok od používateľa jonsnow »

Zdravím,
toto fórum občas navštívim ako visitor ale teraz by som potreboval radu/názor.

Mám 28 a nedávno som sa vrátil na Slovensko. Keď som mal 22 s kamarátom sme odcestovali do zahraničia za prácou.
Po čase sa tam naše cesty rozišli, ja som začal podnikať a on sa vrátil domov.

Pred mesiacom sme sa stretli, všetko v pohode ako za starých čias porozprávali sme sa a pozval ma na jednu akciu.
(do teraz len skype, FB kontakt)
On bol vždy športovec a taký party typ každého poznal a mal veľa kamarátok, to sa nezmenilo. Stretol som jednu jeho známu
vraj sa stretli na crossfite ale to je jedno proste sa mi zapáčila. Prvý kontakt super. Inteligentná, pekná, vtipná. Na druhý deň som ju pozval bicyklovať a on súhlasila.
Do vtedy o mne vedela len toľko že som pracoval v zahraničí a vrátil som sa. A také tie zoznamovacie tanečky.

Rande super a dohodli sme sa na ďalšom stretnutí. Neskôr som si písal s kamarátom vyššie a zistil som že sa o mňa zaujímala.
To je jasné, ja som sa na ňu pýtal tiež ale tie jej otázky ma trochu zarazili. Videl som celú tú konverzáciu a neviem čo si myslieť.

Ja nikomu nevešiam na nos koľko zarobím alebo koľko toho mám ale tento konkrétny kamarát vie že o eurá núdzu nemám.
Samozrejme sa o to podelil...a aj trochu zveličoval. Ale ona sa hneď chytila. Každá jedna otázka len ohľadom peňazí. V čom podnikám, koľko zarobím, že ako sa volá firma, kde bývam, aké mám auto (to som bol už v šoku...) a takto to pokračuje. Kamarát samozrejme nevie všetko
ale čo nevedel si prifarbil (už som ho zdrbal).

Teraz otázka. Má to význam ? Na prvé rande šla preto lebo mala záujem a to o mne veľa nevedela a bol to super deň. Ale teraz som trocha sklamaný či ju vôbec zaujíma aj niečo iné ako peniaze. Alebo to je normálne u mladých žien takto rozpitvávať financie možného budúceho priateľa?

ďakujem

Ps: Mal som len jeden vážny vzťah a ex priateľka ma určite nechcela pre peniaze pretože som nemal ani na nájom.
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Chce ma pre peniaze?

Príspevok od používateľa Forsaken »

you know nothing :smt006
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Preco sa mi zda, ze to je LeibniztX, ktory nas len trolluje a chce dokazat svoje teorie o zenach? :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pokial s tebou mala zaujem ist von aj ked o tebe nic nevedela tak by som to nejak neriesil zatial. tie otazky su take normalne (skoro vsetky - kde robis, firma..). uvidis po par tyzdnoch ako sa bude spravat. ci ta nebude hned nahovarat na dovolenku pri mori a pod.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Maly bro tip. Pokial fakt nemas nudzu o peniaze, kup si jednotkovu Fabiu za 1000 eur a na prvych par stretnuti chod na nej. Taktiez si nedavaj na seba tricka Gucci za 100 eur, proste akoby si bol normalne zarabajuci clovek. Vtedy uvidis o co presne ma zena zaujem. :)

A ano, tato konkretna ide zrejme len po peniazoch.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Alebo ju skus par krat vziat na rande (s tym, ze vobec nevies o tej konverzacii tvojho kamarata a tej zenskej, nedaj o tom vediet a tvar sa ''casual''), no nechaj ju zaplatit si za seba, a pozoruj ako sa zatvari. Myslim, ze by to mohlo fungovat.
Ked ju zaujimaju iba peniaze, a uz teraz v tajnosti vie, ze ich mas....no ty to nedas na javo, respektive nedas jej nijaky benefit, tak mozn to skoro vzda ona sama....ked jej to nebude vadit a na dalej bude mat zaujem stretavat sa, tak by to mohlo byt ok.
jonsnow
Novice
Novice

Ďakujem za názory.

guess.whoo : To si aj ja myslím. Keby jej šlo LEN o to tak by asi nešla. Možno som paranoidný.

melonSVK: Ja momentálne ani vlastné auto nemám :lol: (stále si vybavujem bývanie a mam toho veľa).
A nie som ten typ, značkové oblečenie a drahé hodiny.
Obliekam sa úplne normálne v normálnych obchodoch. Prvý dojem mala podla mňa určite záujem o mňa.
Len či sa niečo nezmenilo.

