Ľúbim svojho priatela ale aj jeho kamarata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
logan1
Novice
Novice

Ľúbim svojho priatela ale aj jeho kamarata

Príspevok od používateľa logan1 »

Mám priateľa chodíme spolu už viac ako 5 rokov, spoznala som sa s jeho kamarátom a od vtedy na neho často myslím. Svojho priateľa mám rada bývame spolu už 4 roky, veľa krát sme sa už rozišli ale vždy vrátili k sebe. Dosť často sa hádame, nevie mi povedať že ma má rád, sám od seba mi už nedá pomaly ani pusu, náš vzťah si myslím že berie ako samozrejmosť že som s ním. Už to nie je také ako to bývalo. No a presne to čo mi chýba vidím v tom druhom, viem že on má o mňa záujem a dosť to dáva najavo, dokonca si to všimol aj môj priateľ. Desí ma predstava, že ublížim tomu môjmu. Raz sme už niečo podobné riešili a vyzeralo to že už sme spolu skončili ale začal sa mi vyhrážať že on by sa zabil a pod. je dosť citlivý a práve tohto sa bojím. :-/ Poraďte čo robiť
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ľúbim svojho priatela ale aj jeho kamarata

Príspevok od používateľa aacid »

na jednej strane, pokial vo vztahu nie si spokojna, ukonci ten vztah.
ze sa ti vyhraza tym ze by sa zabil, to je citove vydieranie, nenechaj sa nim zastrasit.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

jj.. určite sa nezabije, určite neber vážne jeho vyhrážky. Pokiaľ cítiš, že Váš vzťah je len stereotyp a nedá sa už obnoviť, radšej to ukonči čím skôr.

Otázne je, či tej jeho kamarát bude dobrá voľba ako jeho náhrada. Asi by som skôr skúsil hľadať v úplne iných vodách..
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

logan1 napísal:Mám priateľa chodíme spolu už viac ako 5 rokov...
Jožko, to si ty? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Partner ti nedáva to co potrebuješ(pusa,vyjadrenie citov) hádate sa atd
S jeho kamošom je to iné, presne pravý opak kedze ti dáva svoj zaujem na javo
Uvedomujes si aj to, že priatela más stále rada ale ze cosi cítiš aj k jeho kamosovi.
Frajer si to všimol a jedno mu to nie je.
Citovo ta vydiera ale to je detinské chovanie a nie mužské..ak to myslí vážne je to psychopat a od takeho ruky preč.
Kto vie aký by bol vztah stým druhým chalanom, lenze ich kamarátky vztah by sa skončil tým pádom.
Ale inak co je to za kamaráta ktorý lezie druhemu kamosovi do vztahu.
Ak by to mne nejaký robil zeby mi balí frajerku mu papulu rozmlatim.
Si ako medzi dvomi mlynskými kamenmi.
Ideálna volba je tretí chalan ak sa stýmto svojim súčasným rozumne nedohodnes o smerovaní vášho vztahu a toho jeho kamoša poslat do péčka kedze ti aj on zjavne komplikuje vztah s tvojim súčasným.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

nelubis ani jedneho, krava.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Blastbit napísal:Ale inak co je to za kamaráta ktorý lezie druhemu kamosovi do vztahu.
Odkial si vycucal ze ju kamos balil? To ze su sympatie este neznamena ze dotycny by aj nieco realne riesil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" No a presne to čo mi chýba vidím v tom druhom, viem že on má o mňa záujem a dosť to dáva najavo, dokonca si to všimol aj môj priateľ. "..stačí ti toto ako moje vysvetlenie prečo si myslím že jej frajerovi lezie ten chalan do vztahu?
logan1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa logan1 »

Nie do vztahu nelezie myslim si ze by mu to neurobil. Ked si vypije je odvaznejsi takze neviem co mam ocakavat. Svojho priatela lubim ale uz ma nebavi pocuvat stale ako mi nadava nic sa mu nepaci uz mi ani pekne nepovie zatial co ten druhy by ma na rukach nosil..

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2015, 23:26)
Nie do vztahu nelezie myslim si ze by mu to neurobil. Ked si vypije je odvaznejsi takze neviem co mam ocakavat. Svojho priatela lubim ale uz ma nebavi pocuvat stale ako mi nadava nic sa mu nepaci uz mi ani pekne nepovie zatial co ten druhy by ma na rukach nosil..

//autoeditácia príspevku (20 Júl 2015, 23:26)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Jeden nick by Ti mal uplne stacit a toto
post2174697.html#p2174697 by si mala napisat do tejto temy.
Napísať odpoveď