Nahradna baterka z ebay

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Nahradna baterka z ebay

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Ahojte,
uz som kupil 2x baterku z ebayu, vzdy bolo pisane, ze sa jedna o original, OEM a podobne superlativa, no nabijem ich, odpojim nabijacku a v tom okamihu ma uz baterka 97%.
Samozrejme, ze nevydrzi tolko co by mala a mam dojem, ze vydrzi menej ako povodna, stara...
Takze otazka je - kde kupit za dobru cenu original na S3 a ci sa daju tieto novo kupene baterky dako "opravit".
Predajcu som kontaktoval, ospravedlnoval sa, ze sa s tym este nestretol, no to sa mi nezda...

Vdaka za kazdu dobru radu. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Nahradna baterka z ebay

Príspevok od používateľa Gothar »

To je casty problem, tiez som raz kupil taku baterku z Ciny. Odvtedy uz len original. Ale poznam ludi, ktorym dobre fungovali cinske baterky do zrkadloviek. Takze mozno su problemy len s baterkami do mobilov.
Originalnu baterku do svojej S4 som kupoval z mp3.sk, pre S3 maju tiez: http://www.mp3.sk/bateria-originalna-pr ... 07527.html
Mala by byt naozaj originalna, pretoze ma NFC, co udajne vacsina napodobenin nema. A samozrejme vydrzi omnoho viac ako stara, presne podla ocakavani od originalu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som cez ebay kupoval baterky do olympusu, a vydržia podstatne dlhšie ako originálna stará (majú aj vyššiu kapacitu). Mám ich vyše roka (kupoval som dva kusy, keď jednu nabíjam, druhú používam) a bez problémov. Takže aj cez ebay sa dá dobre kúpiť, len treba trafiť predajcu
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

GothaR napísal:To je casty problem, tiez som raz kupil taku baterku z Ciny. Odvtedy uz len original. Ale poznam ludi, ktorym dobre fungovali cinske baterky do zrkadloviek. Takze mozno su problemy len s baterkami do mobilov.
Originalnu baterku do svojej S4 som kupoval z mp3.sk, pre S3 maju tiez: http://www.mp3.sk/bateria-originalna-pr ... 07527.html
Mala by byt naozaj originalna, pretoze ma NFC, co udajne vacsina napodobenin nema. A samozrejme vydrzi omnoho viac ako stara, presne podla ocakavani od originalu.
prva nemala NFC, no druha uz ano... sranda...
audiotrack napísal:ja som cez ebay kupoval baterky do olympusu, a vydržia podstatne dlhšie ako originálna stará (majú aj vyššiu kapacitu). Mám ich vyše roka (kupoval som dva kusy, keď jednu nabíjam, druhú používam) a bez problémov. Takže aj cez ebay sa dá dobre kúpiť, len treba trafiť predajcu
ma "tvoj" predajca v ponuke aj baterky do mobilov?

alebo nema niekto dobru skusenost s konkretnym ebay predajcom? by som skusil do tretice este od neho kupit
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

GothaR napísal:To je casty problem, tiez som raz kupil taku baterku z Ciny. Odvtedy uz len original. Ale poznam ludi, ktorym dobre fungovali cinske baterky do zrkadloviek. Takze mozno su problemy len s baterkami do mobilov.
Potvrdzujem, kupil som si nahradnu baterku z Ciny do svojej zrkadlovky a drzi lepsie ako original stara
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Boccaccio: pozeral som to v historii na ebay-i, ale už tam nemá žiadne položky na predaj, asi s tým už skončil. Ale bol to austrálsky predajca, nie čínsky aj keď batérie boli čínske
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

audiotrack napísal:Boccaccio: pozeral som to v historii na ebay-i, ale už tam nemá žiadne položky na predaj, asi s tým už skončil. Ale bol to austrálsky predajca, nie čínsky aj keď batérie boli čínske
naposledy som kupoval od anglicana, ale skusim pozriet AU
Napísať odpoveď