Lub0$ : Asi to tak aj spravím. Proste budem sa správať úplne prirodzene a uvidím ako to dopadne.

btw

Dnes ráno som si našiel správu že sa chce stretnúť. Dohodli sme že v stredu pôjdeme do čajovne lebo skôr sa mi nedá.
Tak vám potom napíšem ako bolo.

Ak máte ešte dáke nápady alebo názory napíšte.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

z mojich skusenosti :

-ponukol som sa ze zaplatim druhe rande, odmietla, platila ona
-ponukol som sa ze zaplatim dovolenku - odmietla, ideme na pol
-na plat sa ma napriklad pytala, ale skor z toho dovodu, ze schcela porovnat so mnou, takze to by som az tak neriesil
-za dalsie, ak ta chce, a nie kvoli prachom, tak to zistis, ked sa necha tebou kupovat, tak je to jasne,
ked bude trvat na tom ze chce platit aj ona, tak si v pohode a vies ze jej o prachy az tak nejde, skor
o cas straveny s tebou

s tym cajom, ak si doteraz platil rande ty, a teraz ona navrhla stretko, nechal by som ju platit s kludnou hlavou,
ale ak to bude chciet po tebe opet zaplatit tak by som podozrenie mal...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Dávnejšie som čítal, myslím dokonca tu, taký tip. Ísť niekam a tváriť sa, že som zabudol peňaženku a čakať čo urobí. MInimálne zistíš, či má vôbec so sebou peniaze. Keď nemá ani peniaze, tak je jasné odkiaľ vietor fúka...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Každopádne nemôžeš na základe jedného takého triku posúdiť, či jej ide iba o peniaze alebo nie. Pokiaľ je seriózna zlatokopka, musí byť na takéto počiatočné finty pripravená. Musíš jej správanie odsledovať dlhšie. Či jej nebude vadiť zaprdený penzión/hostel alebo radšej bude preferovať 5* hotel, či jej občas nebude stačiť návšteva obyčajnej reštiky, alebo to musí byť jednoznačne minimálne McDonald, či jej nevadí chodiť MHD alebo kvôli každej somarine si volá taxík, volá Teba na odvoz.. a podobne.

A ešte, nespomínal si, ako je na tom finančne ona. Čo ak je na tom lepšie a práveže sa bojí, že Ty budeš drankať peniaze od nej a preto si preverovala Tvoju finančnú situáciu?

:)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Veru ťažko povedať ci je to zlatokopka ci nie...ako ti tu tu vravia treba ju viac spoznat a este si ju nepripustit uplne k telu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ak mozem z opacneho pohladu. V dnesnej dobe to treba brat tak, ze su aj uspesne zeny (nie tie, ktorym rodicia daju vsetko na zlatom podnose) a hladaju si seberovneho, resp. niekoho, kto ich nebude obmedzovat v nicom. A mozno toto je aj jej pripad? Chcela by len vediet, ako si na tom v zivote, ake mas plany, kam sa uberas a trosku lepsie ta spoznat aj zo stranky, na kt. sa ta nespyta na prvom, ci druhom rande, aby vedela, ci ma alebo nema stracat cas. Neznamena to, ze okamzite ide po tvojej penazenke.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Súhlasím s p4ra, pretože niečo také zažívam teraz (v mojom prípade nejde o peniaze). Žena v mojom veku, obaja hľadáme dlhodobý vzťah. Do ničoho sa nechceme hrnúť, stretávame sa pravidelne, ona príde za mnou, ja za ňou, ale tie otázky, ktoré od nej dostávam sú niekedy poriadne na telo. Mne to na opačnej strane príde správne, pretože obaja máme čo to za sebou a chceme stabilnejší vzťah, čiže je na mieste vyjasniť si veci hneď na začiatku. Zober to aj z tejto stránky. Ale ak ju to zaujíma, tak sa má k tebe správať otvorene a nezisťovať si veci od kadekoho.
jonsnow
Novice
Novice

mystique,ColdRain: Mňa nezaujíma nejakých 100€ za rande alebo platenie. Ja platím vždy.
Občas vidím kto chce platiť a kto nie, väčšinou chcú isť 50/50 ale príde mi to blbé. Napríklad som
bol raz na večeri s jednou študentkou(žiadne Michelinove hviezdy) obyčajná pizzeria ale
nechať ju platiť keď som vedel že jej mama nemá prácu a platí si za školu sama, cítil by som sa hlúpo.

Ja nie som lakomý ja nemám problém zaplatiť aj tie dovolenky čo tu píšete. Ja len nechcem aby ma mala rada len pre peniaze.
Nech to je kľudne poradie: pekný, vtipný, zarastený, a malé plus ma aj dáke euro. Proste či by ma chcela aj keby som zajtra nemal nič.

brm: Ona pracuje na recepcií v jednej firme.

Blastbit: Tak už nemám 18 ja sa snažím spoznať človeka kým si niekoho pripustím k telu.
Priznávam že urobila dobrý dojem v ten 1. deň.

p4ra: Áno také otázky sú v poriadku. Ale ako jej pomôže že či mám Nemecké auto alebo Kórejské?
Keby sa pýtala či som bol ženatý, či som podviedol, nebol vo väzení hocičo iné ale také otázky ako dávala ona dávajú banky.

energy00: Ja som fakt otvorený akýmkoľvek otázkam aj tým na telo. "Ale ak ju to zaujíma, tak sa má k tebe správať otvorene a nezisťovať si veci od kadekoho."
Moja reč. Keby sa ma na rovinu spýtala neklamal by som.

Ok dáke aktualizácie...

Písali sme spolu a streda platí. Mám ju vyzdvihnúť po práci a pôjdeme sa najesť a na čaj. Jednotková fábia sa nekoná, fakt nemám čas
kupovať a prepisovať autá. A aj tak vie ako na tom som, čiže by som sa len strápňoval.

Písal som aj s kamarátom a on mi povedal že si myslí že na peniaze je. Ja si už ilúzie nerobím normálne si užijem večer, týždeň,mesiac možno rok? Proste uvidím.
Ak jej pôjde len o peniaze tak to zistím rýchlo. Je to smutné riešiť niečo takéto hneď na začiatku... normálne ma to sere.

Keby sa nebola pýtala také kraviny tak u mňa vôbec neklesne...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Nejde o to či máš alebo nemáš a či si ochotný zaplatiť...ide o princíp ako by sa k situácii postavila, resp. ako sitáciu ako takú vníma od začiatku. Netvrdím, že by to tak bolo hneď jasné, ale možno by si aspoň uvidel jej reakciu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Preco idete hned do restauracie ? Zober ju na prechadzku okolo vody, do lesa a nic neplatis. Ani ty ani ona. Tam uvidis reakciu, ci jej ide skor o cas straveny s tebou alebo o ine "hodnoty".
Edit//

Ak by to bola "uvedomela" zlatokopka, ktora hlada zabezpecenie na cely zivot, lebo v tebe vidi potencial podnikatela, tak by lasku k tebe hrala aj par rokov. Poznam jeden pripad... Ale to su vsetko len konspiracie. Predpokladam, ze si rozumny chlap a sam si na nu utvoris nazor. Casom.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Seberovná žena sa ťa nebude pýtať na sračky, lebo to proste vycítiš, či je ten človek na tvojej úrovni alebo nie. Na to netreba žiadne otázky, vidím ako sa správa, ku mne, k druhým, či vie pomôcť nezištne, či ťa sama pozve a podobne. Ženy, ktoré sa ťa snažia neustále testovať a nútia ťa dokazovať, že na ne máš sú chudery a potrebujú chlapa, ktorí s nimi bude zaobchádzať ako s handrou. Je to tak, sami sa o to prosia... :) . Je krutý fakt, že žena, ktorá chce mať chlapa pod papučou bude rešpektovať iba chlapa, ktorý dostane pod papuču ju, prípadne bude mať nad ňou moc alebo minimálne budú seberovní. A samozrejme naopak...

Každopádne, keď žena rieši prachy, aké máš auto, stále sa nechá pozývať a podobne, tak ju pošli dopi*. Teda ak nie si charita a vážiš si sám seba.

Zaujímavé, že naopak to funguje, bohatá žena, alebo chlap, pokiaľ má úprimne rád svoju partnerku, tak vôbec nerieši koľko zarába a podobne. Preto je mnoho chlapov vyciciavaných z peňazí, buď sú beznádejne zaslepení jednou ženou alebo si neveria, že majú na lepšiu a tak trpia svoju rolu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tomu ver ze chlapi to riesia :) mozno nie tak vedome a tak priamo (a s trochu inym cielom), ale riesia to :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jonsnow

tak ako to dalej dopadlo?
Kazdy zena chce mat dobre zarabajuceho priatela, samozrejme ze to nie je jedine kriterium vyberu, potrebuju si cudzeho chlapa najprv oťuknut aby videli ci to nie je nejaky prizivnik ci lenivec..
jonsnow
Novice
Novice

Tak po 3 mesiacoch som späť, budem sa snažiť to skrátiť.
Chodil som s ňou 2 mesiace za ten čas mi došlo pár vecí stručne to tu zhrniem.

Na 2. schôdzke sa normálne spýtala že čo robím a prečo som sa vrátil etc.
Na rovinu som jej povedal to čo sama už vedela pretože jej to povedal kamarát.
Nezdala sa že je zlatokopka, zdala sa mi len zvedavá. Povedala že tiež skúšala podnikať
a že preto ju to tak zaujíma že v čom sa mi tak darí. Inak zo mňa neťahala peniaze... nič také.

Začali sme sa stretávať, chodiť von ale aj iné indoorové aktivity :)
Stihol som sa usadiť, zariadiť si byt proste super život, prekrásna priateľka kopec zábavy.
V Ba moc ľudí nepoznám a tak ma predstavila svojej partií. To sme už tvorili pár.
Po čase som zistil čo sú zač. Ja som v živote tak falošných ľudí nestretol. A ako sa vraví
vrana k vrane sadá...

Samé ohováračky, závisť, pretvarovanie to som ešte nezažil...
Ja viem že som bol medzi nimi "nový" a ľudia radi rozprávajú ale toto bola iná káva.

Začala na mňa tlačiť. Chcela sa nasťahovať (po mesiaci) začala rozprávať o rodine
že si postavíme dom (stále jeden mesiac!!!) a tak. Slušne som jej povedal že na také niečo sme spolu
krátko a že uvidíme. Na to začala hysterčiť že určite som si začal s nejakou jej kamarátkou a že ma
nemala zoznamovať s tými štetkami atď. Snažil som sa ju upokojiť ale len sa to stupňovalo...

Ten druhý mesiac bol taký 50% času bola normálna a 50% ako píšem hore. Že ju len využívam
a že som jej klamal etc. Začala sa hrať na CSI hladala mi dôkazy v aute keď nič nenašla tak ma obvinila
že mam 2 tajné auto. (Fakt nekecám) Inak to už u mňa bývala aj ked som jej povedal že je na to priskoro
a ona súhlasila akosi zabudla odísť raz domov a prakticky bývala u mňa. Mne to nevadilo lebo chvíľu
to bolo všetko zas super.

Ale zas to začalo ...CSI las vegas . Telefóny, PC, maily, facebook všetko začala skúmať... pýtala heslá keď som
povedal že jej heslo nedám tak som bol hajzel čo podvádza...( ja fakt neviem prečo si to myslela)
Ustúpil som. Raz som jej otvoril všetky maily, fb, telefón etc. nech si to pozrie (nie heslo). Chvíľu bolo zas všetko ok.

Počas týchto 2 mesiacov ma neustále ohovárali jej kamarátky aj kamaráti a aj ona...

Raz po jednej hádke som si povedal dosť a ukončil som to. Skončilo to tak že som bol za zlého čo ju len využil...

Kamarát mi neskôr napísal že ona žiarlila preto lebo jej kamaráti jej natárali pekné sprostosti.
Že ju mam len na sex, že som to skúšal na jej kamarátky... že som zbohatol nelegálne, že oni vedia všetko...
Že som DPHáčkar a podobne. (v živote mi štát neposlal ani € ani SK ani UK...)

Kamarátom verila proste viac ...

A kedže sa táto téma volá Chce ma pre peniaze? môžem povedať že za tie 2 mesiace nechcela ani auto
ani hotovosť nič. Len sa chcela usadiť. (aj ked trocha rýchlo)

Momentálne spolu nekomunikujeme.

Ak mate otázky pýtajte sa.
Napísať odpoveď